En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket...

500 cc EN İYİ NAKED ????

• CBF 500 HONDA

Oy: 168 62.9%
  • GS 500 SUZUKI

Oy: 53 19.9%
  • ER-5 KAWASAKI

Oy: 46 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    267
yettim abi genemi Hondaya saldırı var:cyclopsanTAbiki CBF 500.Şuandada kardeşini kullanıyorum ilerde belki CBf 500ümüz olur.:cherry:

yettim abi genemi Hondaya saldırı var:cyclopsanTAbiki CBF 500.Şuandada kardeşini kullanıyorum ilerde belki CBf 500ümüz olur.:cherry:

abeyyy yettinmi...her zamanki şeyler ...ama Kampana Kafa Alp bu sefer kuyruğunu kıstırıp kaçtı...Fırıldak Nuri ya ...:p

ErTech deşme yaramızı. :pale:

bu arada sahibinden.com'da 2007 model daha 1000 km yapmamış bir siyah z 750 vardı hatırlarsan. o satılmış beeee. tühhh 6 sene sonra almayı planlıyordum yazık oldu:p

Sorma ya satılmış bir haftadır ilan yok ... Ne yapalım sağlık olsun bizde sıfır alırız :queen::queen:

metehan abi eywallah;yaptığın bilinçli yorumlarla zaten farkını hissettiriyosun...
ama cahil cüheyle takımı hala konuşuyor burda böyle
kitlenmiş herkes bi kampana muhabbeti gidiyor,geçin artık bunları
GNUSHER kardeşim kampana ve disk fren arasındaki farkları avantaj ve dezavantajları yazarak beni bilgilendirirsen ve arka fren kullanımı konusundaki teknik bilgilerinle bizi aydınlatırsan çok sevinirim...

Arkadaşım hırs yapmayalım.Cahil cühela falan diye atıp tutma, istediğin konuda bilgimizi paylaşalım kapıştıralım.Gülüp eğleniyoruz şurda.Sen daha kampana disk farkını bilmiyorsan araştırıp öğrenebilirsin bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Benim cbr 125 te bile disk fren var.Motosikletler geliştikçe soğutma sistemleri gelişiyor,rüzgar dirençleri azaltılıyor,albenileri arttırılıyor ve arka frenleri disk olmaya başlıyor!.Ben marmoka giderken yol boyunca kendi motorumla dalga geçerek geldim.reyzing aşşağı reyzing yukarı.
Sosyal yetenek ve özgüven konusunda kendini geliştirmeni tavsiye ederim, lakin insanların şurda geyik çevirdiğini bile idrak edememiş, anksiyete yaratmış, sağa sola saldırmaya başlamışsın.
Ben çıkıp:Kampana fren süperdir, hem kolay kitlemez böylece acemiler arkadan kayma problemini daha zor yaşarlar,kampananın jantın ortasındaki yatık silindir görüntüsüde çok albenilidir deseydim beni alnımdan mı öpecektin?
Ben Mt de olan herkesi abim ablam kardeşim gibi görüyorum.Kampana-disk fren hakkındaki bilgim gerçekten şöyle:disk fren iyidir,kampana fren dandiktir.Eksik bilgime rağmen yaptığım yorumun kusuruna bakma:rendeer:
İnşallah bigün seninde disk frenli bi motosikletin olur:mrgreen::rendeer:
Metehan abi sevin abi sevin.Sen olmasan çekilmez valla bu mt moto sohbet topicsiz kalır.Topic şampiyonu abim:rendeer:

Son düzenleme:
ya bu topik hala devammı:silent:

demek kampana olunca en kötü en berbat oluyor.
canın isterse beğen meteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
al sana bi baba er5

alp cim sende burada hangi modeli konuşuyoz er-5 değilmi 2001 er-5 emme ve eksoz piyanosu diyim tam anlaşılsın ...

sevgili Barış abi işte senin parçaı Kampana Kafa ALp buldu...nasılmı...sana iletmemi istesiği mesaj aynen şöyledir...kendisinin izniyle yayınlıyorum...son darbe geliyor FIRILDAK kardeşime...:queen:

Shot at 2007-07-01

EVET ARKADAŞLAR BİR ER 5 Cİ ARKADAŞIM 2001 MODEL ER 5 İÇİN YURTDIŞINDAKİ BİR SİTEDEN PARÇA BULUYOR...SAYIN ER 5 CİLER İNŞALLAH BAŞINIZA BÖYLE BİR İŞ GELMEZ...
:bounce:

ve utanmadan şunu yazıyor...dalga geçiyor aslında...:p

Shot at 2007-07-01

kendisinin izniyle yazıyorum...iletiver dedi...

son sözüm şudur...

eh Kampana Kafa Alp atar tutarsın forumda ama gel görki asıl FIRILDAK sensin...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kendisi şu an taşınmakta olduğundan eşya mesşya uğraşıyor...takılamıyor fazla... saygılar...

Son Aktivitesi: Bugün 17:27 PM
Konuya Cevap Yazıyor En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket... @ 17:27 PM

bakalım ne diyecek..inkar etmezse ne olayım...belkide uydurma diyecek...Fürekin acısı çıkarılmıştır...:bounce:

sırabbaday ve Kıldikene gelmiştirrr....

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm ben sana bu konuşmaları yayınla demedimki..... Sadece ilet dedim... Yani söyle.... Kopyala yapıştır demedim....

Şu anda sana dava açsam içerde süründürürüm...Ayağını denk al....:p:p:p

Nerden bulduğun önemli mi?.... ha gerçekte satın alıyorsun ha internette.... Az globalleş....

Sen 10.000 de görecen konyayı....

Her parçanın her zaman heryerde bulunabileceğini sizde biliyonuz ama naapsak da şu alp in popularitesini alt etsek diye uğraşıyonuz işte... Ama gücün yetmez panda yavrusu....

Ben senden daha cesaretliymişim kendimle gurur duyuyorum..... 7000 ytl yi adi motora verecek kadar cesaretim varmış.....

Sen korka korka 3200 ytl ni cbf ne verdin ya....:cat:

Artık buraya yazmıyacağım.... Konu benim için kapanmıştır... Hayırlı geceler....:rendeer::rendeer:

ula FIRILDAK NURİ hani yazmayacaktın...hani konu kapanmıştı...:p

neyse boşver...ben senin kötülüğünü istemem...inşallah böyle parça ihtiyacın hiç olmaz...en iyilere layıksın...ama fırıldak olma taammı...hemen buluyom dedin...internetden babamda bulur...:cat:

hakiki_pis_fürek' Alıntı:
pis zenci sende göreceksin...Afrkaya sürgüne gideceksin...:p

Ya bırak zaten sana kızgınım msn'de blockladınmı naptın belli değil 6 ayda 1 kere online oldun bidaha kayboldun pis fürek alacağın olsun:farao:

kanka allah kuran çarpsın 5 adres var...hangisindesin la...hep çevrimdışından takılıyom...ayıpsın engel mengel yapmam ben...yapanıda sevmem...

Motorcuları bölmeye karar verdim sinsice.
Motorunu ve üzerinde taşıdığı canını servislere emanet edenler.
Motorunun her türlü bakım,onarım ve revizyonunu kendi elleriyle yapanlar.

Ben yani tatlı kaçık ihtiyar geçen sene gidip 10 yaşında kelepir motor aldım.
Neden mi? kendi ellerimle toplayabilmek için.
Suzukiden 1 vida dahi almadan makinamı topladım.
Külbütör kapağını söküp sübab şimlerini görünce hah tempranın aynısı dedim,olmazsa 106 nınki kesin olur dedim.
Ateşleme bobinleri keyifsizdi baktım honda cbx 400 ün ki ile aynı honda servisine gittim,bir bağğğğyaaan bu ne dedi,ben de 98 model cbx 400 bobini lazım varmı dedim,bana motorumun şase nosunu sordu,kendisine durumu izah edince burnunu kaldırarak yok dedi.Ben o bobini üreten firmanın o bobini hakkında bilgisahibi iken o arkadaş sadece işini yapıyordu.......

Hemen mako nun reno 12 için ürettiği bobinden 2 tane alıp motoruma uydurdum.
Şimdi ateşleme tıkır tıkır,bujiler bembeyaz.
Gemiyi yürütene kaptan,otosunu yürütene şöför,motorunu yürütene motorcu,uçağını yürütene pilot,vs vs vs deniliyor.

Yoksa servise gidince eline parça tutuşturulup git bunu al durumundaysanız 5-10 sene sonra motorculuk servis denilen firmaların dizinde bitecek.

İHTİYAR;724645' Alıntı:
Motorcuları bölmeye karar verdim sinsice.
Motorunu ve üzerinde taşıdığı canını servislere emanet edenler.
Motorunun her türlü bakım,onarım ve revizyonunu kendi elleriyle yapanlar.

Ben yani tatlı kaçık ihtiyar geçen sene gidip 10 yaşında kelepir motor aldım.
Neden mi? kendi ellerimle toplayabilmek için.
Suzukiden 1 vida dahi almadan makinamı topladım.
Külbütör kapağını söküp sübab şimlerini görünce hah tempranın aynısı dedim,olmazsa 106 nınki kesin olur dedim.
Ateşleme bobinleri keyifsizdi baktım honda cbx 400 ün ki ile aynı honda servisine gittim,bir bağğğğyaaan bu ne dedi,ben de 98 model cbx 400 bobini lazım varmı dedim,bana motorumun şase nosunu sordu,kendisine durumu izah edince burnunu kaldırarak yok dedi.Ben o bobini üreten firmanın o bobini hakkında bilgisahibi iken o arkadaş sadece işini yapıyordu.......

Hemen mako nun reno 12 için ürettiği bobinden 2 tane alıp motoruma uydurdum.
Şimdi ateşleme tıkır tıkır,bujiler bembeyaz.
Gemiyi yürütene kaptan,otosunu yürütene şöför,motorunu yürütene motorcu,uçağını yürütene pilot,vs vs vs deniliyor.

Yoksa servise gidince eline parça tutuşturulup git bunu al durumundaysanız 5-10 sene sonra motorculuk servis denilen firmaların dizinde bitecek.

işte gerçek motorcu:mrgreen:

bu arada merak ettim 10 yaşındaki o motorun markası ve cc'si ne:silent:

gs 500 sanırım 1988 yılında piyasaya çıktı ve hala üretiliyor, birkaç arkadaş hava soğutmasından bahsetmiş o motorun selesine popusunu koyup deneyenler konuşsun öyle hava soğutma eski teknoloji diye çamur atılmasın ayrıca soruyuorum hangi naked in grenajlı seçeneği var ? ayrıca unutmadan cbf 500 daha çok yeni piyasada ,
Suzuki%20GS%20500F%2004%20%201.jpg

GS500ok.jpg

metehanabi kalkmış neyle kıyaslamış bunlarla kıyaslaması lazım bence
Suzuki_GSR_600_stpz.jpg

kawasaki-er6f.jpg

son olarak ihtiyar abiye katılıyorum son noktayı koymuş :cat::rendeer:

Son düzenleme:

sevgili Barış abi işte senin parçaı Kampana Kafa ALp buldu...nasılmı...sana iletmemi istesiği mesaj aynen şöyledir...kendisinin izniyle yayınlıyorum...son darbe geliyor FIRILDAK kardeşime...:queen:

Shot at 2007-07-01

EVET ARKADAŞLAR BİR ER 5 Cİ ARKADAŞIM 2001 MODEL ER 5 İÇİN YURTDIŞINDAKİ BİR SİTEDEN PARÇA BULUYOR...SAYIN ER 5 CİLER İNŞALLAH BAŞINIZA BÖYLE BİR İŞ GELMEZ...
:bounce:

ve utanmadan şunu yazıyor...dalga geçiyor aslında...:p

Shot at 2007-07-01

kendisinin izniyle yazıyorum...iletiver dedi...

son sözüm şudur...

eh Kampana Kafa Alp atar tutarsın forumda ama gel görki asıl FIRILDAK sensin...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kendisi şu an taşınmakta olduğundan eşya mesşya uğraşıyor...takılamıyor fazla... saygılar...

Son Aktivitesi: Bugün 17:27 PM
Konuya Cevap Yazıyor En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket... @ 17:27 PM

bakalım ne diyecek..inkar etmezse ne olayım...belkide uydurma diyecek...Fürekin acısı çıkarılmıştır...:bounce:

sırabbaday ve Kıldikene gelmiştirrr....

ben amacıma ulaştım...siz takılın artık kafanıza göre....:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gs 500 sanırım 1988 yılında piyasaya çıktı ve hala üretiliyor, birkaç arkadaş hava soğutmasından bahsetmiş o motorun selesine popusunu koyup deneyenler konuşsun öyle hava soğutma eski teknoloji diye çamur atılmasın ayrıca soruyuorum hangi naked in grenajlı seçeneği var ? ayrıca unutmadan cbf 500 daha çok yeni piyasada ,
Suzuki%20GS%20500F%2004%20%201.jpg

GS500ok.jpg

metehanabi kalkmış neyle kıyaslamış bunlarla kıyaslaması lazım bence
Suzuki_GSR_600_stpz.jpg

kawasaki-er6f.jpg

son olarak ihtiyar abiye katılıyorum son noktayı koymuş :cat::rendeer:

bu fotoğraflarda kapak olsun arkadaşlar
makınanın güzelliğine bakarmısınız kardeşim teşekkürler

ayrıca cbf 500 ;
gs 500 , er-5 gibi uzun yıllar üretimde kalsın onlar gibi olsun o zaman efsane olur ve unutmadan efsanelerin modası asla geçmez ;) son olarak
gs 500 ve er 5 in rakibi cb 500 dür onla kıyaslayın bence ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ula FIRILDAK NURİ hani yazmayacaktın...hani konu kapanmıştı...:p

neyse boşver...ben senin kötülüğünü istemem...inşallah böyle parça ihtiyacın hiç olmaz...en iyilere layıksın...ama fırıldak olma taammı...hemen buluyom dedin...internetden babamda bulur...:cat:

Arkamdan salla salla sonrada yazmıyım ha......

Hemen buldum işte... Ha internet ha gerçek...Farkedermi?....:pr::pr:

Ben bu motoru aldım diye övmüyorum.... Bende çok araştırdım...Sordum soruşturdum....

1- Cbf 500 12500 ytl civarında.....Tabi 0 ı....
Ve parça olarak gerçekten çok pahalı....Tip olarak naked diil.... Beni cezbetmedi... Ayrıca sanıldığı gibi 56 beygir olması 51 beygirlik er-5 ten üstün olduğu manasına gelmiyor.....
2-Er-5 lerin motoru bilindiği gibi 3 ayrı modelde kullanılıyor....

1-er5
2-kle500
3-en500

Yani demekki keendini kanıtlamış tutulan bir motor... Adamların bildikleri bişeyler var.....

3- Ama şunu sööleyim kalkış ve uzun menzilde cbf er-5 i asla geçemez... Hemen hoplama..... Bu böyle biline.... Ufaktan atıp tutma... Öle bir sefer ona buna binmeyle denedim test ettim ayaklarını geç....

4- Hala statüde olmayan bir motora binipde burda ahkam kesmen yok mu?...:pr::pr::pr::pr: Az kendini geliştir.... Sat cbf ni 2. el cbf500 falan al artık... Eeee sen neden almıyon cbf 500?.... Hani paran vardı motoru alırken?...21.000 ytl kredin vardı?.... Demekki sen de korktun... Almaya değer görmedin?....

5- Hiç bir zaman motor hakkında dediklerime güvenmedin.... 1 kez olsun güven ve sat o motoru..... :cat::cat::cat:

6- Bak eşyalarımı topluyom senin yüzünden vaktimi harcadım.... Meşgul etme olum beni..... Başlarım motoruna er 5 ine.... Başına düşsün emi....:pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar