En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
Sonuçlarını gayet iyi bildiğim halde araç sürücülerine sinirlendiğim zaman gereksiz bir gaza gelme durumu oluyor. Buda hiç iyi değil trafik terörü estriyorum. :pale:

dikkatsizlik yüzünden 2 kez kaza yaptım.(gel de duran arabaya arkadan vur :p:p):pr::queen::queen::queen:

kayma,yan yatırma v.s. türü hatalar yapmadım çok şükür şimdiye kadar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hazır içen birilerini bulmuşken soralım abi motor üstünde sigara içmek nasıl bişeydir ya? yani ateşi sağa sola dağılmıyomu? mesela benzin alırken deponun yan tarafına benzin taştığını ve oraya birazcık ateş düştüğünü farzet, ya da ateşin rüzgardan uçup çenenin yanından boynunun yanından içeri süzüldüğünü düşün? ne bilim ya arabada sigara içip izmaritini yola atanlara acayip ifrit olurum ama motor üstünde içenlere henüz ne olacağımı bulamadım

+1

inanmıyorum hatta
nasıl olabilir motor üstünde sigara
:farao:

ÖNCE slm herkese ben herkesi gaza getiriyorum ama kendim gaza gelmiyorum
sanırım bu benim en kötü huyum

Yok arkadaş yok yaa olmaz böyle bişi ne kadar kendimi engellemeye çalışsamda olmuyor kendimi sıkıyorumda sıkıyorum araba kullanırkende oyle motor kullanırkende oyle pürdikkatim gayetde güzel kullanırım ama ne varki kendimi sıkıyorum dişlerimide sıkıyorum ilginç yani

Araba ile 1 motorla 1 kazam var o da 14 sene içinde :)

Ayrıca güzelde kullanırım yane:cherry:

sol virajlarda konrolü kaybetmemek için kendimi çok kasıyorum ve fren basıyorum neredeyse her seferinde kıl payı dönüyorum.sağ virajlarda sıkıntı yok ama

Genelde cruiser makinamla çıktığımda genelde nazi
kaskımı kullanırım..Ara sıra sigara içtiğim olurdu..
Şimdi yok öyle dangalaklık..Ama sizler lütfen
bu kötü alışkanlığımızı örnek almayın..
Sigara içmek yasak artık..KANUNEN..

En kötü sürüş alışkanlığım; göbeğe gelince yavaşlamayı durmayı bilmiyorum bodoslama giriyorum :queen:

evet motorum r1 yav alet zaten hızlı onunla yavaş gidince sanıyorum ki makina bana alttan alttan laf ediyo bende dayanamıyorum genelde valla yolda müsaitse (ama müsaitse ) ne varsa basıyorum hele bide istanbul e5 boşşa deyme keyfime

sola sert virajlarda aşırı yavaşlıyorum,tırsıyorum :p zati sola virajda kaza yaptım :pr:

Diğer sürücülere karşı aşırı kuşkucuyum. Aslında iyi bir meziyette sayılabilir bu en azından dikkatli olmamı sağlıyor; lakin motoru gergin olarak kullanmama sebep oluyor.

herkese slm...kendime bazen cok kızıyorum bu konu da...çok zor gaza geliriimm ama gaza geldim zman kendimi kaybediyoruum...birde trafikte bnaa kasıtlı hareket yapıldı zman inanılmaz sinirlenip kendimi kaybediyorum.ana cadede cidi hızlı giden arabanın önüne geçip ani fren yapıp durucak kadar sinirleniyoruum..

trafıkte araba suruculerı motorları aractan saymıyolar ondan dolayı moto suruculerını delı edıyolar bazen ındırıp dövesım gelıyo yaww

benım en kotu alıskanlıgım elım gazdayken aynı anda frene basmak yanı elımı gazdan cekmeden frene basmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar