hyo nun sıfırı ile skyteam den 2-3 tane en az alırsın, arada fiyat farkı çok yüksek, vardır bir hikmeti

o motor o paraya değmez densede sen zaten ikinci elini yarı fiyatına alıcan, ayrıca kaybolmayan bir distribütörün olacak

supermoto alırsan otobanda da lastiklerden ötürü keyifli yolculuk yaparsın ama motorlar yüksek ve hafif olduğu için epey rüzgardan etkileniyorsun, eğer hyo rx 125 sm alırsan koy yanyana eski model bir kawa klr 650 ile yan yana cüsse olarak sırıtmıyor, epey dikkat çeken artistik bir motor

yağ soğutma sayesinde uzun yolda güven veriyor ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------
http://www.sahibinden.com/2006_mode...azarlikli-26WQQaXQQ16015391WQQpXQQdisplayitem
linkte çok temiz olduğu iddia edilen, 4900 km de, 2006 model, global motorun getirdiği, dijital kadranlı sm lerden olmayan, lastikleri araziye yönelik, yağ soğutmalı, hyo xrx 125, 2400 TL ...fiyat bana çok uygun geldi, pazarlıkla daha da iner belki, mutlaka sebep olmamak için bir ustaya göster derim, bende 2. el 2000 km de aldım, bir bisiklet satıcısından aldım, adam usta diye ona güvendim, 3600 km oldu şimdilik sorun yok, yağını değiştirdim sadece ... diğer pek çok çinlide periyodik olarak vidaları kontrol etmen lazım, düşüyorlarmış, titreşim sebebiyle haberin olsun