Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunları okurken içimden "işte tam bir XT kullanıcısı" dedim ama bütçeyi görünce hayal kırıklığına uğradım
Eğer bütçene 1500 2000 TL daha ekleme imkanın varsa 99 yada civarı bir KLR650 tavsiye ederim.XT kadar atak olmasa da torku tatminkar.Ve 10yaşında olmasına rağmen yakışıklı diyebilirim :wiinkk:
dostum bu tavsiyeye uyarsa sonu da şöyle olur Allah korusun
başka bir forumda Aye yazmış
-aYe- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu karadeniz gezisinin yapıldığı siteye yazacak çok şeyim var aslında da oraya yazmak istemiyorum.
Gökçen'e geçen kış kartal'dan çengelköy'e kadar eşlik etmiştim, altında en fazla 150cc'lik bir motosiklet vardı, daha benzinlik çıkışında ışıklarda arabaların arasında düştü, inanılmaz tedirgin oldum ama acemilikten olacağı o an aklıma gelmedi sonra yola devam ettik.
Çengelköy'e geldiğimizde artık herşeyin farkındaydım, toplamı 25km olmayan bir yol.
Gökçenin bende oluşan 25km'lik karnesi;
Yetenek:0
Trafik bilgisi:0
Motosiklet tecrübesi:0
Şimdi 25km'de bu kadar bariz sırıtan bir durum varken, nasıl insan evlatları vesile olupta bu kıza f650 aldırtır, hadi aldırttınız, nasıl bu kızı karadeniz turuna çıkartırsınız, sırf yanınızda güzel bir hatunla gitmiş olmak için, bu cinayet işlenir mi?
Motorcu değil ölümüne sapıksınız!
Bu kaza felan değil resmen cinayet, o kişiler vesile olmasaydılar Gökçen asla böyle bir yolculuğa çıkmazdı, çıkamazdı, umarım Gökçen'in ailesi bu işin peşini bırakmaz.