En çok beni tebrik edin CBF 250 aldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız nice 240km ler...
Bu arada ilk tespitlerini merakla bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun sıhhatle ve can sağlığıyla kullan...Bizimkine bi müşteri çıkmadı telefon bile açmadılar.....Satmaktan vaz geçip kardaştan 5,000 liraya satın alıp ben binecem galiba.....

HayırLı oLsun abi. Marmaris yoLLarında goruruz inşaLLah :) Benimde uzun suredir akLımda oLan motor bu marmaris şartLarında ve muğLa içinde heryere rahatLıkLa gidebiLinecek bi motosikLet. Her gece işten cıktıktan sora kıvrak motorun oraya gidip izLiyordum aheste aheste ama satıLmış goremiyoruz :salut: Neyse abi bende şuan GT250R iLe CBF250 arasındayım hyosung'un sitesinde servisi oLdugu gozukuyor marmariste eğer yoksa ve parça sıkıntısı çekeceksem CBF250'e yoneLeceğim. Ama racing hastası oLdugum icinde GT250R ve aradaki 1000YTL fark ona yonLendirmiyor değiL beni. Bide ben eger CBF250 aLacaksam iLk yapacağım şey kısmet oLursa tabii far'Ları değiştirmek oLacak yuvarLak far kLasik bi goruntu katıyor bence.Ornegin ;

honda-cbx250-06-bikepics-582156.jpg

honda-cbx250-06-bikepics-582158.jpg

tabii diger ekLemeLeriyLe birLikte cok yakışıkLı oLmuş kendi fikrimce. ModeLi CBX250 Twister gerçi. Neyse abi kısaca hayırLı oLsun iyi günLerde kuLLanma diLeğiyLe.

Süper Moderatör (BBRR)
adalı sağol..

opzaktasi motor şu an benim tavsiye listemde en kısa zamanda seni arayanlar olacak merak etme

xTraP evet servis var diyolar ama ben gittim suziki bayisine dışarda ne bi isim ne bir motor yoktu içerde sordum haa evet gelecek falan dedi...şu an mevcut hyodan yeterince çektim Honda servisini biliyosun burda tam teşkilat ondan bu motoru aldım..

crato suziki ye sordum hyosung işini crato diye bir arkadaş almış bayiliği dediler :p

hayırlı olsun seneye bende marmarisde çalışmaya başlıyacağım nasipse turlarız beraber allah kaza bela vermesin

Hayırlı uğurlu olsun Barııııııııııııııııııııııııııııııııış :)

aha bizim motordan çok iyi bir seçim pişman olmayacaksın :cat:

moderatorum allah kaza bela wermesın ısallah dedıgın gıbı daha iyileri bize olur:mrgreen:

bariş kardeşim hayırlı olsun yeni makınen... yakışır valla.
bende bir dragstar var onu kovalıyorum ...bakalım hayırlısı

BBRR' Alıntı:
crato suziki ye sordum hyosung işini crato diye bir arkadaş almış bayiliği dediler :p

sen de böyle dedin ya millet harbiden ticari bir bağlantım var sanacak :)
ama ben bu işi öğreneceğim.

bu arada hayırlı olsun tekrar tebrikler :p

deli döven modumuz makina vallada güzel hayırlı olsun güle güle kullansın KARDEŞİN :p
bu arada sen hyosung 250 daha ii diosun ama zıpır aldı 1 ay içine satılığa çıkardı bende onu anlamadım işte

Tekrar merhaba sevgili BBRR. 1000 km bakımında başımdan geçen bir olayı anlatayım. Motorumu İstanbul dan aldım. 400 km kullandıktan sonra Bozcaada ya götürdüm. 1000km bakımı gelince Çanakkalede ki servisten randevu alıp motorumu götürdüm. Gayet kibar bir şekilde karşılandıktan sonra söyledikleri çayı yudumlayıp motorumun bakımının bitmesini bekledim. Osman usta zincir ve ön disklerine kadar motorumu yağladıktan sonra hazır dedi. Bende sevinçle atladım motoruma ve tekrar Bozcaada ya döndüm. Arkadaşımla konuşurken yağ filtresinin değişmediğini anladık. Hemen servisi aradım durumu anlattım ve benim tekrar oraya gelmemin bütün günümü öldüreceğini ayrıca bana bir maliyeti olacağını söylemeye çalışırken,( Geyikli - Çanakkale arası 55 km Ayrıca 30 dk gemi yolculuğu) Servis sahibi Hakan Bey hiç öyle şey olurmu bu izim hatamız yarın ustamız size gelecek ve filtrenizi değiştirecek dedi. Ve usta o yolu geldi işini yaptı özür diledi ve gitti.

Not: Usta nın bana söylediğine göre twister modellerinde yağ filtresi yerine metal bir süzgeç varmış o yüzden bunlarında böyle olduğunu düşünmüş ben ilk 1000 bakıma giden olduğum için bu karışıklık yaşanmış. O yüzden sizinde başınıza gelebilir diye yazdım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
adalı' Alıntı:
Tekrar merhaba sevgili BBRR. 1000 km bakımında başımdan geçen bir olayı anlatayım. Motorumu İstanbul dan aldım. 400 km kullandıktan sonra Bozcaada ya götürdüm. 1000km bakımı gelince Çanakkalede ki servisten randevu alıp motorumu götürdüm. Gayet kibar bir şekilde karşılandıktan sonra söyledikleri çayı yudumlayıp motorumun bakımının bitmesini bekledim. Osman usta zincir ve ön disklerine kadar motorumu yağladıktan sonra hazır dedi. Bende sevinçle atladım motoruma ve tekrar Bozcaada ya döndüm. Arkadaşımla konuşurken yağ filtresinin değişmediğini anladık. Hemen servisi aradım durumu anlattım ve benim tekrar oraya gelmemin bütün günümü öldüreceğini ayrıca bana bir maliyeti olacağını söylemeye çalışırken,( Geyikli - Çanakkale arası 55 km Ayrıca 30 dk gemi yolculuğu) Servis sahibi Hakan Bey hiç öyle şey olurmu bu izim hatamız yarın ustamız size gelecek ve filtrenizi değiştirecek dedi. Ve usta o yolu geldi işini yaptı özür diledi ve gitti.

Not: Usta nın bana söylediğine göre twister modellerinde yağ filtresi yerine metal bir süzgeç varmış o yüzden bunlarında böyle olduğunu düşünmüş ben ilk 1000 bakıma giden olduğum için bu karışıklık yaşanmış. O yüzden sizinde başınıza gelebilir diye yazdım...

Helal olsun o servise ,,ve öyle servis sahibine..Böyle işinin ehli ve işine saygılı kişileri burada yüceltmemizde gerekiyor...Unutkanlık ve hata olabilirr..Bunu kabullenip telafi etmek bence yüceliktir..Bizim Kilisteki Honda serviside gerçekten mükemmel..Adam gibi adamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar