En uzun yolumu yaptım...

Dün sabah Urla/İzmir'den yola çıkarak saatte 1 mola vererek 681KM yaptım!
GPS e bakıyorum, 9 saatte yapmışım bunu. Ortalama hareket halinde hız 75 imiş..
Aynı gün içinde Bandırma'ya gittim ve geldim (bir arkadaş motorunu İstanbul'dan teslim alacaktı, ona eşlik ettim).

VFR ile yaptığım en uzun yol bu oldu! Yorulmadım desem yalan olur, ama en çok
1) Yolların kötülüğü (doğru dürüst bir otoban yapamamışlar bu önemli merkezler arasına),
zıplaya hoplaya gittim valla.
2) Şöförlerin hataları (ters yoldan gelenler, garip dönüşler yapanlar, hışımla geçip yavaşlayanlar, vs). Birkaç tanesini ama "warp hızında" tekrar geçtim :)
...ile uğraştım.

Güzel yerler gördük, meger o yol çok yeşilmiş, bol ormanlar gördük, güzel manzaralar..
İlginç yerlerde durdum yemek yedik yada çay içtik. Eve döndüğümde yeniden doğmuş gibi oldum! Harika bir geziydi, herkese tavsiye ederim :)

-turgut

ooooooooo olmadıki ama simdi. hani resim.
Bu sayılmaz resim olmazsa ben söyleyeyim :wiinkk:

Ahhhhhh ahhhhhhh millette zaman var, motor var geziyolar valla :mrgreen: Bi biz gezemiyoruz, kıskanıyorum :p Fotoğraf isteriz :)

bencede fotoğraf olsun da inanalım bariii:mrgreen:ü
ne güzelll valla daha da gez işalla:)

Yahu millet nasıl fotoğraf çekiyo helal olsun.Yeni motorumu almak için Edirne'ye gittim.Bir tek motorumu aldığımda çektim fotosunu,sonra üzerine bindimmm....bi baktım eve gelmişim. 300 km molasız gelince foto filan yalan oldu yani :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fotoğraf çekmek için zamanın bol olcak.tripotun olcak iş için veya günübirlik gidilirse malesef foto yalan oluyor.

turgut arkadaşım izmirden bandırmaya bir günde gidip gelmişin ,heyacan ve zevk almışın yazılarından belli keşke bu gezini resimlerle süsleseydin çok şık olurdu yazında yolların bozukluğundan ve şöförlerin hatalarından bahsetmişsin.sana tamamen katılıyorum yalnız şehirdışında hep böyle malesef yollar şehiriçi gibi cam gibi değil,ben senin söylediklerini hergün yaşıyorum ona göre seyrediyorum.yinede bizlerle paylaşımın için teşekkürler.

ah yaaa kıskanmamak elde değil :( tebrikler :) bide fotolarla süsleseydinde gözümüz gönlümüz açılsaydı hani :)

bayılıyorum o motora. keşke beni de arkana alsaydın ne zamandır görmediğim bi arkadaşım vardı bandırmada:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw oldumu ama abicim şimdi mötörümüz yok bizde merül merül takılıyoruz resimlere bakıyoruz sende dünya km yapıpı bir günde foto koymuyorsun kabul etmeeezüüükkk :mrgreen:

bir gün bile değil... 9 saatte 700 km yol... ben bazen iki ayda alıyorum o mesafeyi... :mrgreen:

vfr ile o yolları yapmakta büyük zevktir ama..ben dylanımla bir günde 375km yaptımda baya yorulmuştum..insanı yoran bozuk yol şartları ve dikkatsiz sürücüler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar