En büyük Hayalime Kavuştum :)Allahım Kaza Bela Vermesin.

Motorum iiçin Şunları söylüyorum abi sen bilirsin. ( Aynı Bedende Can gibiyiz Cana Can katan Kan Gibiyiz öyle büyükkü Bu sevgimiiiz Biz Ayrılamayız Biz ayrılamayız Eller cbf dese bile yollar ybryle bitse Biz ayrılamayız Biz ayrılamayızz :queen:

vayy be uğruna dizeler bile yazdın...:p demek bir aşk doğuyor...

Mersin İl Temsilcisi
Sana Sonuna kadar katılıyorum Yürekçe Abi Hani heçen hafta 1983 GEzine Yorum yapmıştım İnşallah Bende gerçekleştiricem bu yazın Memleketim İZMİR Eskifoça sefasını Bu bebeğimle. ::zwink::

inşallah yaparsın, sana güveniyorum ben. inşallah yolun buralara üşer de beraber inletiriz köyü yollarını ;) :rendeer::cat:

inşallah yaparsın, sana güveniyorum ben. inşallah yolun buralara üşer de beraber inletiriz köyü yollarını ;) :rendeer::cat:

İnşaallah Abi daha kilometrem Körpe nice türkiyelere.. Sonra Yurtdışılarına Beraber gitmek dileğiyle Metehan abimide Almadan Gelemm söliim.)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------

vayy be uğruna dizeler bile yazdın...:p demek bir aşk doğuyor...

Aşkıma şimdiden Sürprizler Yapmak istiyorum Bu cumartesi Bi hondaya gidiimde Bakalım neleri tavsiye edicekler her türlü bakım modifikasyın hava filtresi lastik vs.vs için.:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun :rendeer: Kazasız belasız kullanman dileğiyle :wiinkk:

kardeşim ne güzel yazmışsın duydularını pek mutlusun görünüen
allah kaza bela vermesin kazasız sürüşler dilerim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah olmayanlarada versin. iyi sürüşler.

tamam kanka benim elemanlara güven...bi turlasınlar baksınlar en azından...beğenmezsen sana en yakın otosevere akarsın...

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin kazasız, iyi sürüşler.

Sağolasın Kardeş Evet mutluyum Umarım En kötü günüm böyle olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

Kim gaz teli bozuk elciği ultra sert dönen müşürleri bozuk olan balans ayarı bozuk olan lastik basınçları sürekli alçalan farları bir çalışıp bir çalışmayan kafasına göre sinyal yakan. uzun farlarda 10 metreyi gösteren ve daha sürüsyle Hakaret etmek istemem eski motoruma oda Canım Ama bu Başka :) bütün aksamları çalışıyor ben çin malını ilk aldığım gün gösterge bozuldu akü göstergesi bozuldu :) km teli koptu vs.vs deveden Çitaya binmek gibi birşey oldu benimkisi tam hakkıyla ve işin en kötüsünü zorlukları öğrenerek Geldim Ben bu günlere iyiki Çekmişim Şimdiki hayatımda Başarılara imza atıacak ve tecrübelerimi 1 motorda toplıyabiliceğim Bir alet çıkardı Yüce Rabbim Karşıma Umarım Sofuoğlunun yolunu izlerim ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.

Daha önceden de tebrik ettim ama adettir :) bir de buraya yazalım :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim :) Hayırlı olsun !

Sağolasın Kardeş Evet mutluyum Umarım En kötü günüm böyle olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

Kim gaz teli bozuk elciği ultra sert dönen müşürleri bozuk olan balans ayarı bozuk olan lastik basınçları sürekli alçalan farları bir çalışıp bir çalışmayan kafasına göre sinyal yakan. uzun farlarda 10 metreyi gösteren ve daha sürüsyle Hakaret etmek istemem eski motoruma oda Canım Ama bu Başka :) bütün aksamları çalışıyor ben çin malını ilk aldığım gün gösterge bozuldu akü göstergesi bozuldu :) km teli koptu vs.vs deveden Çitaya binmek gibi birşey oldu benimkisi tam hakkıyla ve işin en kötüsünü zorlukları öğrenerek Geldim Ben bu günlere iyiki Çekmişim Şimdiki hayatımda Başarılara imza atıacak ve tecrübelerimi 1 motorda toplıyabiliceğim Bir alet çıkardı Yüce Rabbim Karşıma Umarım Sofuoğlunun yolunu izlerim ;)

İnş. Cihanım :rendeer:
bende ehliyeti aldığımda senin gibi seviniyodum :cherry:
ne gündü beee:mrgreen:

abi bi tur versene ::winkwink::winkwink::winkwink

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar