enduro- karduro gezim(çevre tepeler ve ayder yaylasında kar safari)

Eyvahhh, bu motorla buralara çıkarsan, Ramzey QY200 ile fena olur ortalık... :cat:

:mrgreen: onunla büyük projelerim var. karlar biraz erisin, etraftaki tüm zirveler ve en büyük hayalim olan Kaçkarlar zirve. beni yol bittikten sonra biraz daha götürsün yeter. gerisi yürüme ile.
teşekkürler.

dscf6128t.jpg

olay budur helal olsun :mrgreen:

yorum yapan herkese teşekkürler .benim zincir olayı bayağı bi tuttu, telif hakkı felan mı alsam acaba:mrgreen:

ya yusuf kardeş ramzey QY 200 bulamadım ben QM 200 gördüm ayrıca senin satılık ilanında bile QY200 yazıyo çok merak ettim şimdi bu motoru:)

ya yusuf kardeş ramzey QY 200 bulamadım ben QM 200 gördüm ayrıca senin satılık ilanında bile QY200 yazıyo çok merak ettim şimdi bu motoru:)

google'a yazınca çıkıyor bayağı bişey. araba alım satım sitelerinde de var.bu sitede de QY200 ve türevleri diye bi konu var. orada da bayağı yorum yapılmış.

Harika bir gezi olmuş. Fotoğraflar da nefis görünüyor. Bu mevsimde sizi gösterdiğiniz cesaretten ötürü tebrik ediyorum. Zincir fikri de bu başlığı ziyaret eden herkes için ayrı bir kazanım olmuş, teşekkürler...

Evet guzel bir çılgınlik yapmışsin.. 200 cc cross ile daha mükemmel

gezi başlıkları açacağını duşunmekteyim.. Fotolar çok güzel, süper..:cat:

Paylaşım için teşekkür..:cat:

CAKALAZ yeni makinani kazasiz belasız gule gule kullan.. :)

Walla helal olsun. Hele patinaj zincirine bittim. DEmekki icat bizim kanımızda. Engel tanımaz aşarız, tırmanırız dağlara, uzanırız mor siyah bulutlara, biz türk motorcusuyuz.

teşekkürler değerli yorumlarınız için. memnun olduğunuza memnun oldum.

güzel bir gezi olmuş tekerine sağlık özellikle zincir olayını çok beğendim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar