gs-500 varken diğerlerinin yüzüne bile bakılmaz
alp cim sende burada hangi modeli konuşuyoz er-5 değilmi 2001 er-5 emme ve eksoz piyanosu diyim tam anlaşılsın ...
metehandrooooooooooooooooooooooooooooooooo.
sesimi duuuuy.
burda başka er5 cilerde var...
er5 ime çamur istememr:
yahu bbaşlıkta "YAKIŞIKLI" olan sorulya ama güç, hyo, gv650 karışmış. yakında mobylette de ankete alınırsa şaşmam. ne olsa naked
Orhan abi olaydi sanirim GS 500'de iyi prim yapardi. Alp pes etti ithiyar abimizi beklicez anlasilan![]()
er-5 kullanıcısıyım ama cbf 500 daha sportif ve seksi bence.gs 500 ü zaten boşver gitsin![]()
Biraz karıştıralım![]()
konuyu başka taraflara çekmenin anlamı yok arkadaşlar.topik oldukça açık bence.arkadaşlar objektif olun biraz bağnaz değil!!! cbf 150-250 kullanan ark.lar marka fanatikliği yapmanın anlamı yok.bence de cbf 500 en iisi,en güzeli ama cahilce atıp tutmayın lütfen.sizin motorları kullandım ybr-125 den bi farkı yok bence.cbf 500 de kullandım hastası oldum.sorarım size;hangi tecrübelerinize dayanarak bu yorumları yapıyorsunuz????.kawa bazı değişiklikler yapmasına rağmen 20 seneye yakın aynı motoru 10 senedir aynı imajı kullanıyor.er-5 den öncesi de war.gs 500 kullanmadım ama bana itici geliyor.eski bir tasarım.2 hafta önce bogaziçi köprüsünden merter e kadar bi gs-500 ile kapıştım.yani o beni yakalamaya çalıştıcbf ise yeni nesil bir kuyruk tasarımına ve spor görüntüye sahip,motoru daha güçlü,lastik ebatları büyük,selenin artçı kısmı daha yüksek.bu yarışta diğerlerinin şansı yok zaten.ayrıca cbf nin siyahını er-5 in en dandik rengini koymuşsun koysana canawar gibi siyah bi er-5 de ortam şenlensin
![]()
Özer024;724308' Alıntı:
gs 500 de 1920li yılların motosikletlerinin havası var.İçindeki boşluklara ve şase tasarımına baksanıza.Klasik motosikletseverlerin ilgisini çekelim diye düşünmüş herhalde suzuki.Kawasakiyi zaten geç(kampana show):queen:
Marmokta metehan ı andık.Keşke dedim gelseydi tanışmış olurduk.En geyik, gereksiz başlıkları kendisi açıyor demiştim.Abi şimdi böyle bir başlığa gerek var mı?görünen köy klavuz ister mi?klavuzu karga olanın burnu moktan çıkar mı abicim?:cat: