Emrello’nun Kaçış Rotaları - 3 (Mudanya-Trilye-Gölyazı Gezisi)

Emre'ciğim gercekten yine süper bir yazı dizisi çıkarmışsın. Anlatım, resimler ve gezi harika. Her ayrıntıya dikkat ederek bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Kazasız iyi sürüşler...
:)

Sağol abi, bakarsın bir gün seninle de Beypazarı yaparız :wiinkk:

boyle bı gezıde ben dusunuyorum ama mondıal 125urt ıle ne kadar gerceklestırebılırım fıkrı olan varmı?bu tur organızeler ınsana hayat verse gerek

boyle bı gezıde ben dusunuyorum ama mondıal 125urt ıle ne kadar gerceklestırebılırım fıkrı olan varmı?bu tur organızeler ınsana hayat verse gerek

Teknik olarak tabii ki her tür makineyle gerçekleştirilebilir ama ben şahsen o rüzgarda 125'lik bir scooter'la otobana çıkmayı pek istemezdim. 180 kiloluk Xmax bile zaman zaman tedirgin ediyordu, daha küçük bir alet çok daha yorucu olacaktır. Ama olmaz diye bir şey yok tabii...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 PM ----------

tekerinize sağlık çok keyif aldım paylaşım için teşekkürler:)

Beğendiğinize sevindim... Yenileri olacaktır inşallah. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezilerini keyifle izliyorum,yenileri daha güzel olur umarım

Hep merak ettim şu Mudanya'yı, umarım bir gün bana da nasip olur gidip görmek :) Teşekkür ederim, kendi adıma söylüyorum çok sevdim fotoğrafları :) Size bol geziler... :wiinkk: Kazasız belasız...

Hep merak ettim şu Mudanya'yı, umarım bir gün bana da nasip olur gidip görmek :) Teşekkür ederim, kendi adıma söylüyorum çok sevdim fotoğrafları :) Size bol geziler... :wiinkk: Kazasız belasız...

Beğendiğinize sevindim, teşekkürler. :) Aslında bütün bu yerlere ayrı ayrı daha fazla vakit ayırmak lazım ama sınırlı zamanda ancak bu kadar olabiliyor. Eminim Mudanya veya diğer yerlerde kaçırdığım bir sürü şey olmuştur. Yine de genel bir fikir ediniyoruz işte...

yalova tarafına hep gidelim diyorum, sende ne var orada diyorsun :)

Yalova tarafı süper arkadaşlar, illa ki gidin. Hatta beraber falan gidelim. Ne tarafa gitsen ayrı güzel. Düzgün yol da var maceralı güzergahlar da. İznik falan da süper... Ayrıca tavsiye ederim orayı da. :cat:

Eşsiz güzellikte, manzaralar ve aynı kalitede güzel bir anlatım..
Paylaşım için teşekkürler..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar