En çok beni tebrik edin CBF 250 aldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor herşey içinde tam olrak ne oldu oyakbanktan kaç ay taksit aldınız?

Güle güle kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle. Benim de kızım siyah avatarda grisi var siyah resmini bulamadığım için onu koydum. Henüz 750 km deyim. Bu arada benim ilk vitesli motorum bu o yüzden çok bir şey bilmiyorum hakkında,tek bildiğim motorumu çok seviyorum ve şimdilik hiç bir şikayetimin olmadığı:) Kullandıktan sonra avantaj ve dezavantajlarını yazarsan çok sevinirim sevgili bbrr.Topic kirliliği yaratmamak adına özelden yada e-mail adresimden de ulaşabilirsin. Tekrar hayırlı olsun...

Süper Moderatör (BBRR)
ghostrideremir

valla kredi 24 ay vadeli 280 civarı aylık ödeme.. verdiği kredi miktarı 5680 lira yı 2 yılda 6720 olarak geri ödeyecem buda mantıklı bi fiyat..ayrıca 580 ytl yede kasko yaptıracam ..araç kredisinde mecburi kasko yaptımak...anadolu çetelemin faizi çok yüksek yanlız honda yanılmıyosam YKB ile anlaşmış 48 aya kadar vade imkanı 1,1 faizle ...bence değerlendirilebilir benim oyağı tercih etmemin nedeni çalıştığım banka olması

adalı

Daha önce forumda bi abimiz vardı ADALI diye ben seni önceleri o sandım ..neyse 750 km yapmışsan senin diyecek daha fazla şeyin olmalı ..ama ben her fırsatta deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım...

Son düzenleme:
O abimiz kaç yaşındaydı bilmiyorum ama sanırım ADALI diye yazdığına göre yaşı bizden büyük:) . Benim adım Hakan yaşım 39 buçççuk:salut:
Dediğim gibi benim ilk vitesli motorum o yüzden çok bir şey yazmak istemiyorum. İlgilenen arkadaşları bilmeden yanlış yönlendirmek istemem.
O nedenle sizden daha doğru bilgi akışı olur diye düşünmüştüm. Böylece bende sizin tavsiyelerinize göre motoru kullanır ve deneyimlerimi paylaşırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı ve uğurlu olsun.Sağlıcakla kullan..Ben geçen sene eylülde aldım ocakta sattım..Fena bir makina değil ama kalıbının adamıda değil..Gerçekten doğru söylüyorsun kullanmadım ama yazılan ve anlatılanlara göre Haysung o makinaya 5 basar..

Süper Moderatör (BBRR)
ozaktasi abi motoru almadan önce gittim kiralamacı arkadaştan aldım şöle bir marmaris turu yaptım çekişi güzel ..22 beygir bi alet bana fena gelmedi bide 250 cc ona göre performansı iyi bence ..35 mlik bi yol var burda çevre yolu gibi orda kapattım biraz .. denemeden motormu alınır ustam ayıpsın

alestevardiya alestecim sağol

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abim hayırlı olsun tekrardan ..Aslında biraz yanlışta yazmışım ama kusura bakma..Ben bu makinayı (CBF250)almadan sordum 150 rahat yapar 100 Kmde 3-3,5 litre yakıt tüketir dediler.Hayal kırıklığım motor rodajda 5 litre yaktı rodaj bitipte 1200 --1300 Km den sonra 4,3 litre yaktı..135 şi yırtınarak gördü.Ayrıca ben orta sehpanın olduğunu tahmin ediyordum..İşin doğrusu aklıma gelipte bakmadım alırken..Bir gün caddede orta sehpaya alayım dedim.Oda ne Ana orta sehpayı çalmışlar:queen: :queen: Gittim alayım 275 lira ulan oğlum dedim o zaman ...siz soyguncumusunuz.Altı üstü bir ayakçalık kaynaklanmış 2 demir..Yani bu lafı hakkettiler..Hondayı aradım bi sürü masal anlattılar..Honda kayıtlarında bu benim 5. Hondam olduğunu biliyorlar ve şu an bende CBR 125 TE VAR..çok memnunum..Onunda gerçi orta sehpası yok..Vesselam kızdım ve 5,500 liraya 1800 Km deki cillop gibi makinayı sattım...Şimdi bir 600 alalbilirsem diye yanıyor ciğerim...

Konunuz Taşındı - [MT Bilgi Mesajı]
--------------------------------------------------------------------------------

Bu topiği okuyan üyede motor olmadığı için hasedinden çıldırmış vaziyetdedir...Motorda nazar boncuğu olmadığından her türlü nazar itina ile değdirilir...bu nedenle topiğiniz uzay boşluğuna taşınmıştır...

Merhaba BBRR, İlgili başlığınız taşınmıştır.
-----
Başlık: En çok beni tebrik edin CBF 250 aldım..Eski Forum: Moto Sohbet Yeni Forum: Uzay Boşluğu-----

Bu bir otomatik mesajdır. Lütfen cevap vermeyiniz.

Saygılar,
MT Han Derin Site Yönetimi

:queen: :rendeer:

muritu' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun.. Allah sanada karedeşine de kazasız belasız binmek nasib etsin..özelden kutlamıştım fakat buradan da tebrik etmek istedim..

bu arada bu motor iyi bir motor .rsimlerini gösterdiğim videoyu da bi gün yükleyecem siteye ..siteden vakit bulabilirsem:) ha bu arda bu motor sizi birbirinize düüşürür ona göre..sırayla binin bakiim kavga yok :mrgreen: hocam öperim ikinizi se sevgiler marmarise..
son resimdekini ne zaman alıyorsunuz?

bu arada benim gibi motor için deliren varsa rüyalarınıza giriyorsa motor kullanışlarınız buraya tıklayın
porche'u nezaman alıyorsunuz diye sormuştum..bide resimlere baktınmı barış güzel motor...testi de var bende ama bi türlü yüklemesini beceremedim ..uff.

hayirli olsun cbf 250 benim ilk motorum 2.5 aydir sorunsuz kullaniyorum
saygilar

yenı yız bız bu işte ustalar nerde.
bırde resım nası ekleyebılırım arkadaşlar yardımcı olabılırmısınız.

bu arada cbf 250 hayırlı olsun

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sevgili BBRR,CBF 250'n hayırlı olsun.Kazasız ve zevkli sürüşler dilerim.

boraya söyle motoruma iyi baksın zengin olunca onu alacağım ondan kendine motor arasın benim hayalim o motor :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar