En Pisikopat Motorcu Izle Ve Gör :d

Yanliz BİŞİ Var Aklima Takilan Ya Bu Adam Hap Atarak Kullaniyor ÇÜnkÜ Kafasi İyİ DeĞİlse Çok Manyak Bİ Adrenalİn Kafasi İyİ DeĞİlse Delİİİİ Bence :d

Evet bundan önce bir video sunu daha izlemiştim ama orada bu kadar hız yapamıyordu.Bundan sonra bu adamı takip edicem dehşet verici.:cat: Yokmu bu adamın anahtarını alacak birisi Türkiye De..?:silent:

Herhalde honda cbr 1000 olsa gerek veya başka bir marka ama 1000 lik yoksa saatte 300 km hız hangi motor yapar.

onun anahtarını alacaklar var da türkiyede ona gore bir yol bulmak zor:)

ghostrider ın motorunu 500beygirlik bir hayabusa diye biliyorum...fabrika çıkış bir motor bir saat boyunca o süratlerde gezmeye dayanmaz

abowww....... manyağa baKkkkkk :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

bunlar fasa fıso muhım olan tek teker motorda zewk weren odur oda tekteker arıf tır gerısı yalan....

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ghostrider sizin bizim gibi bi sürücü değil arkadaslar :) bicok videosu var.motoruda hayabusa değil suzuki.

O motor bu değil arkadaşlar sizin 499 beygir dediğiniz hayabusa. Şu an altındaki motor GSXR1000 diye biliyorum ben. Hayabusa falan olsaydı o sürat 340 yazardı aşağı yukarı. Ayrıca durdukten sonra motoru heralde çöpe atar :) dikkat ettim tam 5 dakika hiç gaz kesmeden 300 km ile gidiyor. Hangi piston hangi silindir dayanır buna :)

299 la makasa giren adam akıllı olamaz zaten ben seyrederken yoruldum bu adamı izmir yada istanbula getirmek lazım trafikte kullansın bakalım bir daha motora binermi hakiki hayalet olur walla :mrgreen:

haklısın bizim motorcularımızın hepsi ghostrider valla :queen:

kim ne derse desin adam işini iyi biliyo pisikopat misikopat artık türkiyedede 250 yle makas atar gene bu adam çünki tam bi psikopat izlemediğim videosu kalmadı!

:) motoru gsx bilmem ne ama 5 tane fln motoru var hepside siyah:) acayip pozları var adamın ya kaskını başından çıkarmıyo hiç kilisede bile:) tek akıllı tarafı okısım tulumuna kaskına hasta oldum sakın özenmeyin buna bukadar hız yapamassınız diyenlere kendim için yazıyorum zaten en fazla 95 yapıyoruz makas atsak nolur ön kaldırsak nolur tabi ghısta bakarak yoksa 9 le bi yere çarpsak ölüm riski çok yükse 95 km ghost için 1.vitesden 2.vitese geçerkenki hızı:cherry: zuhahahaha:cherry:

Çok izleyen arkadaşlar bilir . altındaki motor özel yapım ducati

Ayrıca bu adamın birçok rekor denemesi var . siyah giyinir motoru da siyahtır kaskını çıkarmaz

15 dakikada bilmem kaç km yol gidiyordu bu adam . aşmış bir nevi . Videoları net ortamında doludur birkaç tane değil onlarca var

Ghost rider gibileri pistlerde görmek isteriz olmuyo böyle sokaklarda havalar falan ::xblink::

ducati deyilki o suzuki gsx bilmem laç habide 15 dk da 68 km yol gidiyor

ozy

korkumdan ağladım :salut: gelmeyin üstümee çünki altıma yaptım... ::sluu:: ::sos:: ::utangac: Tırstım valla ne gerek var git 100 200 arası deli olmaya ne gerenk var :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar