En Kaliteli çin Markasi ??

rapax, 100km'de şehir içinde 3.22lt yakıt tükettim. Rodajı daha yeni bitmişti. Son taktırdığım 15 dişli ile test yapmadım daha.

Sorunun cevabı Kanuni. Adamlar test ediyor. Yedek parça stoğu iyi. Servisdeki kişiler sertifikalı eğitim görmüş ustalar. Telefonla bakıma girmeden ihtiyaç duyduğum parça varsa hemen getirtiyorum. Piyasadaki satıcılarda da parçası bol. Ben Kanuni derim. Çok da memnunum.

Bak şunuda göz önüne al. Motorlarda çıkan sorunların (özellikle ülkemizde) %60'ı kullanıcı kaynaklı. Tam gaz sürüşler özellikle ağır mekanik arızalara sebep veriyor. Birde bilgisiz kişilere ellettirilen, ayar yaptırılan motorlar çok çabuk arızaya geliyor. O nedenle kriterinde önce firma çalışma şekli ve servis+yedek parça durumunu mutlaka incele. Ne kadar iyi kaliteli üründe olsa servisi iyi değilse başına iş açılır. Örn: Arkadaşın yamaha motoru var. Tamir için ustaya götürdük yaptık dediler ama 100km sonra aynı sorun tekrar başladı. Bu ustada bu bölgenin en iyi ustalarından biri diye bilinir. Bilmem anlatabildim mi?

Görüşmek üzere.

bence tüm çin malı motosiklet kullanıcıları buraya ;

yılını, kilometresini, yaptığı arızaları, ve hangi şartlarda nasıl kullandığını
yazsın. Ortaya çıkan sonuçları değerlendirelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar