Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda Mondial 250 mct kullanmaktayım SHAD marka çenesi açık kaskım var..Fakat motorumu satıcam dolayısıyla bir üst sınıf motora geçicem 750cc'lik ... O yüzden kaskımıda daha güvenli,daha sessiz ve daha kaliteli olsun istiyorum..Benim bildiğim Arai,Shoei ve Nolan var ama bunların arasından hangisini seçeceğimi bilmiyorum kaska 1000-1200 TL bütçe ayırdım dolayısıla kaliteli birşey arıyorum... Bu saydığım 3 model arasından hangisi ve kaskların hangi modeli saydığım kriterlere göre en iyisidir?
SHOEI ve ARAI markalarından biri olacak sanırım tercihim fakat aklıma takılan birşey var Shoei'nin X-Spirit ile XR-1000'i arasında ne fark var? Birde ayrıca Arai'nin RX-7 GP, Viper ve Chaser modelleri arasındaki farklar neler?
Bu arada alacağım motor büyük ihtimalle Honda CBR 600 RR olacak ya da 750'lik bir Naked olabilir ama büyük ihtimalle race'e yönelicem ve ondan sonra ileride bir 1000 cc'lik makineye geçtiğimde de o motorda güzel bir şekilde kullanabileyim istiyorum kaskımı...Şehirler arası 200 civarı arası hızlara çıkabilirim o yüzden bu kadar araştırıyorum sanırım dolayısıyla bir üst paragrafta yazdığım 2 markadan hangisini ve bunların yazdığım modelleri arasından hangisini ve neden onu seçmem gerektiğini farklarıyla yazarsanız gerçekten çok sevinirim arkadaşlar...
Not: Kask; Full-Face istiyorum yani tamamen kapalı olacak,çenesi açık ya da çenesi açılabilir olanlardan istemiyorum...Şimdiden çok teşekkür ederim...
sana bi kaç tane öneri yapmak istiyorum kardeşim bi kaç marka arasından...
Schuberth : dünyanın en sessiz kaskı.... peki dünyanın en sessiz kaskı Schuberth ise kalitesi sence tartışılırmı?
shoei: buda kullanıcılara göre konuşayım buda güzel bi kask ve fuarda kendim baktım kontrol ettim çok hafif bi kask kaliteside güzel..
nolan: kendim kullandım n101 modelini kesinlikle çok güzel bi kask sağlamlık bakımından her yönden güzel fakat biraz ağırdır bu yüzden boynunda bi ağrı olabilir