Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anamur'dan eskişehir'e kadar gittim, 700 km... 3 saat kadar arkadaşla takıldım ve oradan mudanyaya geçtim sonra feribotla istanbul yani toplam feribot dahil 940 km 16 saat
Motoru Manisa'dan aldım İzmir'e geri döndüm İzmir'den Edirne'ye getirdim ama Çanakkale üzerinden değil Balıkesir Bursa Yalova Kocaeli İstanbul Tekirdağ Edirne yaptım toplamda 998 km.(Bisan Roadstar 250)
bajaj pulsar 200 ns ile hafta sonu sakarya-balıkkesir ayvalık-çanakkale-edirne-istanbul-sakarya toplam 1500 km yol yaptık sele dışında hiç sorun olmadı
İstanbul-Hatay-antep-urfa-diyarbakır-batman-bingöl-tekrar urfa-muş-elazığ-sivas-istanbul olmak üzere 4000 km yi aşkın gösteriyordu tripmetre. Araç 2012 fiat ducato. Motorumuz yok bunu yazalım bari
2600 km Diyarbakır Antalya. Antalya Diyarbakır. Giderkende gelirkende uzun süreli mola vermedim. Sadece Antalya ya vardıgımda dinlendim. KUBA PARS 145CC.
2600 KM yol toplam 17 +18= 35 saat.
Sivas, kahramanmaraş yaptım ama o kadar uzun degildi.
17 saatte 1300 km yolu 145 cc ile nasıl gittin yahu
3 saat toplam mola süresi desek (daha fazla durduğunu düşünsemde ki o motor için yüksek sürat yapmışsın) 14 saat boyunca 145 cc ile 95 km den aşağı düşmemek gerekir, hiç rampa görmedin mi ? yada o motorda nasıl bi depo var