Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 hafta önce tüm aile bizim evdeydik muhabbet iyiydi
en son ne zaman motorunu önce ekonomik olduğuiçin aldığını ama artık hayatının bir parçası olduğunu anladın?
hangisini dermişim evli biri olarak aklımdan çıkmıyorki (2.5 senelik evliyiz) msn de hatırlatıyo kendini
en son ne zaman bir sevgilin tarafından düşünülüp arandın?
kaza mı o da ne :queen: geçen pazar köprüde biri önüme kırdı şerit deiştirdi az daha kapısına dayanıyodum
en son ne zaman yalan söledin hehe belki de sorulmuştur :thumright:
olmadığı için henüz binemedim, olsa da binmem...
en son ne zaman yanlış birşeyi söyleyip (halk dilinde pot kırmak ), kıvıra kıvıra durumu kurtarmaya çalıştın ?
lise yıllarımda dayadım makinayı kafama sıktım, 1 gün önce abim almış boşaltmış içini, severim keratayı.....sebebi aşktı aşşk şimdi tabiki gülüyorum halime ama napim oldu birkere ve bunu sizin ile burda paylaşınca sanki biraz rahatladım evet beni psikoloğum olun siz ya
enson ne zaman gece yıldızlara bakıp daldın hiçbirşey düşünmeden ölece uzandın? ve yanında kim vardı? ne yapıyordunuz? yada yapıcaktınız? ne oldu? hı?
1,5 ay önce saroz körfezinde gökçetepe orman kampında iskelede uzandım. Yalnızdım. Hiç birşey yapmıyordum. Yoldan yeni gelen bir grup serinlemek için denize girmek istediler benide serinlettiler. Ama yıldızlar çok güzeldi.
neye rededılmekten bahsettıgını anlamadım ama kızlara ise taaa lise1 di yaaa baya olmus ise ise nerdeyse hepsinde.
En Son ne zaman bu dunyanın berbat bisey oldugunu hıcbır ıstedıgını yapamıyacagını ve sadece koyun olarak kalacagını anladın?(ben anladım hayatım boyunca muzısyen olmak ıstedim grubumu kurdum ben biyere gittim grubum baska yere ugras sımdı ugrasabılcek durum varsa hepsı bıttı) :salut: :salut:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koyunlugu hep dusunuyom.hatta bazen motorumu bıle alamıcakmısım gıbı gelıyo.en son ne zaman evcıl kopegınle oynarken kopegın yuzunu yaladıgını goren sevgılın sendı 1 hafta opmedı??