En Iyi Touring

Arkadaslar merhaba touring model bi motosiklet alma dusuncesindeyim ilk onceleri fazer6 dusunuyordum ama arastirdikca kotu frenler 6000 devirden sonra ani hizlanmalar arka teker yalpalamasi gibi ayrica yurtdisindaki motosiklet dergileri ve karsilastirmalarda olumsuz cikmasi cok istememe ragmen soguttu beni
daha sonra suzuki dl 600 fakat fazer kadar yakisikli olmayisi uzzesede ama hakkinda duydugum ii seyler olabilir dedirtti ama agir olusu sehir ici kullanimda zorlayacagi icin oda biraz olumsuz oldu
honda cbf 600 onun hakkinda cok arastirma yapmadim ama 4 silindir olusu gerci fazer 4 ama o baskaydi
simdi kararsizim siz ne onerirsiniz ne alayim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
v-strom...

pegasso da olabilir...

İllaki bunların yazdıklarının içinden seçmemiz gerekmiyorsa, Honda Vfr800 modelini de araştırabilirsin. Fakat beğenir misin bilmem? Hoş ve hakkında iyi şeyler yazılıp çizilen bir sport touring bence. Motor Vtech teknolojisi ile desteklenmiş, böylece çift sürüş karakteri sunuyor alt devirlerde sakin ağır başlı, üst devirlerde gayet hırçın. Bir araştır, sonuçta tavsiye, belki fiyatı uygun gelmez. Yine de sürüşünün çok keyif vereceğine eminim... Kolay gelsin...

en iyisi die soruosan tabiki gold wing deerim :p ama v-strom fiyat performanss açısından bence çok iyi abimin var ve gayet memnun tavsiye edilir

Son düzenleme:
Onu bunu dinleme, bizzat kendin bin dene. Herkesin beklentisi farklı, kullanımı farklı. Onda sorun olan sende olmayabilir.

Gsf bandit i de bir araştır derim. İkinci eli daha hesaplı ve diğer dçrt silindrilere kıyasla daha ekonomik bir yakıt sarfiyatı olduğunu okumuştum bir yerlerde.

suzuki dr 800 big enduromu touring mi bilmiyorum ama o bir efsanedir :)

kawasaki er-6f öneririm. grenajı ile rüzgardan korur, son derece hafif olduğu için trafikte rahat edersiniz. iki silindir ile oldukça iyi tork veren bir makinedir ve çok az yakar. selesinin alçaklığı ile kullanımı kolaydır ve ağırlık merkezi oldukça alçaktır (egzoz bile motorun altında) bu nedenle çok dengeli bir makinedir. 220km hıza da sorunsuz çıkabilir. ilk kez bir motorun fabrika verilerinde son hızının kadranın son hızı olduğunu görüyorum. kawasaki er-6f kadranı 220. fabrika verisi son hızı 220.5
tabi touring isteyen adam son hıza o kadar da önem vermez (benim için de çok önemli değil) yüksek torku ile şehir içinde sizi hiç yormayacaktır. bir araştırın derim.

Eger butcen musaitse Moto Guzzi Norge a baK.Moto Guzzi yi Turkiye ye Ferco Motor getiriyor.Piaggio yu getiren firma.Inanilmaz profesyoneller.Musteri memnuniyeti konusunda cok iddialilar.Bazi forumlarda , bu firma ile ilgili arastirma yaptim ve bazi msuteriler ile gorustum.Hic bir onemli sikayete rastlamadim.Moto Guzzi bu makineyi yaparken 1200 rt yi hedef almis ve bence boynuz kulagi gecmis.

650 cc sınıfında touring olarak V-Strom rakipsizdir. Fazer,Cbf 600,Vfr her nekadar sport-touring denilse de,en fazla 200 km sonra sele ve oturuş pozisyonu canınızı yakmaya başlar,artçıyı söylemiyorum bile. Şehiriçinde kullanım amaçlı iyidirler ama touring, uzun yol amaçlı makina demektir. Uzun yol için rakibi f650'dir ama tek silindirli yapısı nedeniyle titreşimlidir,gücü çok daha düşüktür,ön cam olmadığından rüzgardan etkilenirsiniz. V-Strom kullanmaya başlayalı 1 ay oldu,her gün kulanıyorum. Sadece ilk 10 gün ş.içi zor geldi cruiserdan sonra. Tüm kullanıcılarını memnun eden bir makinadır. 1 ayda 4000 km yapmamdan belli diil mi

BMW R ile Başlayan ve RT ile biten ne kadar motor modeli varsa beğendiğin birini seçebilirsin diğerlerinin hepsi (Goldwing te dahil) ondan sonra gelirler.

Genelleme olarak Turing bir motorda özellikle BMW, Honda, ve Moto Guzzi üzerinde durmalısın.

Son düzenleme:
onerileriniz icin tesekkur ederim tek bir kisi bile fazer demedi honda demedi demekki suziki v strom alacagim diger markalari tanimiyorum bazi tanidiklarimda butcemi asar herkeze fikirlerinden dolayi tesekkur

Ne Fazer,nede Cbf touring sayılırlar. Gayetde spor makinalardır. Bahsi geçen 3 makinayıda çok araştırdım, touring amaçlı olarak V-Stroma rakip bile olamazlar çünkü üretiliş amaçları farklı. Deauville 700 cc olduğundan dolayı fiyatı yüksek kalıyor,ayrıca çıkartılamayan çantaları ş.içinde zorluk yaratır. Moto-Guzzi ülkemizde oturmamış bir marka, Bmw Rt türevleride muhteşem touring makinalardır ama onlar ayrı bir klasman,1200 cc ve üstü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar