En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket...

500 cc EN İYİ NAKED ????

• CBF 500 HONDA

Oy: 168 62.9%
  • GS 500 SUZUKI

Oy: 53 19.9%
  • ER-5 KAWASAKI

Oy: 46 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    267
ben 1150 gs istirem lucas aga...varmıdır...bu şakir şimdi derki...mez 1150 gs ye 10 basar...er 5 1000 rr tokatlar...falan...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
E hangi motoru istediginizi de soyleseydiniz bari.. Alp Mz alcam demedi ki.. Sen Cıbıf'la mi gidiyosun abi ? Bu gece karistircam burayi, Daha bitmedi anket sorulari :p

Ben Mz le her yere giderim korkmadan..... O daha gidişte fransada falanken ben dönmüş olurum......:queen::queen::queen:

Onun motorunu tamir eder öyle gelirim.... Her nekadar kedi köpeksek de kankamdır....:pr::pr::pr:

Nerden oldu ki?.....:pr::pr::pr: Memlekette kanka mı bitti de....:pr::pr: Gittik bunu bulduk..Panda yavrusunu...:pr::pr:

Ben Mz le her yere giderim korkmadan..... O daha gidişte fransada falanken ben dönmüş olurum......:queen::queen::queen:

Onun motorunu tamir eder öyle gelirim.... Her nekadar kedi köpeksek de kankamdır....:pr::pr::pr:

Nerden oldu ki?.....:pr::pr::pr: Memlekette kanka mı bitti de....:pr::pr: Gittik bunu bulduk..Panda yavrusunu...:pr::pr:

sensin len köpek....ben kedi olurum...asil İran kedisi...veya Kötü kedi Şerafettin...sen yılış bir köpek ol ben asil kedi...:queen:

beğenemedinmi...kankanı...salarım smırnoyu üstüne ha şimdi...hem kel hem fodul...iç güveysinden hallice mezarcı alp...:queen::cherry::bounce::queen:

Moderatör
Anaaa durun yan dukkanda en iyi 250 cc naked topigi acilmis.. Donjem ben size :p

kankalar size doyum olmaz...ben yatar...selam sevgi saygı hoşgörü ve tüm güzel duygularla hayırlı geceler...:p

alp bişiy diycem sana...

bu dünyada işin iş...öbür dünyada ne yapcan...4 ayaklı Kampana kafa alp hadi hayırlı yolculuklar sana...İzmire vardığında toprağı öp...Angaradan kurtuldum diye kurban kes şükür namazı kıl...:p

kanka iyide benim çapım cbf 500e asla yetmez...ha alan arkadaşım var Gültepede...ismi Kenan...ama binmeye bile tırsıyo...agresif motor...artı benzin durumları...önceden twısterla heryere gelen arkadaşım şimdi buna lüks gözüyle bakıyo napsın...benim çapımıda aşar...er 5 inle sana mutluluklar...bana de o 10.000 kmde ne olacağını...bana ekstra 600 lira masraf çıkaracak ne söyle yemin ederim eğer haklıysan satacağım...eğer garantiden değişecekse neden satam dimi kanka varsın arıza yapsın...fırıldaklık yapma işte...senin moturun parçalarının bi rkısmıda yok...veya çok beklersin gelir diye...inşallah başına gelmez bak...ama sen sanayiden falan bişiy uydurursun yine...zaman inşallah beni haksız çıkarır...saygılar...

herşeye eyvallah bu fırıldaklığa hayır...:farao:

topiğim amacına ulaşmıştır..Hakiikiii fııldak belli olmuştur...:p

500 cc de son durum budur.....:queen:Alp sana kapak olsun ...sakla bu topiği...

sevgili Barış abi işte senin parçaı Kampana Kafa ALp buldu...nasılmı...sana iletmemi istesiği mesaj aynen şöyledir...kendisinin izniyle yayınlıyorum...son darbe geliyor FIRILDAK kardeşime...:queen:

Shot at 2007-07-01

EVET ARKADAŞLAR BİR ER 5 Cİ ARKADAŞIM 2001 MODEL ER 5 İÇİN YURTDIŞINDAKİ BİR SİTEDEN PARÇA BULUYOR...SAYIN ER 5 CİLER İNŞALLAH BAŞINIZA BÖYLE BİR İŞ GELMEZ...
:bounce:

ve utanmadan şunu yazıyor...dalga geçiyor aslında...:p

Shot at 2007-07-01

kendisinin izniyle yazıyorum...iletiver dedi...

son sözüm şudur...

eh Kampana Kafa Alp atar tutarsın forumda ama gel görki asıl FIRILDAK sensin...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

kendisi şu an taşınmakta olduğundan eşya mesşya uğraşıyor...takılamıyor fazla... saygılar...

Son Aktivitesi: Bugün 17:27 PM
Konuya Cevap Yazıyor En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket... @ 17:27 PM

bakalım ne diyecek..inkar etmezse ne olayım...belkide uydurma diyecek...Fürekin acısı çıkarılmıştır...:bounce:

sırabbaday ve Kıldikene gelmiştirrr....

pardon son durum buydu...:p

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Evet hal budur arkadaşlar internet üzerinden parça bulunabiliyor yada 30 günde getiriliyor distirübütör firma tarafından .. alp hangi parçayı istersen hemen bulurum yarın elinde demişti ilk mesajında bakın o bile internetten 15 günde elinde diyo.. daha önce internetten alışverişş yapanlar bilirler ne melanet bişi olduğunu... abicim neden internette arim motorumun parçasını bu motoru türkiyeye getiren amcalar ne iş yapar.. Kawasaki parça sorunlu bir motordur.. bizde dünün motorcusu değiliz.. bu böle oldu şunda böle bu gidişlede deişmeyecek ..

oldumu oluyo nasılmı yaşananm örnekleri var.. Hyosung ilk önceleri metro motor tarafından getirildi.. ama finansal durumları yedek parçayı stoklayacak durumda değildi.. motor işi ciddi iştir.. eğer bu işten para kazanmayı düşünüyosan yüklü yatırım yapacak ve bekleyeceksin .. öle al-sat değil.. ardından global aldı markayı eline ..motoru ve sistemi tanıdığı için metro motor personelinide yanlarına aldı ve yatırdı parayı yedek parçaya .. noldu şu an kim diyebiliyorki bende Hyo var ama şu parçası yok diye .. haa bazı parçalar çok gider bazıları az .. az giden parçalar bi şekilde eksilirse gelene kadar yeri boş kalabilir.. çünki bu tip işlerde 2 kalem mal için sipariş verilmez..kawa gibi japaonların bence en iyisi olan motor malesef türkiyede daha çok ilgiyi haketmektedir..bunun için maddi olarak sağlam ve köklü şirketler bu konuya el atmadıkça biz daha internette çok parça ararız..

ben cbf 500 ü çok düşünmüştüm işin gerceği ama hem pahalı oluşu hem kullananları azlığı konusunda terettüte düştüşüm için gs 500 aldım
3500 km deyemimden sonra iyikide almışım diyorum ,
tartışma konusu olmasına üzüldüğüm herkesin ortak noktası ve burda olmamıza sebep olan motosikletse bunun için birbirini kırmamak gerekli,
herkes bindiği kullandığı motosikleti en iyisi oldunu savunacak belli,
ama 500cc makınelerde herkesin büyük makinaya geçiş tercihi ya r5 yada gs500 olmuştur normalide budur
500cc makine gs500 e laf atılması yada kötülenmesi beni üzdü buda bir gercek ,
kötü diyenlere diyorumki gs500 kimi yolda bıraktı kimin elinde patladı yada ne sorunla karşılaştı gercekler ortada ,
benin motorumun ikinci sahibiyim aldığım arkadaş 600cc ye gececeği için sattı ,aldığımda herşeyi orjınal ve tertemiz aldım sadece lastık yenileyip bakım yaptım okadar ,herpazarda paşalar gibi geziyom antlaya kemer fetiye marmaris alanya hertarafa basıp gidiyom ,bana göre güzel makıne ,tavsiye ederim tam geçiş makınesi alıp birsene binecen sonra fazla kayıp zarar etmeden satacan ,
benim görüşüm düşümcem bu
herkese teşekkürler

ben gs 500 (97 model) >10.000 km sürdüm. beni hic yolda birakmadi. ön carki 16dis yerine 14dis taktiktan sonra hizlanisi da fena degildi. ama gs 500 ün frenleri berbat. ayar yapmasi cok zor, bazan az basiyorsun ön teker bloke ediyor, bazan sonuna kadar basiyorsun istedigin kadar fren gücü olusturmuyor. (frenlerde hava falan yoktu :)). sintermetal fren balatalarii taktiktan sonra biraz daha iyi oldu, ama cb500f in frenleri ile kisaylanamayacak kadar kötü.

senimi kırıcaz mete abi honda honda honda ama 2. olarak kawasakide olabilir.ama suzuki olmaz çok tipsiz.bence tabi :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://img117.imageshack.us/img117/7091/cimg2753lc6.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/5791/cimg2736cq2.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/1821/cimg2753eb7.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/8044/cimg2756aq0.jpg

ozrace
senimi kırıcaz mete abi honda honda honda ama 2. olarak kawasakide olabilir.ama suzuki olmaz çok tipsiz.bence tabi

dostum neresi tipsiz bi acarsan sevinirim
kardeşim artık böyle cocukca karşılaştırmalar baydı şu bir gercekki dünya kabul ettiği markaakarı bizim burda tartışmamız çok komık
ve tartıştığımız markalar honda suzuki kawasaki yamaha
hepside bırbiriyle rekabet halınde ve hep daha iyisi diye cabalayan markalar
ben suzukiye biniyorum şimdilik bu honda olmayacak yada yamaha olmayacak diye bişeyyok ,

Son düzenleme:
Suzuki Gs1400 Muscle Bike

İşte suzuki den beklediğiniz yeni nesil motosiklet...

SUZUKİ GS1400 Muscle Bike :queen:

Suzukiden yeni nesil motorlar bekleyen arkadaşlara duyurulur. Suzuki muscle bike diye aratınca bulursunuz...

İşte resim:
gs1400.jpg

Kuyrukta yazan yazıya dikkat...:wiinkk:

Ayrıca Satılık gs500 lere bakarken bir arkadaşın grenajlı motorunu gördüm ve sizinle paylaşmak istiyorum. Harika olmuş bence, bur tarz bir grenaj bulmak lazım düşünenler için...Eski tip racinglerin grenajları pek hoş durmuyor.

+1.jpg

+2.jpg

+3.jpg

+4.jpg

Son düzenleme:
arkidişler bugün bi gs 500 gördüm...harbi artık miadını doldurmuş akine...güzel makinaydı ama artık estetik anlayışı değişti...

ciddi bi hortlama olacak ama olsun haketti bu topik bunu....

6000 km gs500 kullandım şimdi elden çıkardım ve 6000 civarı 500 cc naked arayışına girdim. doğal olarak şimdi nasıl olsa suzuki tecrübem oldu diye er-5 arayışındayım.bütçem daha fazla olsa cbf500 ü de düşünürdüm elbette...

nedir bu fanatiklik anlamadım yani. 11 sayfa geyikten başka bişey yok 3 modelin artısı eksisini bulurum dedim okudum ama maalesef...

bugün bi marka kullanmakla o marka distribütörünün ortağı olmadığımızı ve aynı segmentte her zaman başka marka ve modeller de denenebileceğini bi gün anlamamız dileğiyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oyum honda'nın :cat: açık ara önde zaten

cbf500 kesinlikle cbf gerek goruntu olarak gereksede perfprmans acısından daha ustun bence

Oyum cbf500'e,,,ama hoşuma çok giden dğer bi naked motorda yamaha fz6 naked. Süper bence...

sadece görüntü bazında benim sıralamam cbf500 gs500 kawa er5
uzun süre gs 500 alayımmı almayayımmı düşündüm sonra bir takım sebelerden dolayı vazgeçtim ama aklım hala onda...

alp tunaya inat olsun diye açmıştım...hortlatayım...fena tokatlamış cbf 500...şamar oğlanı oldu o dönemde kampana kafa Alp Tunga şimdi motörü satıyor...:mrgreen:

aslında işin kötüsü ankette yer alan 3 motorunda üretimden kalkmış olması ,500cc kategorisi aslında 600cc 4 silindir kullanmadan önceki en önemli kategori ancak neden bu ülkede hic deger verilmiyor anlamış degilim herkes 600lukle dolasmak zorundamı? neden 500cc cift silindir naked yada race modeller daha uygun fiyatlarıyla bu ülkeye gelmezler ?

evet 500 olayı devam etmeli.bana 600 gereksiz(çünkü motorum benim günlük kullanım aracım, 600 fazla gelir), 250 az geliyor(aralarda sıkışıyorsun, gerektiğinde kaçamazsın).500 tam karar.devam etmeli, hatta kafa grenajlısı üretilmeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar