En sonudaaaaaaaaaa

evet arkadaşlar en sonunda kendimi kasarak(oldukça) yeni motorumu almış bulunmaktayım artık bir mavi YbR 125 im var bunu sizinle paylaşmak istedim hemenn darısı almak isteyen tüm arkadaşların başına marmaristen herkese selamlar :cherry: :queen:

tşkler elimden geldigince bakmaya çalısıyorum :)

arkadaşım unutma motor sadece üzerine binip hava atabileceğin bir araç değildir onlar bir gül kadar narin ve hassas araçlardır ona binmek için sevmen gerekir bakımını eksiltme servis şart değil bildiğin kadar ilgi gösterki oda yüzünü kara çıkarmasın sen onu sev oda seni sevsin hayırlı olsun

joseph_PLSRCK125' Alıntı:
arkadaşım unutma motor sadece üzerine binip hava atabileceğin bir araç değildir onlar bir gül kadar narin ve hassas araçlardır ona binmek için sevmen gerekir bakımını eksiltme servis şart değil bildiğin kadar ilgi gösterki oda yüzünü kara çıkarmasın sen onu sev oda seni sevsin hayırlı olsun
yusuf banamı söylüyosun bunu senin pulsarın haykırışlarını tüm datça yolu dinlemiyomu hain motorumuda ne kadar sevdigimi zaten biliyosun elimden gelse onla yatıp uyurum ben alla alla :pr:

Hayırlı olsun kardeşim.Ama bu sevincin en fazla iki ay sürecek.Bu iş çok pistir.İçine girince anlıyorsun.İki ay sonra acaba neyle değiştirsem diye düşüneceksin.Bunun da sonu yok.:rendeer:
Ah bir Fazer'im olsa!!!:pr:

tşkler yaşamaya başladım bile honda beat 4 ay dayandı bunu alabilmek için önümdeki dört ayımı senede bağladım sonu yok ama olsun :) fazer konusunda haklısın ahhh bi fazerim olsa

Hayırlı olsun kardeş. Ben de ybr kullanıcısıyım. Motoruna iyi bakarsan sana hiçbir sorun çıkarmaz.Çok memnun kalırsın.Allah kazasız belesız kullanma nasıp etsin kardeş.

ooo hayırlı olsun abi en iyisini yapmışsın allah kazadan beladan korusun...:cat:

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun dostum kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah :rendeer: :cat:

Hayırlı olsan hocam :) darıcı bizimde acill olarak başımıza :) bu gidişle ötv bırakmıycak peşimizi :)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin neşeli mutlu sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar