enduro alıcam karar veremedim

Aman bu aralar binme kaykayına, ıslanır çamur olur falan neme lazım... :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne alaka canım vitrine koymak için mi aldık :p
+ kaykay o seker deil

tubiş abla sen nx4 konusunda tecrübelisin müsaden olursa bir şey soracam.gerçi bu konu daha evvel konuşuldu ama olsun bizzat senin ağzından duymak beni sevindirir.nx4 falconun şu anda itahali olmadığı için parçası bulunabiliyormu neden sordum ben malatyadayım zaten burda honda bayisi yok.bir diğer konu parçasının çok pahalı olduğu söyleniyor gerçekten diğer motorlarla mesala yamaha ile arasında çok aşırı bir fiyat farkı varmı. sana uzun süreden beri bunları sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Valla parçalar çok pahalı onu baştan söyleyeyim.. Sıkıntı şöyle çekersin,sipariş verilir bir hafta içinde gelir.. Bu da olağan bi durum zaten. Cygnusumun gösterge camını 1 ay bekledim mesela... Ama para konusunda tuzlu, hem de yamahadan bayaaaa bi tuzlu ;)

ne alaka canım vitrine koymak için mi aldık :p
+ kaykay o seker deil

Yok siz ss ciler baya bi nazlı oluyosunuz da :p

:cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok ben naz yapmamm ama sölenirim
aman be keske bınmeseydım etmeseydım falan filan:pyoksa naz bumu:silent:

maranga bence honda moto parca ve aksesuarları uzerine en pahalı firma
ben bı mono kapak aldım 500 ytl
aga kız alıyoz sankı mılyon tane soru soruyolar ve cıddı para be :p

Son düzenleme:
eskişehir de yunusları gördükçe ağzımın suyu akıyodu resmen,ankarada saolsun liseden kalma bi arkadaşım 1 günlüğüne de olsa transalp ini verdi,tamam dedim ya motor budur işte:) gerçi ankara trafiğinde dur kalk dur kalk ingiliz atı gibi oluyo :) ama biraz şehirden uzaklaşınca tartışmasız o paraya değer diyo insan..azıcık ucuzlasa şunlar yada bahara doğru arabayı elden çıkarıp endurocu olabilsem..inşallahhhhh..

4000.-5500. arası (ikinci el) enduro almak istiyorum hangi modeli tavsiye edersiniz??(çin markaları dışında)..bide enduro ve cross motorları ayıran en belirgin özellik nedir? bazı ilanlarda enduro yazıyor fakat cross'tan ne farkı var anlayamıyorum tam..

dostum parana ve boyuna en uygun makina honda dominatör başka arama adanada temiz bi tane var bol şanslar.

:) Topic Nx4 topici olmuş

Benim tavsiyemse f650 olacaktır
Memnun kalman durumunda modelini yükseltebilirsin ama nx artık üretilmiyor.
Transalp de olabilir aynı model ve yaşlarda o paraya bulabileceğin iki kendini ıspatlamış model

Emin ol Transalp ve f650 piyasadaki üretilmiş en sağlam motorlardır
Bütün doğa şartlarında en uzun süre dayanabilen ve hertürlü ihtiyacına cevap verebilecek motosikletlerdir.

Parça ve tamir sorunu yaşamadan rahatca binebilirsin. Bu arada yakıt olarak ekonomi arama Neticede 12-13 yaşında motor alıyorsun

2005 f650 alabiliyorsan 12-13 binden başlıyor o zaman 100 kmde 3.5 lt yakabilirsin :) ama bu model ve yaşlardaki motorlar 5-6 lt civarı hoş ransalpin yenisi de cok farklı değil ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar