yettim abi genemi Hondaya saldırı var:cyclopsanTAbiki CBF 500.Şuandada kardeşini kullanıyorum ilerde belki CBf 500ümüz olur.:cherry:
ErTech deşme yaramızı.ale:
bu arada sahibinden.com'da 2007 model daha 1000 km yapmamış bir siyah z 750 vardı hatırlarsan. o satılmış beeee. tühhh 6 sene sonra almayı planlıyordum yazık oldu![]()
metehan abi eywallah;yaptığın bilinçli yorumlarla zaten farkını hissettiriyosun...
ama cahil cüheyle takımı hala konuşuyor burda böyle
kitlenmiş herkes bi kampana muhabbeti gidiyor,geçin artık bunları
GNUSHER kardeşim kampana ve disk fren arasındaki farkları avantaj ve dezavantajları yazarak beni bilgilendirirsen ve arka fren kullanımı konusundaki teknik bilgilerinle bizi aydınlatırsan çok sevinirim...
alp cim sende burada hangi modeli konuşuyoz er-5 değilmi 2001 er-5 emme ve eksoz piyanosu diyim tam anlaşılsın ...

Artık buraya yazmıyacağım.... Konu benim için kapanmıştır... Hayırlı geceler....:rendeer::rendeer:
hakiki_fürek' Alıntı:sırabbaday ve Kıldikene gelmiştirrr....
sen anca rüyanda görürsün onu
hakiki_pis_fürek' Alıntı:pis zenci sende göreceksin...Afrkaya sürgüne gideceksin...![]()
İHTİYAR;724645' Alıntı:Motorcuları bölmeye karar verdim sinsice.
Motorunu ve üzerinde taşıdığı canını servislere emanet edenler.
Motorunun her türlü bakım,onarım ve revizyonunu kendi elleriyle yapanlar.
Ben yani tatlı kaçık ihtiyar geçen sene gidip 10 yaşında kelepir motor aldım.
Neden mi? kendi ellerimle toplayabilmek için.
Suzukiden 1 vida dahi almadan makinamı topladım.
Külbütör kapağını söküp sübab şimlerini görünce hah tempranın aynısı dedim,olmazsa 106 nınki kesin olur dedim.
Ateşleme bobinleri keyifsizdi baktım honda cbx 400 ün ki ile aynı honda servisine gittim,bir bağğğğyaaan bu ne dedi,ben de 98 model cbx 400 bobini lazım varmı dedim,bana motorumun şase nosunu sordu,kendisine durumu izah edince burnunu kaldırarak yok dedi.Ben o bobini üreten firmanın o bobini hakkında bilgisahibi iken o arkadaş sadece işini yapıyordu.......
Hemen mako nun reno 12 için ürettiği bobinden 2 tane alıp motoruma uydurdum.
Şimdi ateşleme tıkır tıkır,bujiler bembeyaz.
Gemiyi yürütene kaptan,otosunu yürütene şöför,motorunu yürütene motorcu,uçağını yürütene pilot,vs vs vs deniliyor.
Yoksa servise gidince eline parça tutuşturulup git bunu al durumundaysanız 5-10 sene sonra motorculuk servis denilen firmaların dizinde bitecek.
sevgili Barış abi işte senin parçaı Kampana Kafa ALp buldu...nasılmı...sana iletmemi istesiği mesaj aynen şöyledir...kendisinin izniyle yayınlıyorum...son darbe geliyor FIRILDAK kardeşime...:queen:
Shot at 2007-07-01
EVET ARKADAŞLAR BİR ER 5 Cİ ARKADAŞIM 2001 MODEL ER 5 İÇİN YURTDIŞINDAKİ BİR SİTEDEN PARÇA BULUYOR...SAYIN ER 5 CİLER İNŞALLAH BAŞINIZA BÖYLE BİR İŞ GELMEZ...:bounce:
ve utanmadan şunu yazıyor...dalga geçiyor aslında...
Shot at 2007-07-01
kendisinin izniyle yazıyorum...iletiver dedi...
son sözüm şudur...
eh Kampana Kafa Alp atar tutarsın forumda ama gel görki asıl FIRILDAK sensin...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
kendisi şu an taşınmakta olduğundan eşya mesşya uğraşıyor...takılamıyor fazla... saygılar...
Son Aktivitesi: Bugün 17:27 PM
Konuya Cevap Yazıyor En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket... @ 17:27 PM
bakalım ne diyecek..inkar etmezse ne olayım...belkide uydurma diyecek...Fürekin acısı çıkarılmıştır...:bounce:
sırabbaday ve Kıldikene gelmiştirrr....
1- Er-5
2- Suzuki gs500
3- Malesef cbf500....
Madem öyle ilk kapak cevabını ben vereyim dedim.....
gs 500 sanırım 1988 yılında piyasaya çıktı ve hala üretiliyor, birkaç arkadaş hava soğutmasından bahsetmiş o motorun selesine popusunu koyup deneyenler konuşsun öyle hava soğutma eski teknoloji diye çamur atılmasın ayrıca soruyuorum hangi naked in grenajlı seçeneği var ? ayrıca unutmadan cbf 500 daha çok yeni piyasada ,
![]()
![]()
metehanabi kalkmış neyle kıyaslamış bunlarla kıyaslaması lazım bence
![]()
![]()
son olarak ihtiyar abiye katılıyorum son noktayı koymuş :cat::rendeer:
ula FIRILDAK NURİ hani yazmayacaktın...hani konu kapanmıştı...
neyse boşver...ben senin kötülüğünü istemem...inşallah böyle parça ihtiyacın hiç olmaz...en iyilere layıksın...ama fırıldak olma taammı...hemen buluyom dedin...internetden babamda bulur...:cat: