En ucuz yollu düşük cc motor

Motosikleti
D400
arkadaşlar selam

kısa mesafe git/gel yapmak için scooter arıyorum. en uzun yapacagım km 5 km falandır hadi zorlasan 10.
Sık kullanmayacağım zaten öyle haftada 1-2.

ilk başta 50cc düşündüm fakat kaza vs. olursa sigorta yapılamadığı için ciddi bir ödeme yapmak zorunda kalabilirim diye düşündüm.

100 cc üstünü de düşünmüyorum zaten.

180 boy / 105 kiloyum,. o nedenle minnacık bişi olmaması ve çok nadir de olsa artçı alacağımı hesaba katmanız gerekiyor :)

Alacağım motor sadece çarşı-market olacağı için çok sıkıntı yapmayan çin motoru falan olabilir, bütçe yok yani en düşük f/p motoruna bakıyorum.

50cc için yorumunuz ve 50/100 cc için tavsiyeleriniz nedir?

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
bende arora verano 50 var onun 125liğini alabilirsin kalıplı olduğu için çok sırıtmaz diye düşünüyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Spontini bulabilirseniz işinizi her türlü görür, ucuz, parçası bol ve nispeten dayanıklı.

Motosikleti
Ns200 15"
Motosikleti
D400
50cc için kaza durumunda masrafın bize kaçmasını önleyici bir taktik var mı :D

Motosikleti
Hero Dash 125
Al çiçek gibi motür. Hero Dash 125'lerin ikinci elleri 45-50 bin civarına bulunabiliyor. Kalkıp çan çin çona bulaşma.

TVS Jupiter 110'luklar da uygun fiyata bulunabiliyor.

Cup 100-110cc civarı olacak ve kısa mesafede sürekli vitesle uğraşmak gereksiz oluyor. Motoran Torro vardı iki kişi pinerken acıyordum motüre.

İlanlardaki fiyatlara takılma. Nakit parayı bastığında adamlar her türlü satar o motürleri. İkinci elleri ölü çünkü.

Al çiçek gibi motür. Hero Dash 125'lerin ikinci elleri 45-50 bin civarına bulunabiliyor. Kalkıp çan çin çona bulaşma.

TVS Jupiter 110'luklar da uygun fiyata bulunabiliyor.

Cup 100-110cc civarı olacak ve kısa mesafede sürekli vitesle uğraşmak gereksiz oluyor. Motoran Torro vardı iki kişi pinerken acıyordum motüre.

İlanlardaki fiyatlara takılma. Nakit parayı bastığında adamlar her türlü satar o motürleri. İkinci elleri ölü çünkü.
scootera ihtiyacım yok ama öyle bir yazmışsın ki neredeyse ben alacaktım bu motoru.

Motosikleti
Hero Dash 125
Nakitte 28-30 civarına alınır o motür. Alın koyun kenara, terlik niyetine yakın mesafede işlerinizi görürsünüz. Parçası da bulunur, tamircisi de.

Bak mesela bu da aynı motür ancak aralarında fersah fersah fark var.

Varan 2
Ver 30 bin al senin olsun. Çantası da var. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alın sizlere bir tane de kıssadan hisse vereyim. Arkadaşım geçen sene elektrikli bisikletle trafik kazasına karıştı. Arabanın kasko şirketi arkadaşımın kazadaki kusuru oranında ödeme emri göndermiş.

Hani 50cc olsun, elektrikli bisiklet yada ruhsatta 50cc ancak hileli 125'likler olsun zorunlu trafik sigortası masrafım olmasın diyenler var ya işin bir de bu yüzünü görün. Yıllık 5-6 lira trafik sigortası veririm başım ağrımaz .

@arndiol bulaşma 50cc ve ceyranlı velespitlere.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash 125

2025 8. ay'da benim için teklifler bu şekildeydi. Bu teklifler kişiye göre değişkenlik gösterecektir. Ayrıca ikinci bir taşıt satın aldığınızda sigorta basamağı olarak 4. basamak (sanırım) %0 indirimli olarak başlatılacaktır.

Motosikleti
CB650R
Bu konu babında bende bir kaç ay önce araştırıyordum

50cc istemiyorum. Sigortasız bir kaza büyük sorumluluk

Bütçe kısıtı ile 2.elde en mantıklı sıralama Spontini > Fury > CEO 110 > Jupiter & Dash> Dio

Motosikleti
D400

2025 8. ay'da benim için teklifler bu şekildeydi. Bu teklifler kişiye göre değişkenlik gösterecektir. Ayrıca ikinci bir taşıt satın aldığınızda sigorta basamağı olarak 4. basamak (sanırım) %0 indirimli olarak başlatılacaktır.

ilanlar için tşk, yazdım kenara bakalım.

çok çıkmış sana yav, ben aralık sonu d400'e 3100 lira sigorta ödedim quick :D

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Benim bu tablodan annadığım "Caponlar hintlileri sevmiyoo. Sikortayı yaslıyooo." (Sampo ve Nippon Capon) 🫣
qq39ahc.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar