En sonunda ben de aldım

Bir motosiklet sevdası bizi (ben ve eşim) de sardı 1 yıl önce. Önce motosiklet.net'e üye olduk, bol bol bilgilendik. Ehliyetimizi aldık, vitesli motor için özel dersimizi aldık vs. Ama ne alacağımıza karar veremedik.

Motoshow'a gittik her motora indik-bindik. Aslında kafamızda Kawasaki ER-5 yada Honda CBF500 vardı. CBF500'e karar verdik, hafta içi işlemlerle uğraştım. Bugün teslim almaya gittik ama plakası hazır değilmiş, Pazartesi hazır olacakmış, olsun boşver. Ben ona bir kere dokundum ya, o da yeter :cherry: 1 yıl bekledim, 2 gün daha beklerim.

İşte böyle dostlarım, mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim :)
Allah kaza vermesin.

ailenize hayırlı uğurlu olmasını dilerim abi:rendeer: allah kaza bela arıza vermesinn güle güle kullanın...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
güzel ve mantıklı bi seçim.hayırlı uğurlu olsun,güle güle kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle:rendeer:

allah tekerini düz bastırsın... hayırlı uğurlu olsun...:) :) :)
darısı bizim başımıza inşallah...

allah tekerini düz bastırsın... hayırlı uğurlu olsun...:) :) :)
darısı bizim başımıza inşallah...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sevgili alikara;motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun.Kazasız sürüşler dilerim.Kullanmaya başladıktan sonra CBF 500 hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşırsınız değil mi?(Motosikletimi değiştirmek üzereyim,adaylarımdan biri de CBF 500.)

İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.
Elim F5 tuşunda, yeni cevap var mı diye bakıyorum :)

Elbette görüşlerimi yazarım, ancak bir kıyaslama yapamam, çünkü vitesli bir 500cc daha önce kullanmadım.

Motosikleti almadan önce kask ve kıyafetlerimizi tamamladık, bunun önemini belirtmek isterim.

Son olarak da söylemek isterim ki, Allah herkese nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar güzel. Fotolarını da ekle daha güzel olur. Allah akza bela vermesin.

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar