En ucuz yollu düşük cc motor

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Kullanmış biri olarak Hero Dash 125 derim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de eşşek niyetine motor baksam alacağım makina olan malaguti spectre gp 125 i öneriyorum

arkadaşlar selam

kısa mesafe git/gel yapmak için scooter arıyorum. en uzun yapacagım km 5 km falandır hadi zorlasan 10.
Sık kullanmayacağım zaten öyle haftada 1-2.

ilk başta 50cc düşündüm fakat kaza vs. olursa sigorta yapılamadığı için ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalabilirim diye düşündüm.

100 cc üstünü de düşünmüyorum zaten.

180 boy / 105 kiloyum,. o nedenle minnacık bişi olmaması ve çok nadir de olsa artçı alacağımı hesaba katmanız gerekiyor :)

Alacağım motor sadece çarşı-market olacağı için çok sıkıntı yapmayan çin motoru falan olabilir, bütçe yok yani en düşük f/p motoruna bakıyorum.

50cc için yorumunuz ve 50/100 cc için tavsiyeleriniz nedir?
dostum o zaman cub al hem ucuz hem de az yakıyor 50 km/h ile gidersen 100 m de 1.5 litreleri görüyorsun

arkadaşlar selam

kısa mesafe git/gel yapmak için scooter arıyorum. en uzun yapacagım km 5 km falandır hadi zorlasan 10.
Sık kullanmayacağım zaten öyle haftada 1-2.

ilk başta 50cc düşündüm fakat kaza vs. olursa sigorta yapılamadığı için ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalabilirim diye düşündüm.

100 cc üstünü de düşünmüyorum zaten.

180 boy / 105 kiloyum,. o nedenle minnacık bişi olmaması ve çok nadir de olsa artçı alacağımı hesaba katmanız gerekiyor :)

Alacağım motor sadece çarşı-market olacağı için çok sıkıntı yapmayan çin motoru falan olabilir, bütçe yok yani en düşük f/p motoruna bakıyorum.

50cc için yorumunuz ve 50/100 cc için tavsiyeleriniz nedir?
Çinli scooterlar genelde sorunlu özellikle 50cc olanları.
Bir cup motor al hem üstün başın kirlenmez hemde scooterdan daha dengeli ve daha az sorunlu.
Sırasına göre sfc 50 mini - yuki gusto - kuba ege bunlardan birini alabilirsiniz, nispeten sorunsuz motorlar 2.5 litre civarı yakar hepsi yükseltmesi mümkün.
Kazada sigorta eksikliği içinse şuçlu olmaman lazım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Yuki Gusto vb. cublar yürütmesi en ucuz motorlar. Vergisi yok, sigortası yok, sonradan cc yükseltilebiliyor, az yakıyor, cc yükseltilirse torku yüksek, parçası bakkalda bile bulunuyor, vitesi kolay geçiyor, hafif ve basit. İlle de scooter kullanacağım dersen sepetsiz Jupiter 125 kullanmıştım markete git gel için sele altında tonla depolama alanı var, yumuşak gaz tepkisiyle dengeli ve tahmin edilebilir bir karakteri var.

Kanuni trodon 125 lik modelini 45 k ya veriyorlar nakite galiba.
En azından kanuni bajaj gibi getirdiği motosikletlerin yedek parçasını bulunduruyor.

Motosikleti
D400
dostum o zaman cub al hem ucuz hem de az yakıyor 50 km/h ile gidersen 100 m de 1.5 litreleri görüyorsun

cup da hiç sevmiyorum yav :D

İzmir yollarında arndiol'u yelekli bir şekilde cub üzerinde görürsem resim çekip foruma atarım.

yelek giymiyoruz o zaman :D :D ama küçük bir scooter alırsam bisiklet süren fil gibi gözükebilirim :D

Markete gitmek için niye motor alıyorsun :D 2 adım atacan zaten kilo veririm diye mi korkuyosun?

marketi var pazarı var manavı var, sağa sola gitmesi var. biraz pratiklik hem de hanım da kullanır )

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bu şekilde yola çıkıp Joymax z+ aldım. Sana başarılar diliyorum.
Önerim karbüratörlü 100cc Cub. 20-25 e bulabilirsin 2018-2019.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar