En İçerikli Yol Planlama,Rota ve Benzin Hesaplayıcı Programlar?

Arkadaşlar uzun yola gideceğimiz zaman rota planlama denizyolu karayolu olarak hangi programları kullanıyorsun?(Bilgisayar ve mobil)

Benzin hesaplama programı olarak kaç km kaç lt yaktığımızı hesaplayan program)Bilgisayar ve mobil)

Şimdiden teşekkürler.

Bende soracaktım böyle bi program da adama 1.5 senedir cevap veren çıkmamış :)
Boşa gidecekmiş soru :pr:

Geç meç fak etmez biz cevap yazalım. Bundan bir yıl sonra da gelip cevabı okuyan olur belki. :)

"Benzin hesaplama programı olarak kaç km kaç lt yaktığımızı hesaplayan program" için önerim şudur:

windows-10-calculator-1-235x400.jpg

Rota için program önererisi bekliyorum ben hâlâ :bounce:

Navigasyon ve km/saat hesabı için IGO MY WAY kullanıyorum cep telefonumda.
Km yakıt hesabı için hesap makinası kullanıyorum.

Motosikleti
Tvs Jupi
Wiciloc var, offline map özelliği mevcut, daha önceden gidilen kullanıcı bazlı çeşitli rotalar var, yakınlarınızda rota arama özelliği var, cross,yürüyüş, bisiklet yolları vs gibi.

Bu da deneme amaçlı kaydettiğim.

http://tr.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10973711 (Birinci Kültür - Inciraltı) at #wikiloc

Online navigasyon olarak Yandex, offline olarak Sygic kullanıyorum. Fuelio ile yakıt günlüğü tutuyorum. İçindeki hesap makinesi kısmına girince yakıt, yol ve fiyat bilgileri istiyor. Navigasyondan aldığım kilometreyi yazıyorum, ister son yakıt, ister ortalama yakıt sunuyor Fuelio. Ayrıca fiyatta da ortalama fiyat ya da son alınan fiyat sunuyor. Hazır değer isteöezsen manuel olarak girebiliyorsun. Bu üç değeri girince hesapla diyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar