olamaz

wr-crf.. nerdeyse çoğunu kullanmışın hangisi iyiydi hangisinin nesi kötüydü bi yorum yapsaydın ya
hocam pek tecrübem olmadı henüz pek sürme şansım olmadı ama xtreme max dışında hepsini sürdüm haftada bir gün alırım hatta. wr250r bir kere uzay makinası gibi birşey, arazide affetmiyor, otobanda 140ı görüyor ve güvenli hissettiriyor nedense. Maddi durum elverişliyse alınıp 20 yıl sıkılmadan sürülecek bir motorsiklet havası verdi bana abartıldığı kadar kaliteli bir alet. crf de 250 lik sözde ama wr250r onun yanında 600lükmüş gibi bir hava uyandırıyor. Bilmiyorum da bu benim görüşüm.
Crf 250l , 125r dan daha iyi performansa sahip tamam ama açıkçası ben wr125r taraftarıyım. hatta ikisi ni de karşılayacak gücüm olmasına rağmen wr125r almaya karar verdim ve araştırmaya başladım gerek forum üzerinden gerekse internetten, İkisini de sürebilme şansına sahipken wr125r ı alıyorum hep. Selesinni yüksekliği ve motorun asaleti tahrik ediyor beni. 600lük,1000lik bir motormuş gibi duruyor fotolarda görüldüğü kadar ufak da değil epey heybetli bir alet. Ayrıca crf250 nin girebildiği,gidebildiği her yere gidiyor. 125lik bir aletin o kadar performans çıkarabildiğini görünce şaşırmıştım açıkçası ve benim, scooter dışında 125lik almak mantıksız mentalitemi çürüttü motor, ön yargımı kırdı.
Xtreme -max 200 hiç sürmedim ama bizim yapabildiğimiz herşeyi yapıyor o da. Sadece yolda 90 üstü zorlanıyor ya da bizim arkadaş basmıyordu o kadar bilemiyorum. Arazida performansı biraz düşük. Yanıltıcı mesaj vermek istemem ama bana göre, yine de , çinliden beklenmeyen bir kaliteye sahip. Bu saydığım motorların peşine takılıyor ve abartılacak kadar da ezilmiyor.
özetlersek wr250r uçuk derecede hafif ve kıvrak bir makina. Resmen oyuncak gibi ve aşırı kaliteli. Arazi,yol performansları mükemmel. Tork mükemmel motorun kendi kalitesi de ayrıca mükemmel. wr125r da onun daha iyi görüntüye sahip olanı ve daha ekonomik olanı. O da aynı kalite hissini uyandırıyor, aynı kıvraklığı falan veriyor. CRF250l ise bunların ortası gibi. Wr125r dan daha iyi performansa sahip ama 250r ile karşılaştırınca yetersiz kalıyor. Bunu sadece motorun üstüne binip 10dk sürüp araziye falan girmeden bile anlayabilirsiniz onu hissettiriyor wr250r.