En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

En kibirli motosiklet sürücü tipleri hangisidir?

• BMW GS

Oy: 41 56.9%
  • Harley Davidson

Oy: 24 33.3%
  • Ducati

Oy: 0 0.0%
  • Honda Goldwing

Oy: 5 6.9%
  • Kawasaki

Oy: 2 2.8%

• Kullanılan toplam oy
    72
Motosikleti
İki Teker Havada
Size göre en kibirli bulduğunuz motosiklet sürücüsü tipleri kimlerdir?

F54

bizim memlekete has bir durum altındaki motosiklete/araba'ya göre üzerindeki kıyafete kolundaki saat'e vs vs kendini bir bok sanma olaya (cahillikten)
halbuki bir bok değilsin

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Özellikle Amerika'da harleyci egosu diye bir şey var. Lavukları sollamak yasak o kadarını söyleyeyim. 😃 Burda da triplerinden geçilmiyor. Kafaya yoğurt kovası sıfır kol dümenden deri ceket. Şekil şemal o biçim ama ne zaman sohbet etsek ben şöyleyim böyleyim he kardeş öylesin.

bizim memlekete has bir durum altındaki motosiklete/araba'ya göre üzerindeki kıyafete kolundaki saat'e vs vs kendini bir bok sanma olaya (cahillikten)
halbuki bir bok değilsin
Saat aslında eğitimsiz çakma repçilerin eline düşmese bence çok güzel bir statü göstergesi. Saat sever olarak üzdü.

Motosikleti
yok:(
kimsenin kibri zerre şeyimde olmaz fakat üzerine garip bir deri ceket garip bir pantul ve ayakkabı ile bir cemaatten olduğunu göstermeye çabalayan insanlara acıyarak bakıyorum. Cemaatin lideri yok, kafalarında kask yok, sürüş konforu yok mantık hele hiç yok. bu cemiyetin içindeki en dandik ve yeteneksiz topluluktur. Ayrıca yurt dışında bu arkadaşlara erkek arkadaşını almaya gidiyor yakıştırması yaparlar.

Motosikleti
İki Teker Havada
Bmw Gs yine listede başı çekmiş ☺️
Göbekli eğitmen görünümlü selam vermeyen gözlemeci tiplerin listede bir numara olması şaşırtmadı 😁 😆

Motosikleti
D400
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Aprilia neden yok listede? :=)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kawa.cıları koymayın böyle listelere arkadaşlar. Ne kibri? Hangi kibir? Senkron ayarı yaptırtamayan adamda kibir ne gezer? :)
Valla eksik kalmasın diye ben oy verdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim valde 80'i geçt,i geçen babamın motor aklına gelmiş, bir gw'ci ile muhabbet etmişler. Bizim valdeyi gezdirmiş. Banada bundan al arkası arabadan rahat diyordu.

Bu Harley sürenlerin birde kulüpleride ilginç. Bir arkadaşın yalancısıyım, bir gün böyle bir kulübe ziyaretçi olarak gidiyor. Anlatmasına göre yaşlı başlı bir abi bunlara çay getiriyor, bizim arkadaş abi bırak ben getiririm diyince, yok ben çaylağım benim görevim bu demiş.

Motosikleti
Dominar 250
Ben Gs sürenlerle hep sohbet ediyorum, sen ne ayaksın olm diyenine rastlamadım. Ancak bu GW sürücüleri çok kibirli oluyor, bir tanesi ile konuşmaya çalıştım, adam bana sümüğünü atmakla atmamak arasında kalıp çekip gitti. Muhtemelen pilottu. :D

Kesinlikle GW sürücüleri diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar