Bence KTM. Aleti istedğin kadar dağa daşa vursanda bir halt olmuyor
kawasaki yaygın olsaydı eminim açık ara birinci olurdu.Çünkü japonların içinde üretim platformunu çine taşımayan,çinlilerle rekabete kalkmayan,kaliteden taviz vermeyen tek marka.
Veya en pahalı modeli 1 sene içinde piston ve silindir değişimi de isteyebiliyor durduk yere, benim başıma geldiği gibi![]()
Iphone'lar Çin'de üretiliyor. Kaliteleri nasıl sizce?
Söz konusu telefon vb.bir elektronik ürün değil,Arkadaşin bahsettiği çin´de uretim yapmiyor,kaliteden ödün vermiyor yorumu tartişilabilir,kawanin tüm blok,dökum,ar-ge merkezi,teknoloji ussu,sevkiyat limani,tedarikcileri japon lokasyonlu,hatta yan sanayiileri kontrol ve prototipten seri uretime kadar tum süreclerde surdurulebilir kalite ve standardizasyon anlayişi olabilir,Sonuçta bahsedilen durum motosiklet ve ileri muhendislik ve regulasyon direktiflerinde uretilen ve insan taşiyan,mekanik bir urun..
Ben edit etmeden once siz cevap yazmissiniz.
Kawasakinin sadece Japonya'da uretim yaptigi yanlis; Filipinler, Endonezya ve Tayland'ta motor üretimi yapıyor.
Turkiye'de garip bir Kawasaki fetisizmi mevcut gordugum kadariyla. Hayir, kotu bir motosiklet degil tabii ki de, muadili Japonlardan aman aman ustun bir durumu da yok acikcasi. Evet H2 ustun bir urun, ama Goldwing de oyle, R1 da oyle, vs.
Z125. Honda Grom'a rakip.bir şey soracam Kawasaki küçük çaplı motor üretmiyormu 125 150 cc falan
Z125. Honda Grom'a rakip.