En Sevdiginiz Yemek(ler) hangisidir?

Erkeklerin kendi aralarındaki zaman zaman hitap şeklidir ''usta'' kelimesi.
Sanirim arkadaş sizi bey zanneti.

:mrgreen: olabilir

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

Gecen gunlerde bi arkadasimin zoruyla bu yemegi yemeye calisiyordum. ismini hatilamiyorum ama goruntusu guzel, tadi :silent:

Fotoraf060.jpg

Antep lahmacunu , yuvarlama (Ramazan bayramı ilk günü yenir) Kuru fasulye Antep kebapları (patlıcan soğan) Tatlı olarkta Dünyaca ünlü Antep baklavamız :) Birde pazar sabahları yediğimiz katmer tatlı çeşitidir. :) G.antep deki yemek çeşitleri Fransa'nın yemek çeşitlerinden fazlaymış yani bir ülkeden fazla yemek kültürümüz var:cat:

Antep lahmacunu , yuvarlama (Ramazan bayramı ilk günü yenir) Kuru fasulye Antep kebapları (patlıcan soğan) Tatlı olarkta Dünyaca ünlü Antep baklavamız :) Birde pazar sabahları yediğimiz katmer tatlı çeşitidir. :) G.antep deki yemek çeşitleri Fransa'nın yemek çeşitlerinden fazlaymış yani bir ülkeden fazla yemek kültürümüz var:cat:

evet yemek cesidiniz cok olabilir, tatli seyler sevmem ozellikle baklava bir dilimi zorla yerim, bir kutu cola yi bir saatde icerim :mrgreen:
cigkofte vardi gaziantepin mi?

evet yemek cesidiniz cok olabilir, tatli seyler sevmem ozellikle baklava bir dilimi zorla yerim, bir kutu cola yi bir saatde icerim :mrgreen:
cigkofte vardi gaziantepin mi?
evet oda bizim buraya has yemek çeşitidir. urfalılarda yapar ama onlar isotla yaptığı için acı olur tadı değişiktir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büryan. (10 karakter)

Bu tür konuları ben rejimdeyken açan arkadaşı kınıyorum hele hele yemek resimlerini koyan arkadaşları daha çok kınıyorum ve şuan diyetimi bozarak kokoreç yemeye gidiyorum :)

Yarım ekmek kokoreç yarım ekmek midye tava tabi bunlar hazırlanırken bir kaç tane midye dolma :) şuan kendimi çok mutlu hissediyorum.

aynı mantıkla gidilirse inek yaylada tavuk bahçede ördek gölde güzeldir.

eeeeeeeeeeeeeee vatandaş ne yiyecek vejateryenmi olacak

bence etin caiz olanı zevkle iştahla yenmeli saygılar herkese

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

sorma yahu..akvaryumdaki çikletlerimin bugün 5 tanesi birden öldü....

merak etiğim şey.......

bunların ızgarasımı yoksa tavasımı daha lezzetli olur:queen::queen::pl::pl:

aynı mantıkla gidilirse inek yaylada tavuk bahçede ördek gölde güzeldir.

eeeeeeeeeeeeeee vatandaş ne yiyecek vejateryenmi olacak

bence etin caiz olanı zevkle iştahla yenmeli saygılar herkese

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar