Emret Komtanım!

Dostlar. Aralık 2 itibarı ile Askerim. Hayırlısı olsun :mrgreen:

Teskereden sonra motorumu almam sadece zaman meselesi. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Mayıs sonu gibi görüşmek üzere. Kendinize ve dostluklara iyi bakın.

şimdiden hayırlı teskereler dilerim.allah kolaylık versin.

Hadi hayırlı uğurlu olsun.Kış kıyamet zor olur be,yazın gitseydin ya .Vay bee tam 10 sene önce bugün askerlikdeki ilk günümdü.

hadi bakalım hayırlı olsun..

Askerliği çabuk bitirmemeye bak canınıda sıkma hiç..
Asıl zorluklar dönünce başlıyor. :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlı Teskereler :thumleft:

Askerden döndükten sonra altındakı makina ile katedeceğin yolları,alacağın zevki,huzuru düşün.Askerliğin nasıl bittiğin anlamayacaksındır eminim.Bizzat askere gitmedim ama askerden döndükten sonra tadacagım huzuru düsünerek bu yazdıgımın aynısını uygulayacagım.Güzel şeyler sabır ve caba gerektirir.

Güle güle git güle güle dön Oytun :thumright:

Hepinize teşekkürler. Aklımda sevgilim ve alacağım motosiklet olacak hep. Sanırım çabuk bitecek.

Perşembe günü sınav var ondan sonra herşey belli olacak. Büyük ihtimal 6 ay.

Hadi hayırlısı. Görüşmek üzere hoşçakalın. Beni bekleyin. Gelince bol bol gezeriz.

Sonuçlar belli oldu hadi hayırlısı. Diyarbakır 16. zırhlı tugay. Güzel biryermiş. Ayrıca kısa dönem 6 ay yani, istediğim oldu. Pazar sabahı gidiyorum. Kalın sağlıcakla. Hepinizi gelince yine burada görmek dileğiyle hoşçakalın.

Gelince de ilk iş ehliyet olacak sonrada motorize olucaz tabi :) 6 ay sonra yine burada görüşmek üzere.

Oytun hayırlı teskereler :thumleft:
korkma arkandan bizde gidicez ama dönmemiz uzun zaman alıcak
biter mi 15ay :salut:

Eyvallah hepinize.!!

İşte çarşıdayım :D İkinci çıkışım bu. İlki çok kısıtlı süreydi. Dolaştık tabii biraz.

Tugayın karargahında ennn yoğun işi olan şubede yazıcılık yapıyorum. Zaman çook çabuk geçiyor ama işler fazla. Denetlemeler zamanına denk gelmişiz yandık yani. En erken 22.00 da koğuşa gidebiliyorum. Ama sıcak ve rahattayım o en katlanılır yanı zaten. 16 Mayıs'ta İstanbul'dayım millet görüşürüz.

Şafak 116 (24.00 dan sonra 115 :D )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar