eski bi opet çalışan olarak şunu söylemek gerekir ki her istasyonun deposunda su birikimi oluyo ve istasyon sahibi buna ehemmiyet göstermezse sıkıntı yaratabiliyo.ama bunun da belirli bir aralığı var .şöyle ki benzinin özkütlesi sudan az olduğu için devamlı yukarda ve pompaların da çekme sınırı belirli.sonuçta su miktarı artarsa pompanın çektiği su-yakıt karışımı da artar.bu marker olayı çıktıktan sonra sonra özellikle istanbul gibi büyük şehirlerde epdk anormal kontroller yapıyo.bence aklınıza bişey gelmesin.ama depo temizliğine özen göstermeyip temiz mal getirse de sorunlu mal satan ve ceza yiyen biçok istasyon gördüm.tercih olarak da her ne kadar fransızları sevmesem de total den hiç beklemediğim kadar verim alıyorum.2 yıl önce opette çalışırken biri bana bunu dese gülüp geçerdim ama deneyerek görmek riskli de olsa sizin yararınıza.bikaç defa fullden aldım maalesef ucuz olmasının hiçbir artısı yok bariz az yol yapıyo.bp ye de şu meksika körfezindeki olayda gösterdiği duruştan sonra baya kızgınım( tüm şirketler uyarmışlar platform konstrüksüyonunda kulandığınız maddeler ve mühendislik çevre felaketine neden olabilir diye ama bp den tabiri caizse has...ir şeklinde güzel cevap almışlar).öyle mi böyle nerde eski türkiyedeki güçlü bp...
Teşekkür ediyorum :cat: