sorma yahu..akvaryumdaki çikletlerimin bugün 5 tanesi birden öldü....balık akvaryumda güzeldir hafız...:mrgreen:
usta resim çok güzel yav ağzım sulandı ben karadesde midye dolma fast food ürünleri pizza kumpir fekan + et ve et türü yemekler severim
benmiyim usta? ne ustasi anlamadim![]()
Erkeklerin kendi aralarındaki zaman zaman hitap şeklidir ''usta'' kelimesi.
Sanirim arkadaş sizi bey zanneti.

eyle ağamBi caartlak kebabı da gözel olurdu deemi ağam :queen:
Antep lahmacunu , yuvarlama (Ramazan bayramı ilk günü yenir) Kuru fasulye Antep kebapları (patlıcan soğan) Tatlı olarkta Dünyaca ünlü Antep baklavamızBirde pazar sabahları yediğimiz katmer tatlı çeşitidir.
G.antep deki yemek çeşitleri Fransa'nın yemek çeşitlerinden fazlaymış yani bir ülkeden fazla yemek kültürümüz var:cat:
evet oda bizim buraya has yemek çeşitidir. urfalılarda yapar ama onlar isotla yaptığı için acı olur tadı değişiktirevet yemek cesidiniz cok olabilir, tatli seyler sevmem ozellikle baklava bir dilimi zorla yerim, bir kutu cola yi bir saatde icerim :mrgreen:
cigkofte vardi gaziantepin mi?
Herkes resim koymuş! Bende koyucam.
[url]http://img510.imageshack.us/img510/2535/iskenderkebapd.jpg[/URL]
Bu tür konuları ben rejimdeyken açan arkadaşı kınıyorum hele hele yemek resimlerini koyan arkadaşları daha çok kınıyorum ve şuan diyetimi bozarak kokoreç yemeye gidiyorum![]()
sorma yahu..akvaryumdaki çikletlerimin bugün 5 tanesi birden öldü....
merak etiğim şey.......
bunların ızgarasımı yoksa tavasımı daha lezzetli olur:queen::queen:l:
l: