Emret Komtanım!

Katılım
18 Tem 2004
Mesajlar
311
Dostlar. Aralık 2 itibarı ile Askerim. Hayırlısı olsun :mrgreen:

Teskereden sonra motorumu almam sadece zaman meselesi. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Mayıs sonu gibi görüşmek üzere. Kendinize ve dostluklara iyi bakın.
 
Katılım
16 Nis 2003
Mesajlar
1,149
şimdiden hayırlı teskereler dilerim.allah kolaylık versin.
 
Katılım
24 Ara 2003
Mesajlar
1,447
Hadi hayırlı uğurlu olsun.Kış kıyamet zor olur be,yazın gitseydin ya .Vay bee tam 10 sene önce bugün askerlikdeki ilk günümdü.
 
Katılım
5 Tem 2004
Mesajlar
147
hadi bakalım hayırlı olsun..

Askerliği çabuk bitirmemeye bak canınıda sıkma hiç..
Asıl zorluklar dönünce başlıyor. :queen:
 
Admin
Yönetici
Katılım
14 Nis 2003
Mesajlar
7,151
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlı Teskereler :thumleft:
 
Katılım
22 Haz 2004
Mesajlar
335
Askerden döndükten sonra altındakı makina ile katedeceğin yolları,alacağın zevki,huzuru düşün.Askerliğin nasıl bittiğin anlamayacaksındır eminim.Bizzat askere gitmedim ama askerden döndükten sonra tadacagım huzuru düsünerek bu yazdıgımın aynısını uygulayacagım.Güzel şeyler sabır ve caba gerektirir.

Güle güle git güle güle dön Oytun :thumright:
 
Katılım
18 Tem 2004
Mesajlar
311
Hepinize teşekkürler. Aklımda sevgilim ve alacağım motosiklet olacak hep. Sanırım çabuk bitecek.

Perşembe günü sınav var ondan sonra herşey belli olacak. Büyük ihtimal 6 ay.

Hadi hayırlısı. Görüşmek üzere hoşçakalın. Beni bekleyin. Gelince bol bol gezeriz.
 
Katılım
18 Tem 2004
Mesajlar
311
Sonuçlar belli oldu hadi hayırlısı. Diyarbakır 16. zırhlı tugay. Güzel biryermiş. Ayrıca kısa dönem 6 ay yani, istediğim oldu. Pazar sabahı gidiyorum. Kalın sağlıcakla. Hepinizi gelince yine burada görmek dileğiyle hoşçakalın.

Gelince de ilk iş ehliyet olacak sonrada motorize olucaz tabi :) 6 ay sonra yine burada görüşmek üzere.
 
Katılım
15 Ağu 2004
Mesajlar
1,492
Oytun hayırlı teskereler :thumleft:
korkma arkandan bizde gidicez ama dönmemiz uzun zaman alıcak
biter mi 15ay :salut:
 
Katılım
18 Tem 2004
Mesajlar
311
Eyvallah hepinize.!!

İşte çarşıdayım :D İkinci çıkışım bu. İlki çok kısıtlı süreydi. Dolaştık tabii biraz.

Tugayın karargahında ennn yoğun işi olan şubede yazıcılık yapıyorum. Zaman çook çabuk geçiyor ama işler fazla. Denetlemeler zamanına denk gelmişiz yandık yani. En erken 22.00 da koğuşa gidebiliyorum. Ama sıcak ve rahattayım o en katlanılır yanı zaten. 16 Mayıs'ta İstanbul'dayım millet görüşürüz.

Şafak 116 (24.00 dan sonra 115 :D )
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst