En Pisikopat Motorcu Izle Ve Gör :d

Bende daha önce izleyenlerdenim izlerken ağzım açık kalmıştı bisiklet n umarasında koptum, yerlere yattım :)
Ben bu adamın normalde yürüyebildiğine emin değilim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karızma dıye buna derler ıste

abi o motor suzuki den başka bir şey olamaz 750 mi 1000 mi emin değilim ama suziki yapıyor tek bildiğim bu

adam psikopat, motor süper olabilir ama bu arkadaşa özenmek ve hareketleri denemeye kalkmak bu ve benzeri sitelerde bol bol başsağlığı ve taziye mesajlarına sebep olur. Böyle işlerin yeri pisttir, aman dikkat!!

bence yamaha

videoda dikkatimi çeken şey otomobil kullanıcılarının kurallara harfiyen riayet ediyo olması...türkiyede sizce bu arkadaş en fazla kaç km gider ..ilk minübüse yazılır..bizde şerit değişirken arkayı kontrol etmek sinyal vermek gibi alışkanlıklar yok ...e5 te sürsün bakim bu gost ...aman ha arkadaşlar türkiyede gost most olunmaz bunlara sakın ha sakın özenmeyin

abi bu herif türkiyedede kullanır baksana adam n kırmızı dinlio nede sarı ışık tam türkiş hahahaaaaaa :queen:

Son düzenleme:
beyler adam harika 200km nin altına inmiyor herif bu adamın motosikleti suzuki galiba ama hangi modeli anlayamadım bi bilgisi olan varmı

125 scooterla alırım onu aklını:queen: :queen: muhahaha,şaka bir yana adam motorun hakkını veriyor:cat: Enson bu adamı yakaladılar diye biliyorum:silent: Yakalamasarda en sonunda bir yere toslıcaktır:farao:

eee deli olupda deli deli yaşayabilmek herkezin harcı olmasa gerek :pr:

Abi bu ne yaaa ben yoruldum o 15 dk gıdecem dıye ugrasırken makınadada 299 da kesıcı var herhalde takılıp kaldı olmasa 315 falan gelcek galıba ama kac kere onune araba kırdı benım bıle yuregım agzıma geldı :)

gercekten hayretler içerisindeyım.aynı bu tarz bır vıdeo cektım ve bu sıteye koydum.tam 7 sayfa kınama mesajı yazıldı.yabancı oldumu süper,yerli oldumu trafık teroristi.eyyam degılmı sımdı bu???

Allah günahlarını affetsin

ömrünün uzun olmayacagı kesin:salut: .bende çoğu arkadaş gibi düşünüyorum,türkiyede bunu yapsın gelsin dişimi kırsın.adanada e5 de yeni hal-hipodrom arası 170 gördüm neredeyse 5 sefer geberiyordum sıyırdım...

gercekten hayretler içerisindeyım.aynı bu tarz bır vıdeo cektım ve bu sıteye koydum.tam 7 sayfa kınama mesajı yazıldı.yabancı oldumu süper,yerli oldumu trafık teroristi.eyyam degılmı sımdı bu???

hani dostum nerede?ben görsem helal olsun derdim.hakkını vermeyeceksen öyle makina almayacaksın:)

Son düzenleme:
videonun tamamını izledim gerçekten adam çok iyi yapılabilecek en son hızı yapiyor.teşkrler paylaşım için

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam bir gerizekalı......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar