enduro alıcam karar veremedim

4000.-5500. arası (ikinci el) enduro almak istiyorum hangi modeli tavsiye edersiniz??(çin markaları dışında)..bide enduro ve cross motorları ayıran en belirgin özellik nedir? bazı ilanlarda enduro yazıyor fakat cross'tan ne farkı var anlayamıyorum tam..

Sen o yazılanlara bakma adam cros başlığı altına chopper makinayı bile koyuyor

enduro diyorsan o rakamlara 400cc honda nx4 falcon bak, tavsiye ederim yolda bırakmaz hacmine göre sağlam makinadır.fakat yüksek makinadır bizzat biryerlerde bulup denemende fayda var

Aprilia Pegaso ve Suzuki Freewind'lere bakabilirsin.Tabi biraz düşük model ve yüksek km'lerde olduklarınıda söylemek lazım.

İkinci el TransAlp bakılabilir mesela.. Sahipleri her zaman çok memnun..

Falcon derim bende ama 6.000 ya filan bulursun.. Boyun kaç önce onu soralım... :)

falconis3.jpg

:wiinkk::wiinkk:

İkinci el TransAlp bakılabilir mesela.. Sahipleri her zaman çok memnun..

O fiyata ancak 95-96 modele kadar bulabilir...

tubis boy 1.87 ama zaten endurolar yerden yüksek oluyo ya sırıtmaz çok die düşünüyorum:cat:

hesaplı fiyatlara freewind'ler var aslında ama "parçası bulunmuyo,elinde kalır" dedikodularından çekinmeye başladım:silent:

Motorsıklette secıcegın kategoride cok önemlı Enduro hem yol hem hafıf arazıde gıdebılen motorsıkletlere denıyor cross ıse bıraz daha farklı off road amaçlı Arazide kullanılır genelde.Eger secımın enduro olucaksa transalp yada nx4 falcon olabılır zaten az cok motorsıkletten anlıyorsan enduro ıle cross motorsıklete cok belırgın ayırt etmen lazım full arazıde gezıceksen specaıl makına bıle olabılır,dıyorumya seçım onemlı kazasız sürüşler

koltuga oturunca herkes aynı boyda nsl olsa:p

uzun yolda nsl bu alet,vibrasyon fln?

Uzun yol gittik gayet iyiydi.. Hız beklemem, beni hem şehir dışı rahat ettirsin, tatmin etsin, hem de dağa taşa çıkayim diyorsan kesinlikle falcon derim.. Titreşim de çok çok az.. Tek silindir sonuçta.. ;)

Son düzenleme:
eski motorum falcon nasıl unutabilirim onu arkadaşlara katılıyorum çok eski bir arkadaşıma sattığım için arada bir alıp dolanıyorum gerçekten keyifli tam şehiriçi ve orta mesafe motoru çok uzun yolda yorar 29 bg ama torku şeririçinde fazlasıyla yeter çok rahattır ama birazdaha para gerekir 6000 ila 6500 arası güzel birtane bulabilirsin. sahibinden'e bir bak istersen

Falcon derim bende ama 6.000 ya filan bulursun.. Boyun kaç önce onu soralım... :)

falconis3.jpg

:wiinkk::wiinkk:

O fiyata ancak 95-96 modele kadar bulabilir...

Tuğba çok yakışmışsın motorun üstüne demeden geçmiyim dedim :) Motorunda çok güzel maşallah.:cat: cbf 150 den sonra geçilebilecek bir motormu sence? mak sürat nekadar birde şehiriçinde nekadar yakıyor? :)fazlamı oldu?:silent:

öncelikle hoşgeldin ghostrider26,
enduro almak için çok uygun boya sahipsin eğer chooper cruiser tipinde bir motosiklet kullanıyorsan çok daha rahat edeceğine emin olabilirsin endurolarda.bende naçizane olarak arkadaşlar gibi bir kaç marka ve model tavsiye edeceğim arkadaşlarım gibi,şimdiden hayırlı olsun dileklerimle

BMW F-650..................94/96
APRILIA pegaso.............95/98
HONDA NX falcon...........94/96
HONDA africatwin...........92/95
YAMAHA supertenere......92/95

Tuğba çok yakışmışsın motorun üstüne demeden geçmiyim dedim :) Motorunda çok güzel maşallah.:cat: cbf 150 den sonra geçilebilecek bir motormu sence? mak sürat nekadar birde şehiriçinde nekadar yakıyor? :)fazlamı oldu?:silent:

Teşekkür ederim, erkek arkadaşımın, ama benim sayılır.. :p İlk göz ağrım o benim, onda öğrendim vitesliyi, çok seviyorum Falconu.. ::blushani Cbf150 den sonra geçersin tabii, çok da memnun kalırsın eminim.. :) En fazla 150 yaptık biz.. Fazlası zaten beklenemez.. :) Yakıt mı ? Iımmmm, o konu da çeşitli söylentiler var.. :mrgreen: Şaka şaka, bir türlü tam çıkaramadık, bizim ki mi çok yakıyor anlamadık.. :silent: Ama kesinlikle tavsiye ederim, kullanmayan yorum yapamaz bu motor için.. :wiinkk:

ben maydonoz olup bir şey soracam nx4 falcon iki sübaplımı dört sübaplımı acaba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o boyla falcon senın altında bısıklet gıbı kalır :D
ben kendımden bılıyorum
ya modelı bıraz daha asagı cekıp cc yukselt
yada paranı arttır

o boyla falcon senın altında bısıklet gıbı kalır :D
ben kendımden bılıyorum
ya modelı bıraz daha asagı cekıp cc yukselt
yada paranı arttır

Motosikletler içinde en yüksek seleli olan nx4... Eğer bu anlamda dediysen 1000rr kaykay olur 1,90 lık adamın altında...

:cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sele yukseklıgını kastetmedım ben kasa olarak dıyorum
en azından bacaklarını topladında depoyu kapatmasın +ben kaykayımdan memnunum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar