Tekrar merhaba sevgili BBRR. 1000 km bakımında başımdan geçen bir olayı anlatayım. Motorumu İstanbul dan aldım. 400 km kullandıktan sonra Bozcaada ya götürdüm. 1000km bakımı gelince Çanakkalede ki servisten randevu alıp motorumu götürdüm. Gayet kibar bir şekilde karşılandıktan sonra söyledikleri çayı yudumlayıp motorumun bakımının bitmesini bekledim. Osman usta zincir ve ön disklerine kadar motorumu yağladıktan sonra hazır dedi. Bende sevinçle atladım motoruma ve tekrar Bozcaada ya döndüm. Arkadaşımla konuşurken yağ filtresinin değişmediğini anladık. Hemen servisi aradım durumu anlattım ve benim tekrar oraya gelmemin bütün günümü öldüreceğini ayrıca bana bir maliyeti olacağını söylemeye çalışırken,( Geyikli - Çanakkale arası 55 km Ayrıca 30 dk gemi yolculuğu) Servis sahibi Hakan Bey hiç öyle şey olurmu bu izim hatamız yarın ustamız size gelecek ve filtrenizi değiştirecek dedi. Ve usta o yolu geldi işini yaptı özür diledi ve gitti.
Not: Usta nın bana söylediğine göre twister modellerinde yağ filtresi yerine metal bir süzgeç varmış o yüzden bunlarında böyle olduğunu düşünmüş ben ilk 1000 bakıma giden olduğum için bu karışıklık yaşanmış. O yüzden sizinde başınıza gelebilir diye yazdım...