"en son ne zaman" oyunu

Valla ben rüyamda hiç sınava girmedim ama bi ay sonraki butunleme sinavlarında heralde sınav bana girecek :p
En son ne zaman eski sevgilin hakkında soylediklerine pişman oldun??? :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç pişman olmadım walla.
En son ne zaman Spider-Man'e kafa atıp bi güzel pataklamak istedin :flower:

hiç bir zaman... çünkü ben öyle saçma salak şeyleri izlememde sevmemde ben gerçekçi şeylerden hoşlenırım yani motosiklet gibi :flower:

en son ne zaman bi kzın yanında rezil oldun... :pale:

Çok özel bir soru olmuş.Bir ay önce.

En son ne zaman insan gücüyle kullanılan marangoz testeresi yerine benzin ya da elektrikle çalışan kırmızı renkli motorlu testere kullandın?

hiç kullanmadım.

En son ne zaman motora bindin? Saat ver. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
en son pazar gunu saat 22:40 cıvarı bınmıstım.sonra belımı ıncıttım zate.arabaya bınıyom 3 gundur.

en son ne zaman bırbırınızı cok sevdıgınız halde kız arkadasından ayrılmak zorunda kaldın :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: ..............

vala hiç ikimizde birbirimizi severken ayrılmadık ama ben onu severken o beni bırakmıstı,bırakmamıstı aslında boynuzlamıstı :pl: :jocolor: ilk once kafamı taslara vurdum cook uzuldum ama ondan sora sey yaparım kızı dedim sallaamadım.E tabi gecen hafta pişman olmus ama artık tınnnnn :cherry: :thumright:

en son ne zaman çok beğendiğin kızın çok salak olduğunu anladın ve ondan soğudun ??

bir ara kasiyer kız vardı konuşunca anladım ki güzellik herşey değil
en son ne zaman Babanın haklı olduğunu düşündün ve özür dileyemediğin için için içini yedi?

nerdeyse her zaman :pale:
en son ne zaman babanızla iki dost gibi oldunuz ??

gurzan, benden hızlı davranmısın abi benim soruyu yok say kusura bakma :p valla sayfayı yenilemeden yazdım...

bi kaç hafta önce telefon faturam 465YTL gelince ulan senin telefon gibi a...s..keyim dedim söktüm attım :flower: :flower: ve o kadar çok tel.konuşması yaptığıma pişman oldum :jocolor: :jocolor:

en son ne zaman bi elbise dolabında yatarken gecenin bi yarısı küüüttttt diye düştün ve ne olduğunu anlayamdan kafanı dolabın kapağına çarptın?? :thumright:

kardeşim git namazını kıl..töbee et..vakit varken :queen: :queen: :flower: :flower:

geçen Cuma ayrıca Aristo kardeş daha gençsin belli Din özeldir bunu her yerde reklam yapmazsın yada kullanmazsın inanç insanların kalbindedir, gösterişle din olmuyor ben camii yaptım desende boş unutma biz ne hacılar hocalara gördük onlar cennetlikse bizim yerimiz onlardan daha üstün bir yerde o zaman 'inançlar özeldir' unutma
en son ne zaman çılgınca motor kullandın?

Geçen Gün F.s.m Bulvarında
En son ne zaman motorun gaz yemedi ve yolda kaldın??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar