Saat aslında eğitimsiz çakma repçilerin eline düşmese bence çok güzel bir statü göstergesi. Saat sever olarak üzdü.bizim memlekete has bir durum altındaki motosiklete/araba'ya göre üzerindeki kıyafete kolundaki saat'e vs vs kendini bir bok sanma olaya (cahillikten)
halbuki bir bok değilsin
Dişlerine göre motor gördüklerinde , Arizona kertenkelelerinin çiftleşme merasimi gibi hareketleri de cabası..cg'ciler bence. adamlar herkesi deleriz biz kralız diye geziyor.
Adanada mı yaşıyor sunuz?cg'ciler bence. adamlar herkesi deleriz biz kralız diye geziyor.
Dişlerine göre motor gördüklerinde , Arizona kertenkelelerinin çiftleşme merasimi gibi hareketleri de cabası..![]()
Adanada mı yaşıyor sunuz?
Yok buca daha toy...tabi canım buralarda efsanedir cg'ciler fix r25 deldim der mesela
izmir.
Ama burada Buca diye bir yer var Cg keko ihtiyacını tek başına karşılıyor
Yok buca daha toy...
Sen şöyle ayrancılara falan doğru git..
Orada çeşit çeşit kertenkele göreceksin...![]()
Yüzde 90 keko zaten...orayı da hep merak ederim, ne b.kuna acaba toki yaptılar zamanında orasının bilmediğim ne özelliği var diye.
demek ki özelliği kekolarıymış![]()
Valla eksik kalmasın diye ben oy verdim.Kawa.cıları koymayın böyle listelere arkadaşlar. Ne kibri? Hangi kibir? Senkron ayarı yaptırtamayan adamda kibir ne gezer?![]()