En Iyi Touring

Bu saydıklarınızın hiçbiri touring değil ki arkadaşlar.Özellikle de sport türleri adamı yorar.vfr,bandit olsun......
deauville,goldwing en iyileridir bence.arkasından dl 650 ve f 650,pegasso derim ben(her ne kadar olmasalar da,içlerinde biraz touring var.)
Uzun yolda TA da çok iyidir.

Bende V-STrom'u çok beğeniyorum.Kullanmadım ama motokeyf programında testini seyretmiştim ve oradaki üstad fiyat performans oranının çok iyi olduğunu,şehiriçinde rahat ve uzun yol kullanımlarındada artçıyı yormayan bir yapısı olduğunu belirtmişti.

eski motor tecrübem v-strom 650 idi

şuan vfr 800 sahibiyim, yolları yutarak ve düz yolda tur yapacaksan tabiki vfr, fakat ben yeri geldiğinde kaldırıma çıkıcam, bazen derelerden geçicem dersen (öntekeri enduro tiplere benzediğinin farkındasındır-arka tekerden büyük) v-strom daha dengelidir..

dl nin otobanda 160 lardan sonra yer hissiyeti azalıyor biraz, özellikle virajlarda arka teker daha oynak vfr a göre, vfr ın uzmanlığı daha bir hızlı düzgün yollar için. ayrıca iki farklı motoru bir araya birleştirmişler, hem az yakarsın istersen de sport makinalara kafa tutarsın...

Arkadaslar merhaba touring model bi motosiklet alma dusuncesindeyim ilk onceleri fazer6 dusunuyordum ama arastirdikca kotu frenler 6000 devirden sonra ani hizlanmalar arka teker yalpalamasi gibi ayrica yurtdisindaki motosiklet dergileri ve karsilastirmalarda olumsuz cikmasi cok istememe ragmen soguttu beni
daha sonra suzuki dl 600 fakat fazer kadar yakisikli olmayisi uzzesede ama hakkinda duydugum ii seyler olabilir dedirtti ama agir olusu sehir ici kullanimda zorlayacagi icin oda biraz olumsuz oldu
honda cbf 600 onun hakkinda cok arastirma yapmadim ama 4 silindir olusu gerci fazer 4 ama o baskaydi
simdi kararsizim siz ne onerirsiniz ne alayim

ne oldu alabildinmi motosikletini..:silent:

bu arada saydıklarınızın hepsi enduro..

yukarıdaki modeller pahalı geldiyse transalp, varadero, v-strom...
hakkında hayırlısı olsun,allah tekerini taştan esirgesin.

İllaki bunların yazdıklarının içinden seçmemiz gerekmiyorsa, Honda Vfr800 modelini de araştırabilirsin. Fakat beğenir misin bilmem? Hoş ve hakkında iyi şeyler yazılıp çizilen bir sport touring bence. Motor Vtech teknolojisi ile desteklenmiş, böylece çift sürüş karakteri sunuyor alt devirlerde sakin ağır başlı, üst devirlerde gayet hırçın. Bir araştır, sonuçta tavsiye, belki fiyatı uygun gelmez. Yine de sürüşünün çok keyif vereceğine eminim... Kolay gelsin...

+25
hemde yirmibeş kere
+25

Dün sabah saat 07:00 da İstanbul hareket öğlen 13:00 izmir varış. Molalar dahil elbette. İzmir'de ev taşıma ve kargoya eşyaların teslimi, akşam 18:00 tekrar dönüş yoluna çıkış ve 24:00 İstanbul varış. Motor Caponord etv1000, Dolu bir Top case ve üstüne ahtapot ile bağlı bir sırt çantası. Artçı ile beraber 17 saatte 1000km yol. Toplam 120 ytl civarı yakıt sarfiyatı. Motordan inip bayılmamız gerekirdi. Ama hikaye. Sadece taşınmanın yorgunluğu vardı.
Touring'den daha fazla ne beklenir.

vfr 800 çok başarılı bir touring makinedir.otobanlarda'da üzmez seni:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar