- Motosikleti
- Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
- Konu Yazar
Bugün öğle tatilinde çok kısa bir turlayıp geleyim dedim. Uzun zamandır aklımda olan bir düşünce var. Viteslerin arasında 4. vites öyle mübarek öyle güzel bir vites ki, hem gazlamada hem viraja girip çıkarken hem de gaz kolunu bırakıp motor freni yapıp viraj öncesi hazırlık yaparken vs. birçok senaryoda en çok kullandığım hatta kimi zaman tek kullandığım ve keyif aldığım vites.
Diyeceksiniz ki manyak mısın? Bunlara mı kafayı takıyorsun. Ne bileyim giderken öyle aklıma geldi paylaşayım dedim.
Işık yoksa böyle sık sık ama tatlı virajlar varsa saplantılı bir şekilde 4. viteste gazla bırak gazla bırak döngüsünde tatlı tatlı viraj yapıyorum.
Sizde de böyle benzer durumlar oluyor mu? Özellikle devir aralığını sevdiğiniz bir vites var mı?
Diyeceksiniz ki manyak mısın? Bunlara mı kafayı takıyorsun. Ne bileyim giderken öyle aklıma geldi paylaşayım dedim.
Işık yoksa böyle sık sık ama tatlı virajlar varsa saplantılı bir şekilde 4. viteste gazla bırak gazla bırak döngüsünde tatlı tatlı viraj yapıyorum.
Sizde de böyle benzer durumlar oluyor mu? Özellikle devir aralığını sevdiğiniz bir vites var mı?