En Çekici Kırmızı !! (Gariban Ducatisi Stayla)

Hep patlama haberleriyle foruma giriyorum, hiç iyi anıları burada paylaşmadığımı farkettim.Onun için geçen hafta, yeni yeni pro.fotoğraf hobisiyle ilgilenen arkadaşımla yaptığımız birkaç çalışmayı paylaşmak istedim. umarım beğenirsiniz :)
Not:Aynalarımın olmamasının nedeni farklı amaç +1hp yada apaçilik değil.
Esen Yanpınar'ın karesinden Hyosung GT250R

cd673160.jpg

4f04ad9a.jpg

52e83d39.jpg

52e03419.jpg

Aynalarındaki Amacı Merak ettim :)

Resimler Prof. Ve Çekim Yeri Güzel Secilmiş.

profesyonel fotoğraftan hiç anlamam ama güzel kareler ve mekan seçimi çok isabetli.
son fotoda objektife bakmasaymışsın daha şık olacakmış ama :)

İşin aslı yeni RR aynası aldım ama daha kargoda eskilerinide biraz erken satınca boş kaldık :)

Felon sen o makineyi ayarla ben sana daha güzel pozlar çekeyim :) Benim makineyi sattığım için güzel çekimler yapmaktan mahrum kaldım. :(

Herkese teşekkürler :cat:
Felon sen o makineyi ayarla ben sana daha güzel pozlar çekeyim :) Benim makineyi sattığım için güzel çekimler yapmaktan mahrum kaldım. :(
Daha yeni başladık aslında biraz işi öğrenelim çok güzel kareler yakalıyıcaz nikon d3100 le
Bende alıcam bi pro.makine ama scooter fiyatında olduklarından biraz sonraya attım :)

Başkan motor ayrı bi güzel sen ayrı güzellik katıyorsun hele kaskın apayrı bi güzel... Bittim kaskına yavv. Ne onun tepesinde ki öle :D

avcılar pazar yerı deılmı orası alı:)bu arada o kadar sorucam sorucam dedım kask olayını sormak bı turlu aklıma gelmedı nasıl yaptın onu..

ya gerçekten şu kaskı nasıl yaptığını mt atolyede bi paylaşsana merak ettim yapıştırma gibi durmuyor ama anlamadım

güzel olmuşta benim merak ettiğim şu üstündeki sonradan eklediğin stıckerlar nerde yaptırdın güzel durmuş benim motorunda öyle deposunda falan kapamak istediğim yazılar var arka kuyruktada var aynısından acaba sökmeden yazıları üstüne bunlardan kaplasam güzel durur mu ?

Herkese tesekkürler, kafamdakini araba firçasi... dermisim:cherry:
yurt disindan aldim onu hazır olarak :)
güzel olmusta benim merak ettigim su üstündeki sonradan ekledigin stickerlar nerde yaptirdin güzel durmus benim motorunda öyle deposunda falan kapamak istedigim yazilar var arka kuyruktada var aynisindan acaba sökmeden yazilari üstüne bunlardan kaplasam güzel durur mu ?
istedigin yere ister folyo kaplama ister tank pad in kalin malzemesinden kaplama kalibi alinip yaptirabilirsin.tank pad in üstüne istedigin resim yazi vs ekletebilirsin
http://www.facebook.com/#!/tankpad
facebook adresin varsa ekle arkadasla irtibata geç o sana yardimci olur , kendiside eski motosiklet kullanicisidir. :cat:

Herkese teşekkürler :cat:

Daha yeni başladık aslında biraz işi öğrenelim çok güzel kareler yakalıyıcaz nikon d3100 le
Bende alıcam bi pro.makine ama scooter fiyatında olduklarından biraz sonraya attım :)
hatta 2 scooter bile alırsın .:) benim favorim şimdilik nikon D90

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar