En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

En kibirli motosiklet sürücü tipleri hangisidir?

• BMW GS

Oy: 41 56.9%
  • Harley Davidson

Oy: 24 33.3%
  • Ducati

Oy: 0 0.0%
  • Honda Goldwing

Oy: 5 6.9%
  • Kawasaki

Oy: 2 2.8%

• Kullanılan toplam oy
    72
Motosikleti
cbf 150
Goldwing ve harleyin road glide yada road kingcileriyle karşılaşamazsınız bile adamların kibirini görebilmek için. Onların ortamına uzaktan bile giremiyorsunuz:)))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kibir en sevdiğim günahtır. resmen goldwing alasım geldi şu an
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dişlerine göre motor gördüklerinde , Arizona kertenkelelerinin çiftleşme merasimi gibi hareketleri de cabası.. :ROFLMAO:

😆😆😆😁😆😁😁😃😁😄😆😄😁😃😁😁

arizona kertenkelesi

😆😁😆😄😆😇😆😄🤣🤣😂😅🥹

çok güldüm hocam. orjinal esprileri severim.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bu birazda insandan kaynaklı değil mi ? Yolda çokça kez GS AT vs kullanıcıları benden önce selam vermiştir bana. Maxi scootercıların da selam vermediğini bilirim çokça. Genelleme yapmamak lazım. :)

Motosikleti
ADV 350

Bu hepsi hakkında yolda gördüğüm izlenimleri paylaşarak içimi dökmek istiyorum.

Gs'ciler değişik bi tarikat ilginç ilginç hareketleri var. Tamam bende Mt tayfadanım bizde rahsızız ama gerçekten Gs'cilerde var bişeyler. Fakat sohbet edilebilir insanlar. Sadece sürüş anında sizi kontrol edip yönlendirmeye çalışmalarını sinir bozucu buluyorum.
Ducatici tayfanın sürüşüne denk gelmiştim bir ara selam vs vermeme rağmen hiç birinin umrunda bile olmamıştı o zaman kibirli oldukları izlenimine kapılmıştım. Ducatici tayfayı pizzanın yada makarnanın yanında şarap içen zengin gurmelere benzetiyorum istemsizce..
Harleyciler V motor gürültü %100 // icraat 0 // sadece görüntü + gürültü = şov başka esprisi yok.
Kawasaki tayfa adranalin + kalite. İyidirler sohbet edilebilir sizi küçük görmezler bu sıralamadaki bence en insancıl olanları.
Goldwing Hahahhaha yorum yapmicam siz zaten biliyorsunuz

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
BMW R1xxx GS kullanıcısı: Aslında herkesin bu motordan almak istediğini ama parası olmadığı için alamadığını düşünür. Motosiklet BMW dir gerisi de öyle bisiklet gibi bir şeydir. Selam veren herhangi bir motorcuda aynı markadan yoksa genelde karşılık vermez, aynı markada da verdiği nadirdir. Motoru alınca otomatik algoritma yüklenir. Ortamda BMW harici motora binen biri varsa tepeden bakmaya çalışır, sen de ileride büyüyeceksin muamelesi yapar. Ortamdakilerin hepsi BMW ci ise algoritma yön değiştirir. ADV kullanıyorsa yol versiyonu kullananlara hakir gözle bakar. Hepsi aynı model ise bu sefer motorun üstündeki aksesuarlara göre kendini üstte tutmaya çalışır. O da olmuyorsa bu sefer şubert / shoei / rukka kullanmayanını öteler. Hiç olmadı eğitim aldın mı, rospamısın gold musun muhabbetiyle çıkar yol bulmaya çalışır. Aralarından küçük bir kısmının gerçekten bu modeli neden tercih ettiğine dair mantıklı düşünceleri varken pek çoğu sidik yarıştırma amacıyla tercih etmiştir.

CG Serisi: Genelde esmer tenli ve zayıftırlar. Bol tişört ve ya gömlekle motora binmeyi tercih eder ki bu rüzgarda kabararak onları olduğundan iri gösterir. Ayaklarında terlik ya da kundura olur. Ayakları ördek gibi iki yana doğru açık şeklinde sürerler. Amortisörü bastırınca spor motosiklet sürdüğünü düşünür. Önemkli kısmı plaka ve ayna barındırmazlar. Motorun herhangi bir yerinde kırmızı mor yeşil vb ışıklandırmayla motoru daha seksi hale getirir. Aralarında biraz zevk sahibi olanlar sinyalleri tusuncu amerikan şeklinde ampullerle değiştirir. Ara gaz verme frekansı ne kadar yüksekse o kadar kıdemli olurlar. Aralarında motordan anlayan, bakımını kendisi yapan, modifiye eden, imkanları çerçevesinde ekipman tamamlayıp aynaları takılı şekilde düzgün binenleri de vardır.
demiştim zamanında

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kibir en sevdiğim günahtır. resmen goldwing alasım geldi şu an
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

😆😆😆😁😆😁😁😃😁😄😆😄😁😃😁😁

arizona kertenkelesi

😆😁😆😄😆😇😆😄🤣🤣😂😅🥹

çok güldüm hocam. orjinal esprileri severim.
EMLJRapUwAABKS9

Motosikleti
Cruiser
Cruiser ya da chopper kullanıcılarına karşı son yıllarda bir zorbalama eğilimi olduğunu düşünüyorum.

Elbette kimse adına konuşamam; bu tamamen bireysel deneyimlerime dayanıyor.

24 yıldır motosiklet kullanıyorum. İleri sürüş eğitimleri aldım, birçok kez yurt dışı gezilerine çıktım ve her zaman cruiser tipi motosikletler tercih ettim. 2020 yılına kadar yolda karşılaştığım, marka model fark etmeksizin kasklı herkese selam verirdim ve neredeyse istisnasız selam alırdım. Yolda zor durumda kalan kim varsa yardımcı olmaya çalışır, uzun yolda denk geldiğim motorcularla dinlenme tesislerinde sohbet ederdim.

Bana selam vermemeye başlayan ilk grup CG kullanıcıları oldu. Sonrasında kuryeler, ardından racing kullanıcıları da selamlaşmamaya başladı. CG kullanıcılarının sık sık kavga ettiğini, kurallara uymadığını ve eğitimsiz davrandığını gözlemledim. Kuryeler “ekmek parası” gerekçesine sığınarak çoğu trafik kuralını ihlal ediyor ve saygısız davranabiliyor. Racing kullanıcılarında ise “bak nasıl gidiyorum, bak nasıl geçiyorum” yaklaşımını sık görüyorum; hızı motosikletin en önemli unsuru gibi savunuyor ve trafik akışına çoğu zaman uymuyorlar.
Yine de uzun süre, karşılık almasam bile selam vermeye devam ettim. Ancak artık kesinlikle selam alamayacağımı anladığım noktada bunu bıraktım. Şu an enduro, cruiser, Yunus ekipleri, trafik polisleri ve kurye olmayan bazı scooter kullanıcılarına selam veriyorum. Cruiser, enduro, Yunus ve trafik polislerinden geri dönüş neredeyse %100; scooter kullanıcılarında ise yaklaşık %60 civarında. Elbette her grupta istisnalar var ama oran benim deneyimlerime göre en fazla %1 seviyesinde.

Bu yazıyı tamamen bireysel deneyimlerime dayanarak kaleme alıyorum. Ben yıllar içinde değişmedim; ancak bana karşı tutumun zamanla değiştiğini düşünüyorum. İnsanların tercihleri farklı olabilir ve buna herkesin saygı duyması gerekir. Cruiser kullanan birinin, bu veya benzeri bir nedenle bir başkasını zorbaladığına bugüne kadar şahit olmadım.

Ben hiç kimseye tepeden bakmam ama zaman içerisinde bana tepeden bakılmaya başlandı diyebilirim.

Cruiser tarzını sevmiyor olabilirsiniz; çözüm basit: Cruiser kullanmazsınız. Kimse sizi zorla bir cruiser motosikletin üzerine oturtmuyor. Bu nedenle, sanki istemediğiniz halde buna zorlanıyormuş gibi bir tavır sergilenmesini anlamsız buluyorum.

"Sevgide özgür, saygıda mecburuz." hayat mottolarımdan biridir ama bu konuda karşılığı yok.

Hala cruiser binen çok kişi var, önceden burada çok aktiflerdi, artık göremiyor olmanızın muhtemel sebepleri bu tip davranışlarınızdır diye düşünüyorum.

İyi sürüşler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Cruiser ya da chopper kullanıcılarına karşı son yıllarda bir zorbalama eğilimi olduğunu düşünüyorum.

Elbette kimse adına konuşamam; bu tamamen bireysel deneyimlerime dayanıyor.

24 yıldır motosiklet kullanıyorum. İleri sürüş eğitimleri aldım, birçok kez yurt dışı gezilerine çıktım ve her zaman cruiser tipi motosikletler tercih ettim. 2020 yılına kadar yolda karşılaştığım, marka model fark etmeksizin kasklı herkese selam verirdim ve neredeyse istisnasız selam alırdım. Yolda zor durumda kalan kim varsa yardımcı olmaya çalışır, uzun yolda denk geldiğim motorcularla dinlenme tesislerinde sohbet ederdim.

Bana selam vermemeye başlayan ilk grup CG kullanıcıları oldu. Sonrasında kuryeler, ardından racing kullanıcıları da selamlaşmamaya başladı. CG kullanıcılarının sık sık kavga ettiğini, kurallara uymadığını ve eğitimsiz davrandığını gözlemledim. Kuryeler “ekmek parası” gerekçesine sığınarak çoğu trafik kuralını ihlal ediyor ve saygısız davranabiliyor. Racing kullanıcılarında ise “bak nasıl gidiyorum, bak nasıl geçiyorum” yaklaşımını sık görüyorum; hızı motosikletin en önemli unsuru gibi savunuyor ve trafik akışına çoğu zaman uymuyorlar.
Yine de uzun süre, karşılık almasam bile selam vermeye devam ettim. Ancak artık kesinlikle selam alamayacağımı anladığım noktada bunu bıraktım. Şu an enduro, cruiser, Yunus ekipleri, trafik polisleri ve kurye olmayan bazı scooter kullanıcılarına selam veriyorum. Cruiser, enduro, Yunus ve trafik polislerinden geri dönüş neredeyse %100; scooter kullanıcılarında ise yaklaşık %60 civarında. Elbette her grupta istisnalar var ama oran benim deneyimlerime göre en fazla %1 seviyesinde.

Bu yazıyı tamamen bireysel deneyimlerime dayanarak kaleme alıyorum. Ben yıllar içinde değişmedim; ancak bana karşı tutumun zamanla değiştiğini düşünüyorum. İnsanların tercihleri farklı olabilir ve buna herkesin saygı duyması gerekir. Cruiser kullanan birinin, bu veya benzeri bir nedenle bir başkasını zorbaladığına bugüne kadar şahit olmadım.

Ben hiç kimseye tepeden bakmam ama zaman içerisinde bana tepeden bakılmaya başlandı diyebilirim.

Cruiser tarzını sevmiyor olabilirsiniz; çözüm basit: Cruiser kullanmazsınız. Kimse sizi zorla bir cruiser motosikletin üzerine oturtmuyor. Bu nedenle, sanki istemediğiniz halde buna zorlanıyormuş gibi bir tavır sergilenmesini anlamsız buluyorum.

"Sevgide özgür, saygıda mecburuz." hayat mottolarımdan biridir ama bu konuda karşılığı yok.

Hala cruiser binen çok kişi var, önceden burada çok aktiflerdi, artık göremiyor olmanızın muhtemel sebepleri bu tip davranışlarınızdır diye düşünüyorum.

İyi sürüşler
Yaa aslında görüntü olarak cruiser tarzını seviyorum. Çok zengin olsam ikinci motor olarak böyle full deri kıyafetleri giyip şehir içinde yavaş yavaş pata pata dolanacağım bir tane olsa güzel olurdu.

Bazı motor türlerne takılıyoruz ama bunu ciddiye alıp işi düşmanlığa döndürenler var, takmayın. Cruiserlara da laf ediyoruz, GS süren abilere de gözlemeci diye laf ediyoruz, eh benim vstroma da çirkin gagalı köfteci motoru diyorlar ama takmıyorum. Önemli olan motorun şekli değil üzerndeki binicisi.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yaa aslında görüntü olarak cruiser tarzını seviyorum. Çok zengin olsam ikinci motor olarak böyle full deri kıyafetleri giyip şehir içinde yavaş yavaş pata pata dolanacağım bir tane olsa güzel olurdu.

Bazı motor türlerne takılıyoruz ama bunu ciddiye alıp işi düşmanlığa döndürenler var, takmayın. Cruiserlara da laf ediyoruz, GS süren abilere de gözlemeci diye laf ediyoruz, eh benim vstroma da çirkin gagalı köfteci motoru diyorlar ama takmıyorum. Önemli olan motorun şekli değil üzerndeki binicisi.

Senin motora sadece @tommygun çirkin diyor 😊

Motosikleti
İki Teker Havada
Ducati yi kimse işaretlememiş ilginç 🤔
Ducati kullanıcılarında hiç kibir yok ☺️

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yalnız konu başlığında sürücü tipleri diyor..
Seçeneklerde motosiklet markaları var :)

En kibirli sevmediğim sürücü tipi kel ve göbekli olanlar diyip yeni bir polüm başlatayım... :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Evet, Hamburg'daki.
Bizde de ona benzer çakması Çarşı var ama sadece çakması olabilir.
İtiraz ediyorum. :LOL:

03 Mart 1903 Beşiktaş kuruluş tarihi.

15 Mayıs 1910 St. Pauli kuruluş tarihi.

Doğrudan St. Pauli taraftarları ile bir karşılaştırma bulamadım ama ülkemizde 3 büyükler arasında en ateşli ve yüksek gürültü çıkartan taraftar topluluğu ve stadyum atmosferi olarak şöyle bir karşılaştırma var:

Hatta dünyanın kaydedilmiş en yüksek gürültü çıkaran taraftar topluluğu da: Çarşı.

St Pauli iyidir hojdir emme velakin Beşiktaş bir başkadır. :D

Motosikletten ziyade iş insanda bitiyor. Motora indirgemek hata olur.

Motosikleti
Honda CBR500R
Benim tanıştığım Harley grubu gayet düzgün insanlardı. Kibirli, egolu değillerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar