İsminden dolayı "bedava verseler asla binmem" başlığında konu edilmesi gereken motor. ("mala götü". tövbe or nat tövbe)malaguti spectre gp 125 i öneriyorum
Neyse ki spectreye bi kelime uydurmadinİsminden dolayı "bedava verseler asla binmem" başlığında konu edilmesi gereken motor. ("mala götü". tövbe or nat tövbe)![]()
dostum o zaman cub al hem ucuz hem de az yakıyor 50 km/h ile gidersen 100 m de 1.5 litreleri görüyorsunarkadaşlar selam
kısa mesafe git/gel yapmak için scooter arıyorum. en uzun yapacagım km 5 km falandır hadi zorlasan 10.
Sık kullanmayacağım zaten öyle haftada 1-2.
ilk başta 50cc düşündüm fakat kaza vs. olursa sigorta yapılamadığı için ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalabilirim diye düşündüm.
100 cc üstünü de düşünmüyorum zaten.
180 boy / 105 kiloyum,. o nedenle minnacık bişi olmaması ve çok nadir de olsa artçı alacağımı hesaba katmanız gerekiyor
Alacağım motor sadece çarşı-market olacağı için çok sıkıntı yapmayan çin motoru falan olabilir, bütçe yok yani en düşük f/p motoruna bakıyorum.
50cc için yorumunuz ve 50/100 cc için tavsiyeleriniz nedir?
İzmir yollarında arndiol'u yelekli bir şekilde cub üzerinde görürsem resim çekip foruma atarım.dostum o zaman cub al hem ucuz hem de az yakıyor 50 km/h ile gidersen 100 m de 1.5 litreleri görüyorsun
hacı benim tracer 900 varken yanında birde yamaha crypto vardı tam koruma kafada shoei neotec kask millet şok olyorduİzmir yollarında arndiol'u yelekli bir şekilde cub üzerinde görürsem resim çekip foruma atarım.
Çinli scooterlar genelde sorunlu özellikle 50cc olanları.arkadaşlar selam
kısa mesafe git/gel yapmak için scooter arıyorum. en uzun yapacagım km 5 km falandır hadi zorlasan 10.
Sık kullanmayacağım zaten öyle haftada 1-2.
ilk başta 50cc düşündüm fakat kaza vs. olursa sigorta yapılamadığı için ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalabilirim diye düşündüm.
100 cc üstünü de düşünmüyorum zaten.
180 boy / 105 kiloyum,. o nedenle minnacık bişi olmaması ve çok nadir de olsa artçı alacağımı hesaba katmanız gerekiyor
Alacağım motor sadece çarşı-market olacağı için çok sıkıntı yapmayan çin motoru falan olabilir, bütçe yok yani en düşük f/p motoruna bakıyorum.
50cc için yorumunuz ve 50/100 cc için tavsiyeleriniz nedir?
dostum o zaman cub al hem ucuz hem de az yakıyor 50 km/h ile gidersen 100 m de 1.5 litreleri görüyorsun
İzmir yollarında arndiol'u yelekli bir şekilde cub üzerinde görürsem resim çekip foruma atarım.
Markete gitmek için niye motor alıyorsun2 adım atacan zaten kilo veririm diye mi korkuyosun?