Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Emrello'nun kaçış rotaları-5 (Batı İzmit/Kandıra Köyleri-Kefken vs.)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)

    Merhaba arkadaşlar,

    Aslında bu seferki gezimi yayınlayıp yayınlamama konusunda biraz kararsızlık yaşadım. Planladığım rota güzeldi aslında ama biraz zaman darlığından, biraz da kaybolmalar sonucu hedeflediğim güzergâhta tamamlayamadım gezimi.

    Yine de belki bu yollara girmek, buraları görmek isteyenler olur diye fotoğraflarımı ve gezi notlarımı yayınlayayım dedim. Umarım hoşunuza gider.

    Merak edenler için önceki kaçış rotalarım:

    1)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...alari-1-a.html
    2)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...alari-2-a.html
    3)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...zi-gezisi.html
    4)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ollarinda.html


    BATI İZMİT/KANDIRA KÖYLERİ, KEFKEN-AĞVA KÖYLERİ ÜZERİNDEN DÖNÜŞ

    Önceki gezilerimi okuyan arkadaşlar hatırlar belki, bende bir 41-77 hastalığı var! TEM’in kuzeyinden geçen, eski İzmit yolu olarak da bilinen bu orman-köy yoluna özel bir ilgim var. Bu sefer de yine bu yoldan giderek Karayakuplu-Tahtalı-Akçaova köyleri üzerinden Kandıra’ya, oradan da Kefken’e ulaşmayı planlamıştım. Kefken’den de sahil yolu üzerinden Ağva, daha sonra da 1. gezimde bahsettiğim Kargalı köy yolu üzerinden yine 41-77 ve oradan da eve ulaşacaktım. Rotam buydu işte:



    Mor renk gidişi, yeşil de dönüşü gösteriyor. (Pek öyle haritadaki gibi olmadı dönüş yolu ama niyet öyleydi diyelim…)

    Sabah 8:30 gibi yola çıktım ve Şekerpınar kavşağından doğru 41-77’ye bağlandım.


    41-77’ye girerken.


    İşte böyle güzel bir yol…




    Bu kavşağı dönüş yolunda kullanacağım. Yola devam.


    Dikkat tepede radar var! Bana zararı olmaz gerçi…


    Xmax’la gitmediğimiz köy yolu kaldı mı Kuzey Marmara’da? Kaldı, ama az kaldı.


    Güzelim doğanın içine fabrika kurmuş herifler.


    Anladığım kadarıyla Sevindikli ve Karayakuplu köylerinin ana geçim kaynağı “tarla satmak”! İki köyde herhalde 15 civarında emlakçı saymışımdır. Burası da yakında hafta sonu evleriyle dolup taşacak demek ki… Yazık.






    41-77’nin yaklaşık yarısını geçtikten sonra ormanların yerini tarım arazileri alıyor.



    Bu acayip kavşaktan kuzeye dönmem gerekiyor rotaya göre. Ne tabela var ne bir şey… Bu güzergahta motor kullanacak arkadaşlara bir uyarıda bulunayım: Bu civardaki köy yollarının hemen hiçbirinde doğru düzgün bir işaretleme veya tabela yok. Bu yüzden bu rotada hiç olmadığı kadar çok kez kayboldum ve yön sormak zorunda kaldım. GPS’in koordinatları kesinlikle tutmuyor ve çok az yardımı oluyor. Köy yolları birbirine çok yakın ve haritadan da anlaşılacağı gibi örümcek ağına benzer bir yapısı var. Ayrıca harita ve GPS’te bulunmayan pek çok yol ve patika olduğunu da hatırlatayım.








    Harika bir manzara, şipşirin bir köy. Motosikleti işte bunun için seviyorum. Yaşasın köy yolları…


    Burası Çavuşlu Köyü’nün girişi. İlk olarak bunları mezar taşı sandım ama kabak tarlasıymış.

    Yanlışlıkla ana yoldan sapıp Çavuşlu Köyü’nün içine giriyorum. Ama yanlış yolda olduğumu erkenden anlayıp birine yol soruyorum ve aynen geriye. Gölet yolundan gitmem gerekecek.






    Tahtalı Göleti’nden bir manzara.







    Tahtalı Göleti’ni geçtikten sonra yolu takip edip yine bir köye giriyorum. Fakat yol bitmiş gibi görünüyor. İlerliyorum ve biraz sonra gerçekten yol U yaparak bitiyor. Tam geri dönerken gayet ısrarcı iki köpek tarafından kovalanıyorum. Nasıl o kadar soğukkanlı davrandım gerçekten bilemiyorum. Bir şekilde kurtulup yoluma devam ediyorum.

    Köyde kimseler yok. Terk edilmiş gibi. İki yaşlı teyzeye yol soruyorum. “Buradan ileri yol yok”, diyorlar. Aynen geri dönüyorum ama pek de ikna olmuyorum. İkisi de Akçaova’ya, yani Kandıra yoluna çıkışı bilmiyor. Yolun kenarında birilerinin geçmesini bekliyorum. Artık saat öğlene yaklaşmış ve yaptığım yol 100 km’yi belki geçmiştir. Çok yavaş gitti bu rota. Yolun kenarında beklerken düşen kan şekerimi yükseltmenin derdine düşüyorum ki, aranan çare bulunuyor:



    Yoldan geçen bir dozeri (Karayolları ekibi galiba) durdurup doğru yolu öğreniyorum. Biraz ilerden sağa girmem gerekiyormuş. Aynen devam ama artık çok yorulmuş durumdayım. Biraz daha gidip ağaçlık bir alanda mola veriyorum.



    Burada da bir oduncu traktörünü durdurup doğru yolda olduğumu teyit edip yola devam ediyorum.





    Akçaova’dan itibaren yol gayet güzel.





    13:00 gibi Kandıra’ya giriyorum.





    Burada yemek yiyip biraz dinlendikten sonra Kefken’e devam etmeyi planlıyorum. Motorumu bir okula yakın bir yerlere bırakırken çocukların ilgi odağı oluyorum. Birisi bana “Abi sen turist misin?” diye soruyor. “Turiste benzer halim var mı?”, “Evet” cevabını alınca fotoğraf makinesini boynumdan çıkarıp elimde taşımaya karar veriyorum. Bir başkası ise “Abi bunun egzozu bağırıyor mu?” gibi ilginç bir soru soruyor… Hadi hayırlısı.

    Kandıra’ya ulaşmam tahminimden uzun sürdü. Yaklaşık 140 km’yi 3,5 saatte almışım. Üstelik çok yoruldum. Yine de Kefken’e gidip oradan sahil yoluna girmek istiyorum. Rotayı planladığım gibi tamamlamayı hedefliyorum (ama her şey istediğin gibi olmaz bazen).

    Kefken yolu gayet güzel, ama bol virajlı (zaten bu rotanın tamamı virajlı).


    Kefken limanında tekneler.




    Deniz çok güzel gözüküyor. Zaman olsaydı kesin bir dalıp çıkardım.

    Sahil yoluna çıkmak için yön soruyorum ama herkes çok karışık diyor. Ben aldırmıyorum. GPS’im var ya…

    Yanlış yollara gire çıka yoluma devam ediyorum. Bir süre sonra dümdüz bir yola giriyorum. Bayağı bir gittikten sonra bu yolun tekrardan geldiğim Kandıra yoluna bağlandığını fark ediyorum. Geri dönsem mi diye düşünüyorum ama hava artık erken kararıyor. Yorgunluk da yakında kendini iyiden iyiye hissettirecek. Yanlış bir yola girdim ve orada devam ettim. Mağlubiyeti kabul ediyorum. İstikamet yine Kandıra (küfürler eşliğinde).




    Geleneksel bir motorcu sanatı: Aynadan kendisini çekme.

    Kandıra’dan Ağva yönüne dönüyorum.








    Eski bir su kemeri kalıntısı. Kim bilir ne zamandan kalma, kim yaptırmış…

    Ağva’dan Şile yoluna giriyorum ve Teke’ye kadar devam. Oradan da Gebze tabelasını takip edip güneye, Kargalı ve diğer köylerden geçen orman-köy yoluna giriyorum.



    İleride yine radarlı tepeyi görüyorum. Bu 41-77’ye, yani dönüş yoluma yaklaştığımın bir işareti. Yağcılar’dan sağa girerek TEM’e doğru ilerliyorum. TEM’e yaklaşık 40 km yolum var.


    TEM’e girmeden önce bir benzincide mola verip kendimi toparlamaya çalışıyorum. İtiraf edeyim, yolun beni en çok kasan kısmı TEM’den eve dönüş.

    Akşam 18:00 gibi eve varıyorum. Yaklaşık 9,5 saattir yollardayım, topu topu 350 km yol gitmişim ve bunun en az 8 saati bilfiil motoru kullanarak geçmiş (biraz abarttım bu sefer). Çok yorucu bir rota olmasına rağmen oldukça zevkliydi ama asıl hedefimi gerçekleştiremediğim için canım bayağı bir sıkıldı aslında.

    Bu bölgelerde motor kullanacak arkadaşlara özellikle yola çıkmadan önce çok dikkatli bir harita çalışması yapmalarını öneririm. Tabelalara güvenirseniz işiniz zor. Bol bol yol sormanız gerekecek. Tabii soru soracak adam bulursanız! Bazı yerlerde yolda kilometrelerce başka insana rastlamıyorsunuz.

    Köylerin ara yolları dışında tüm güzergahlar (Akçaova-Kandıra, Kandıra-Kefken, Kandıra-Ağva, 41-77) son derece virajlı. Viraj dönmekten kendim viraj oldum. Dikkatli olunması şart. Köy yolları ise genelde fena değil ama yer yer çukurlara (bazıları kuyu sınıfına giriyor) hazırlıklı olun.

    Bir sonraki gezide görüşmek üzere…
    Ağır metal insanı...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    çok güzel bir rota.. emin olun sizinle yol yapmak isterdim
    bu tip yollara dahi tek başına çıkmak hem cesaret hem de bıkkınlık (!) ister...tebrik ediyorum sizi, çünkü tüm zorluklara rağmen tekbaşınıza da olsa sevdanızı sırtlamışsınız...

    kazasız sürüşler dilerim, tekeriniz düz bassın
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  3. #3
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Var
    Tebrikler..Gene içindeki özgür ruhu ve motosiklet tutkusunu yansıtan bir gezi yazısı olmuş..

    Dostum bütün gezi notlarını takip ediyorum ve sana çok özeniyorum..Tam benim mantığımda geziler yapıyorsun çünkü..41-77 yi sırf senin yazılarından okuyup keşfettim ve bende bir-iki ufak gezi yaptım..

    Bu arada özel mesajlarını kontrol edermisin

  4. #4
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir rota.. emin olun sizinle yol yapmak isterdim
    bu tip yollara dahi tek başına çıkmak hem cesaret hem de bıkkınlık (!) ister...tebrik ediyorum sizi, çünkü tüm zorluklara rağmen tekbaşınıza da olsa sevdanızı sırtlamışsınız...

    kazasız sürüşler dilerim, tekeriniz düz bassın
    Yorumlarınız için çok teşekkürler. Beğendiğinize sevindim. Cesareti bilemiyorum ama bıkkınlık konusunda haklısınız. İstanbul boğuyor bazen adamı. :(
    Ağır metal insanı...

  5. #5
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    KOCAeli/Gebze
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Çok güzel bir gezi olmuş ayağına gazına sağlık , Bende bu yolları kerpeye giderken kullanmışımdır, dar ve bol virajlı yolların resimleri yok, heralde o esnada resim cekmedin, yolların gizemli büyüsüne kapılmış olmalısın...
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

  6. #6
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi olmuş ayağına gazına sağlık , Bende bu yolları kerpeye giderken kullanmışımdır, dar ve bol virajlı yolların resimleri yok, heralde o esnada resim cekmedin, yolların gizemli büyüsüne kapılmış olmalısın...
    Teşekkürler. Valla gerçekten viraj manyağı yaptı yollar beni. Aşağı yukarı tüm güzergah virajlıydı. Zamanım dar olduğundan fazla fotoğraf çekemedim. Sabah daha erken çıkmak lazımmış, o da ders oldu.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 AM ----------

    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler..Gene içindeki özgür ruhu ve motosiklet tutkusunu yansıtan bir gezi yazısı olmuş..

    Dostum bütün gezi notlarını takip ediyorum ve sana çok özeniyorum..Tam benim mantığımda geziler yapıyorsun çünkü..41-77 yi sırf senin yazılarından okuyup keşfettim ve bende bir-iki ufak gezi yaptım..

    Bu arada özel mesajlarını kontrol edermisin
    Çok sağol. Beraber de yaparız inşallah bundan sonra...
    Ağır metal insanı...

  7. #7
    by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2008
    Şehir
    42 KONYA
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    süper bi gezi olmuşş..paylaşım için teşekkürler..
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

  8. #8
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    yine bir emrello klasiği,bravo diyorum.devamını bekliyorum.ADANA'dan sevgilerimle.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

  9. #9
    TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Eski İstanbul yolu ve Kandıra yakınlarındaki gezin güzel olmuş.

    Bu yollar virajlı olmakla birlikte çok tenhadır ve bol doğal güzelliğe sahiptir insanı cezbeder.

    Kalabalık ortamda yaşayanlar için bu güzellikler ve yollar terapi niteliğindedir sakinleştirir.

    Paylaşım için teşekkürler emrello bir dahaki gezi rotanı sabırsızlıkla bekleyeceğim.

  10. #10
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine bir emrello klasiği,bravo diyorum.devamını bekliyorum.ADANA'dan sevgilerimle.
    Teşekkürler. Adana'ya sevgiler (benim de memleketim sayılır)

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 PM ----------

    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski İstanbul yolu ve Kandıra yakınlarındaki gezin güzel olmuş.

    Bu yollar virajlı olmakla birlikte çok tenhadır ve bol doğal güzelliğe sahiptir insanı cezbeder.

    Kalabalık ortamda yaşayanlar için bu güzellikler ve yollar terapi niteliğindedir sakinleştirir.

    Paylaşım için teşekkürler emrello bir dahaki gezi rotanı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
    Gerçekten çok güzel yollar, ama evet bayağı virajlı...

    Bir ara motoru kapattım, kaskı da çıkarttım ortalığı dinledim. Sessizliği özlemişim gerçekten. Kuş seslerinden başka ses yoktu.
    Ağır metal insanı...

  11. #11
    davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2009
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    yok
    kesinlikle süper bir gezi.benimde birçok kez teptiğim ve her gidişte zevk aldıım yollar.virajlar konusunda size katılıyorum büyük dikkat gerektiriyor.diğer bir kaçış rotasında müsait olursam,özellikle izmit-kefken vs.olursa eşlik etmekten zevk duyarım.paylaşım için teşekkürler
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

  12. #12

    Üyelik
    11 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbulun çekmeköyü
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    emre tebrikler yine süper gezi olmuş..
    ahada yazıyom buraya seneye yaza yanında hep ben olacam..nerde bi yanlış uol var beraber girecez..
    özellikle bir güney marmara gezisi diyorum..bandırmadan biga çanakkale oradan tekirdağ vb bir gezi..
    hadi bakalım tekerin yan basmaya
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

  13. #13

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Şehir
    istanbul-ziverbey
    Motosikleti
    kanuni motorun 150-vfr800
    tebrik ederim,çok güzel rotalar!soteye atalım bu topici de ileride lazım olur

  14. #14
    mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Şubat 2008
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    gerçekten çok güzel bir gezi olmuş belki çok klişe ama gerçekten çok güzel bir gezi olmuş yollara hayran kaldım doğrusu nice gezilere kazasız belasız inşallah hocam.

  15. #15
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı davids adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle süper bir gezi.benimde birçok kez teptiğim ve her gidişte zevk aldıım yollar.virajlar konusunda size katılıyorum büyük dikkat gerektiriyor.diğer bir kaçış rotasında müsait olursam,özellikle izmit-kefken vs.olursa eşlik etmekten zevk duyarım.paylaşım için teşekkürler
    Teşekkürler. O taraflara daha fazla yoğunlaşmak lazım aslında. İzmit civarında çok güzel rotalar olduğuna eminim.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 PM ----------

    Alıntı kirki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre tebrikler yine süper gezi olmuş..
    ahada yazıyom buraya seneye yaza yanında hep ben olacam..nerde bi yanlış uol var beraber girecez..
    özellikle bir güney marmara gezisi diyorum..bandırmadan biga çanakkale oradan tekirdağ vb bir gezi..
    hadi bakalım tekerin yan basmaya
    Valla süper olur. Güney Marmara benim de aklımda ne zamandır. Ama ona zaman ayırmak gerekecek bayağı...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------

    Alıntı guido adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tebrik ederim,çok güzel rotalar!soteye atalım bu topici de ileride lazım olur
    Beğendiğine sevindim. İst. Anadolu yakasındaki köy yollarıyla ilgili bilgi lazım olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bayağı bir gidip geldim bu yaz.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 PM ----------

    Alıntı mertka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok güzel bir gezi olmuş belki çok klişe ama gerçekten çok güzel bir gezi olmuş yollara hayran kaldım doğrusu nice gezilere kazasız belasız inşallah hocam.
    Çok teşekkürler. Aslında zaman olsa daha ıssız rotalara gitmek istiyorum ama elimizden bu kadarı geliyor işte...
    Ağır metal insanı...

  16. #16
    necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2008
    Şehir
    İZMİR-FOÇA
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Çok teşekkürler arkadaşım.Keşke herkes senin gibi paylaşımcı olsada şu sitede zevkle bir şeyler okusak ve görsek.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

  17. #17
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler arkadaşım.Keşke herkes senin gibi paylaşımcı olsada şu sitede zevkle bir şeyler okusak ve görsek.
    Ben de çok seviyorum gezi yazılarını okumayı. Hele haritalı falan olunca rota açısından fikir de veriyor bana. Ama maalesef planlı, haritalı gezi yazısı pek olmuyor.

    İstanbul çevresinde keşfedilmeyi bekleyen bir sürü rota var. Üstelik de çoğunun yol kalitesi oldukça iyi. İstanbullu motorcular olarak trafik açısından eziyet çekiyoruz belki ama rota çeşitliliği açısından da avantajlı sayılırız.

    Havalar düzelsin, sıra toprak yollarda!
    Ağır metal insanı...

  18. #18
    Şeyh Şamil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Aralık 2009
    Şehir
    Blacksea
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler arkadaşım.Keşke herkes senin gibi paylaşımcı olsada şu sitede zevkle bir şeyler okusak ve görsek.
    Yoruma katılmamak mümkün değil..

    Fakat, hem güzel kare yakalayıp, hem edebi anlatım,

    hem'de işin içine biraz espiri katıp fotoğrafı süslemek ayrı bir hüner gerektiriyor..

    Sitede bu türde gezi yapan ve paylaşan 8-10 üye var.. '' Karadeniz-Rize MT,

    Çorlu MT, Adana MT , Antalya MT, Tekirdağ MT, Yalova MT, İzmit MT ... ''

    Turistik ve yüzlerce bakir koyu bulunan Ege'den doğru dürüst 1 tane bile paylaşım göremedim mesela..

    Tüm zamanlarını turistlere ayırmalarındanmıdır acep! bilemem tabiki..

    Temennimiz tabiki bu sayının ve paylaşımın artması..

    Teşekkürler '' emrello '' LEYLEK espirin güzeldi !..
    Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..Ne elbiseler gördüm içinde insan yok..

  19. #19
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoruma katılmamak mümkün değil..

    Fakat, hem güzel kare yakalayıp, hem edebi anlatım,

    hem'de işin içine biraz espiri katıp fotoğrafı süslemek ayrı bir hüner gerektiriyor..

    Sitede bu türde gezi yapan ve paylaşan 8-10 üye var.. '' Karadeniz-Rize MT,

    Çorlu MT, Adana MT , Antalya MT, Tekirdağ MT, Yalova MT, İzmit MT ... ''

    Turistik ve yüzlerce bakir koyu bulunan Ege'den doğru dürüst 1 tane bile paylaşım göremedim mesela..

    Tüm zamanlarını turistlere ayırmalarındanmıdır acep! bilemem tabiki..

    Temennimiz tabiki bu sayının ve paylaşımın artması..

    Teşekkürler '' emrello '' LEYLEK espirin güzeldi !..
    Sağol arkadaşım. Ben de gezi yazılarını zevkle okuyorum. Ama evet, biraz emek harcayınca daha güzel oluyor.

    Bu arada ben de sayende eski gezilerime göz atmış oldum, onun için de teşekkürler.
    Ağır metal insanı...

  20. #20

    Üyelik
    19 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KLE 500
    Emre geçen haftasonu senin rapora güvenip hiç rota, harita vs. hazırlığı yapmadan yola koyuldum.
    Aynen yazdığın gibi yollar acayip karışıktı. GPS bile birkaç noktada kaybolmama engel olamadı. Ben senden biraz daha şanslıydım, Kefken e ulaşabildim ama cidden zorlu, fakat eğlenceli bir gezi oldu. Özellikle Kefken tarafındaki virajlar gerçekten çok zevkliydi..
    emrello bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler