Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Emrello'nun Kaçış Rotaları-4 (Trakya Yollarında)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Merhaba arkadaşlar,

    Bir kaçış rotasına daha hoş geldiniz!

    Önce biraz kendimden bahsedebilir miyim?

    Motosiklet konusunda çok deneyimli olduğumu söyleyemeyeceğim. Aslına bakarsanız motosiklete başlayalı bir sene bile olmadı. İlk motorum olan Agility 125’i “şehir içinde kullanırım” diye almıştım ama zavallı makine azıcık güneş gördü mü kendisini orman yollarında buluveriyordu. Belki biraz erken oldu ama baharın ilk güneşiyle birlikte kendimi uzun yola daha yatkın bir makine ararken buldum. Köy yollarının çağrısına daha fazla karşı koyamıyordum. Geçtiğimiz Mart ayında Yamaha Xmax 250’mi aldım. Sonra da vurdum kendimi yollara…

    “Emrello’nun Kaçış Rotaları” serisi (artık seri diyebilirim herhalde) bu yola vurmalardan doğdu. Gezdikçe, keşfettikçe çok eğlendim. Sizlerle de bu keyfi paylaşmak istedim.

    Okuyanlar hatırlayacaktır, daha önceki gezilerimi “Emrello’nun Kaçış Rotaları” adı altında üç konu başlığında toplamıştım. Onlara da göz atmak isterseniz, linkleri aşağıda:

    1)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...alari-1-a.html
    2)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...alari-2-a.html
    3)
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...zi-gezisi.html

    Bu seferki rota ise daha uzun bir güzergahta. Umarım siz de benim kadar iyi vakit geçirirsiniz.


    TRAKYA YOLLARINDA – Edirne, Kırklareli, Kıyıköy ve D020 Üzerinden Dönüş

    Bu gezimde kaçış olayını biraz abarttım ve ilk kalmalı gezime çıktım. Bu seferki hedef Trakya!


    Uzun süredir aklımda olan bir geziydi bu. Ama Trakya’nın neresi? Asıl kararsız kaldığım nokta buydu. Sadece iki günüm vardı. Tüm Trakya’yı gezmemin imkânsız olduğunu biliyordum. Güney Trakya’ya gidersem deniz tatili gibi bir şey olacaktı, ama denize de girmeye pek vaktim kalmayacaktı. Ayrıca kalacak yer konusunda da fazla fikrim yoktu. Bunun üzerine “Kuzey iyidir” deyip hazırlıklara başladım.

    Gidiş rotası aşağıdaki gibi olacaktı:



    Yani sabah yola çıkıp doğrudan otobanla Edirne’ye ulaşacaktım. Orada biraz vakit geçirdikten sonra akşamüzeri de Kırklareli. Geceyi Kırklareli’nde geçirmeyi planlıyordum.

    Çadır bulma imkânım vardı ama otelde kalmayı tercih ettim. Hava belirsizdi ve çadırla uğraşmak istemiyordum. Ayrıca askerliğimi Kırklareli’nde yaptığımdan orada bildiğim bir otel de vardı.

    11 Ağustos, Pazartesi sabahı Anadolu yakasından yola çıktım. Ama otobanda anormal bir trafik vardı. Gişelere varana kadar enerjimin yarısı tükendi desem yeridir. Trakya’ya gidecek arkadaşlar sabahın köründe yola çıksınlar. Tavsiyemdir. Benim gibi sabah 9’dan sonraya bırakırsanız rezil oluyorsunuz.

    Her neyse… Trafikle biraz daha cebelleştikten sonra otoban önümde açılıyor ve sabit bir tempo tutturmayı başarıyorum. Sağımdan oldukça kuvvetli bir poyraz yiyorum ama dengeli bir rüzgar olduğundan bir süre sonra pozisyonumu ayarlamayı beceriyorum. Sorun yok.



    Hava bulutlu ama yağmur beklemiyorum. Bir önceki gezimde rüzgardan feci derecede etkilendiğimden ve rüzgar konusunda da gerekli araştırmaları yaptığımdan (bkz. www.windguru.com) her şey beklediğim şekilde oluyor gibi… İlerledikçe rüzgarın hızını kesmesini umuyorum. Öyle de oluyor.

    Sizi bilmem ama İstanbul’un bir türlü bitmiyor olması beni çok rahatsız ediyor. Kafamızı dağıtalım, şu şehirden uzaklaşalım diye kendimizi yollara vuruyoruz ama bırakmıyor o bizi!



    Neyse ki Çerkezköy’ü geçtikten sonra trafik daha bir rahatlıyor ve çevrede daha çok tarlalar ve küçük köyleri görmeye başlıyorsunuz. Ergene Ovası’nın büyüklüğü gerçekten şaşkınlık verici. Aslında uydu resimleri de bu sonu görünmeyen tarla denizi hakkında bilgi veriyor. Burası İstanbul’un kileri desek yanılmış olmayız herhalde.

    İstanbul’u Edirne’ye bağlayan otoban yol kalitesi açısından çok iyi. Genelde size sürprizler yapmıyor. Dümdüz sayılır, asfaltta acayip çukurlar görmedim, büyük hayvan leşine de rastlamadım. Ama burası hala Türkiye, siz en kötüsüne hazırlıklı olun yine de.

    Yolda çok az benzin istasyonu var ve birbirlerine bayağı uzaklar. Ayrıca yanılmıyorsam sadece bir mola yeri var. Ben ne olur ne olmaz deyip Çorlu’da otobandan çıktım, Opet’ten benzin alıp yine otobana girdim.

    Güzel bir sürüş sonrasında öğlen 13:00 gibi Edirne’deyim.



    Selimiye’nin görüntüsü muhteşem ama önce karnımın sesine kulak vermem lazım.

    Selimiye Camii’nin hemen alt kısmındaki Köfteci Osman’a uğrayarak harika bir köfte yiyorum. Tabii ki yanında piyaz ve ayranla (bu sefer yemek resmi yok, kusura bakmayın).

    Sonra da doğru Selimiye Camii müzesine gidiyorum.

    Mimar Sinan’ın bu müthiş eseri beni hep etkilemiştir. Bu caminin kendine özgü bir zarafeti ve sıcaklığı var. Bilemiyorum belki de bana öyle geliyordur.







    Keşke daha fazla zamanım olsaydı, ama maalesef zamanım yok ve Edirne’yi layıkıyla gezme şansım olmayacak. Akşama Kırklareli’ne geçmeyi planlıyorum.

    Görmek istediğim yerlerden birisi de Sağlık Müzesi. Buranın methini çok duydum. Birçok yerde ödüllü bir müze olduğunu okumuştum. Daha önceki Edirne’ye gelmiştim ama bu mekanı ziyaret etmeyi bir türlü becerememiştik. Bugün kararlıyım.

    Birkaç kişiden yol tarifi alarak motora atlıyorum.

    Konuştuğumuz kişilerin tariflerinden anladığım kadarıyla bu müze Meriç nehrinin karşı tarafında bulunuyor. Bir şekilde bir yerlerde (neresi olduğunu bilmiyorum) tarihi bir köprü görüyorum, karşıya geçiyorum ama karşısı yok! Yani köprü nehrin karşısında aniden bitiveriyor! Aynen geriye…

    Biraz ileride başka bir köprü buluyorum, bu sefer karşıya geçmeyi başarıyorum ama hedefimin dışında başka bir tarihi yerde buluyorum kendimi: Saray İçi denilen alandayım artık.



    Burası Kırkpınar yağlı güreşlerinin yapıldığı yer.



    Güzergahımda olmayan bir nokta ama bu sürprizi sevinçle karşılıyorum.


    Bu bina Osmanlı döneminde Yargıtay işlevini yerine getiriyormuş. Pek dost canlısı bir havası yok gibi, ne dersiniz?


    İbret taşını görünce tüylerim ürpermedi desem yalan olur. Fotoğrafını çekiyorum ama öyküsü burada son bulmuş talihsiz ruhların varlığını hisseder gibiyim çevremde.


    Bu da söz konusu taşla ilgili bu ayki (Ağustos 2009) NTV Tarih dergisinde yer alan yazı. Tesadüf işte…

    Hemen yakındaki Balkan Savaşları Şehitliği’ni de ziyaret ettim.






    Artık kapanmadan şu Sağlık Müzesi’ni bulsam iyi olacak deyip yine atlıyorum motora ki fazla gitmeme gerek kalmıyor. Hemen ilerideymiş.

    Oldukça özenli hazırlanmış bir müze. Bolca minyatür ve canlandırmalarla tıp tarihi ziyaretçilere anlatılmaya çalışılmış. Ayrıca yakın zamanlarda doktorluk yapan kişilerin kullandıkları cerrahi aletler vs. de sergileniyor. Her şey gayet güzel. Fakat…





    …fakat, artık ortamdan mı, ortamda çalan acayip müzikten mi, yoksa gördüğüm tıbbi ayrıntılardan mı bilemiyorum bu müze bana iyi gelmiyor. İlk defa bir müzeden kendimi dışarı atma ihtiyacı duyuyorum. (Bundan birkaç yüzyıl önce yaşayıp buralarda şifa aramadığım için de ayriyeten şükrediyorum. Adamlar önüne geleni dağlıyormuş. “-Başım ağrıyor tabip efendi. - Dağlayalım o zaman. - Benim de idrar yolları kötü. - Dağlayalım canım!”)

    Açık hava iyi geliyor. Daha önce Edirne’ye gelmiştim, Meriç kıyısında çay, kahve, bira içilecek çok güzel yerler var. Bir çay iyi gelecek diyerek nehri takip etmeye karar veriyorum.

    Bu motor merakı bir gün başımı çok pis belaya sokacak, buraya yazıyorum.

    Nehri takip edersem çay bahçesini bulacağım ya, bir köprübaşına geliyorum. Köprünün hemen parmaklığının yanında “Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri” gibi bir tabela var. “Herhalde burası benim aradığım çay bahçelerine gidiyor” deyip dalıyorum yola. Kötü, stabilize bir yol. 100 metre kadar sonra yol aniden bitiyor. Meydanımsı bir yerde kala kalıyorum. Sol tarafımda nehir, sağ tarafımda ise ne olduğunu anlayamadığım, pavyon benzeri bir yapı. Dışarıda taksiler bekleşiyor. Kendi kendime “Burası Üniversite tesisine pek benzemiyor” demeye kalmıyor ki kapıda bir Polis kulübesi ve açılış saatleri tabelasını görüyorum. Yirmili yaşlarda bir genç “Abi buyur, hoş geldin abi” diyor. Bir iki saniye şaşkınlıktan sonra nerede olduğumu fark ediyorum. Çok ama çok yanlış bir yerdeyim!!! Aferin Emre! Gittin koskoca Edirne’de malum evin sokağını buldun!

    Kapıdaki elemanın şaşkın bakışlarını ardımda bırakıp yola çıkıyorum. Başka yanlış yola sapmadan dediğim mekânı buluyorum sonunda.






    Doğru köprü buymuş, öbürü yanlış köprü. Doğrusu bu. Öbürü yanlış. Bu doğru.

    Bulutlar iyi görünüyorsa iyidir, kötü görünüyorsa kötüdür.” Bunu geçenlerde bir yerde okumuştum veya duymuştum. Saat akşama doğru ilerlerken Edirne semalarındaki bulutlar pek de iyi görünmüyordu artık. Kırklareli’ne çok fazla yolum yok ama doğru düzgün bir yağmurluğum da yok. Elimdeki tek pantolonu da sırılsıklam etmek istemiyorum. Çayımı bitirip, apar topar hazırlandıktan sonra yola koyuluyorum.

    Edirne, Kırklareli arasındaki yol dar ama çok tenha ve bir o kadar da zevkli. Bulutları arkamda bırakırken kendi kendime bir türkü tutturuyorum. Sesimi duymuyorum ama olsun…





    Yolda dört bisikletli turistle selamlaşıyoruz. Kırklareli’ne doğru sürüyorlar. “Umarım Türkiye etabınızı dayak yemeden tamamlarsınız,” diyorum içimden. Bir başkadır benim memleketim!

    Akşam 19:00 gibi Kırklareli’ndeyim. Otelime yerleşiyorum.


    Grand Şampiyon Hersekli Oteli

    Kaldığım otel (Grand Şampiyon) benim askerlik dönemimde, yani on sene kadar önce oldukça güzel bir oteldi. O günlerden bu yana hemen hiç bakım yapmamışlar. Artık biraz kırık dökük, eski, ama temizlik konusunda bir sorun yok, o da bana yeter. Fiyat da iyi: 40 TL’ye yatak+kahvaltı.

    Şimdi bazı Trakya’lı arkadaşlar kızabilir ama kimse kusura bakmasın, bu benim şahsi fikrim: Bence Trakya’nın bir numaralı şehri Kırklareli’dir kardeşim. Hepsini de gördüm. Hiçbirinde Kırklareli’nin havası yok. İçlerindeki en küçük şehir, o kadar tarihi eseri yok belki, ama hepsinden daha sıcak bir atmosferi var. Gece oldu mu herkes sokakta, her yer cıvıl cıvıl. İnsanlar içten, güleryüzlü. Kesinlikle objektif olamıyorum. Kırklareli bir numara.






    Hamamseverlerdenseniz bu tarihi hamamı es geçmeyin.


    Bu cadde akşam oldu mu tıklım tıklım oluyor.

    Ertesi sabah otelde kahvaltımı ettikten sonra tekrar yola koyuluyorum. İstikamet Pınarhisar-Vize üzerinden Kıyıköy. Oradan sonra Saray ve eski İstanbul asfaltından eve dönüş.



    Kırklareli çıkışında askerlik yaptığım birliği selamlıyorum. Forumda 33. Mekanize’den kimse varsa herkese selam.

    Pınarhisar’a kadar ara ara yol çalışmaları var. Tenha bir yol ama dikkatli gitmek lazım.



    Vize’den Kıyıköy yoluna giriyorum. Amacım mümkün olursa biraz denizde serinlemek ve yemek işini Kıyıköy’de halledip yola devam etmek.


    Burası Kıyıköy yolundaki Göztepe mevkii. Burada bir gözetleme kulesi var. Dikkatli bakıldığında buradan Karadeniz’i görmek mümkün.

    Yolda Kömürköy gibi orman köylerinin içinden geçiyorum. Burnuma yer yer gelen odun kömürü kokuları buralarda odun kömürü üretimi yapıldığını gösteriyor. Odunculuk Marmara’nın genelindeki geçim kaynaklarından biri. Odun traktörleri de Marmara’nın genelindeki risklerden. Yolda odun parçalarıyla veya yağmurlu mevsimlerde çamur öbekleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu yollarda bunları da hesaba katmayı öğrenmek gerekiyor.

    13:00 gibi Kıyıköy’e varıyorum. Motoru park ediyorum. Beni şu tabela karşılıyor:





    Zaten üstüne para versen dizimden ileriye gitmem… Şu dalgalara baksanıza.





    Yine de iki ıslanıp serinledikten sonra Kıyıköy’de çay bahçesinde tost, çay şeklinde atıştırıp yola çıkıyorum. Rota şu şekilde:



    Yol gayet güzel. İstanbul il sınırlarına kadar eğlenceli bir sürüş oluyor.



    Subaşı istikametini takip ediyorum.



    İstanbul’un başladığını yol kalitesinin bozulmasından çabucak anlıyorsunuz. Tayakadın Köyü’ne kadar devam ediyorum.


    sen ben
    değirmenlere karşı bile bile
    birer yitik savaşçı
    akarız dereler gibi denizlere
    belki de en güzeli böyle...




    Tayakadın’dan sonra da devam etmek istiyorum ama asfalt diye bir şey yok. Sadece kamyonlar ve çukurlar. Bu güzel gezinin sonunda canım sıkılsın istemiyorum. Geri dönüyorum ve Arnavutköy üzerinden Mahmutbey’e inmeye karar veriyorum, oradan da ikinci köprü. Ve cehenneme hoş geldiniz! Buyur sana İstanbul’un akşam iş dönüş trafiği…

    Keşke Trakya dönüşleri bu kadar sorunlu olmasa.

    Bu gezide yaklaşık 600 km yol yapmışım. Güzergahın hiçbir noktasında Xmax beni hayal kırıklığına uğratmadı. Tek aklımda kalan Trakya’nın muhteşem köy yollarına sapamamış olmak. Ama belki de bu rotalar başka bir yazının konusu olur. Kim bilir?
    Ağır metal insanı...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    26 Ağustos 2009
    suziki AN125 le bunlari yapabilirmiyim acaba?

  3. #3
    caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    Şehir
    Edirne ve Çevresi
    Güzel bir gezi olmuş daha önce haberim olsa Edirne yi gezdirirdim sana

    Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

  4. #4
    sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    tekerine sağlık sitede son zmanlarda çok güzel gezi yazıları okumaya başladım çok faydalı oluyor bu arada edirneye gidip ciğer yemedim deme ?
    İki kişinin bindiği motor değildir.

  5. #5
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Yine güzel bir rota çizmişsin, kazasız belasız nice bol km'ler

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 AM ----------

    Alıntı Balistik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suziki AN125 le bunlari yapabilirmiyim acaba?
    Dünya turuna bile çıkabilirsin.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  6. #6
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı Balistik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suziki AN125 le bunlari yapabilirmiyim acaba?
    Yapılır tabii ama biraz daha yorucu olacaktır.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 AM ----------

    Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi olmuş daha önce haberim olsa Edirne yi gezdirirdim sana
    Çok teşekkürler, inşallah bir dahaki sefere...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 AM ----------

    Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekerine sağlık sitede son zmanlarda çok güzel gezi yazıları okumaya başladım çok faydalı oluyor bu arada edirneye gidip ciğer yemedim deme ?
    Çok sağol, beğendiğine sevindim. Hayatta yiyemediğim tek şey ciğerdir. Köfte de çok güzeldi ama.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:38 AM ----------

    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine güzel bir rota çizmişsin, kazasız belasız nice bol km'ler [COLOR="Silver"]
    Çok teşekkürler. İnşallah ileride bir enduro ayarlarsam daha ilginç rotaları da düşünüyorum.
    Ağır metal insanı...

  7. #7
    ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2009
    Şehir
    zigetvar.
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    bu yaz kıyıköy bayağı tuttu. forumda kıyıköye gitmeyen kalmadı yamahayı bu yollarda görmek güzel. hevesimiz gitgide artıyor.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

  8. #8
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yaz kıyıköy bayağı tuttu. forumda kıyıköye gitmeyen kalmadı yamahayı bu yollarda görmek güzel. hevesimiz gitgide artıyor.
    Ya aslında Kıyıköy iyi güzel de, yapacak çok fazla bir şey yok. Deniz desen doğru dürüst giremiyorsun. Maksat yol olsun işte...
    Ağır metal insanı...

  9. #9
    TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Yine güzel bir geziyle ve anlatımla paylaşımda bulunduğun için teşekkürler emrello.

    Edirne'de Şükrü Paşa anıtı diye tarihi bi yer var orayı da gezsen süper olacakmış.

    Bu sene MT üyeleri tarafından bolca ziyaret edilen Kıyıköy'de deniz yine çok dalgalıymış.

    Gezinin sorunsuz geçmesine sevindim kazasız belasız nice yolculuklara.

  10. #10
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    yine KAÇIŞ ROTALARI dizisi.inan zevkle okuyorum.bu gezileri hiç bırakma kardeş,hem sen geziyorsun,hemde biz.sevgilerimle.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

  11. #11
    banalazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    hocam bi tur daha atalım beee!!! harika gezdirdin bizi ;)))))
    2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
    Kask sadece kafanda değerlidir.

  12. #12
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine güzel bir geziyle ve anlatımla paylaşımda bulunduğun için teşekkürler emrello.

    Edirne'de Şükrü Paşa anıtı diye tarihi bi yer var orayı da gezsen süper olacakmış.

    Bu sene MT üyeleri tarafından bolca ziyaret edilen Kıyıköy'de deniz yine çok dalgalıymış.

    Gezinin sorunsuz geçmesine sevindim kazasız belasız nice yolculuklara.
    Ben teşekkür ederim. Ya aslında Edirne ve civarında yapmak istediğim çok şey vardı ama zamanım çok kısıtlıydı. Aslında Trakya'ya en az bir hafta ayırmak lazım hakkıyla gezmek için. Kıyıköy de ne zaman gitsem öyle zaten... Öyle kabul ettik.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 AM ----------

    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine KAÇIŞ ROTALARI dizisi.inan zevkle okuyorum.bu gezileri hiç bırakma kardeş,hem sen geziyorsun,hemde biz.sevgilerimle.
    Teşekkürler, beğendiğinize sevindim. Zaman buldukça vuruyoruz kendimizi yollara işte...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 AM ----------

    Alıntı banalazim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bi tur daha atalım beee!!! harika gezdirdin bizi ;)))))
    Çok sağol! Beğendiğine sevindim. Şu enduro olayına girersem turun kralını atıcam da, neyse...
    Ağır metal insanı...

  13. #13
    aydinsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    GT250 Hyosung (düşüncede)
    Yine döktürmüşsün emreciğim. Ellerine kolarına sağlık.
    Hyosung gt250 düşünüyorum.

  14. #14
    YOLAVCISI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2009
    Şehir
    ESKİŞEHİR
    Motosikleti
    Kanuni 250 Cross
    ...Güzel rapor,güzel gezi,SÜPERSİN....
    ===YOL AVCISI===

  15. #15
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı aydinsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine döktürmüşsün emreciğim. Ellerine kolarına sağlık.
    Sağol abi...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 PM ----------

    Alıntı YOLAVCISI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Güzel rapor,güzel gezi,SÜPERSİN....
    Çok teşekkürler. (Elimizden geleni ardımıza koymamaya çalışıyoruz!)
    Ağır metal insanı...

  16. #16
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Arkadaşlar yine gezdim ben. Bu sefer İzmit'in köylerindeydim:
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...kefken-vs.html
    Ağır metal insanı...

  17. #17
    c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul/Şişli
    Motosikleti
    GSX600F
    Yeni kaçış rotaları nı merak ile bekliyorum

  18. #18
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı c@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni kaçış rotaları nı merak ile bekliyorum
    Bu en sonuncudan bir öncekiydi zaten. Rotaların tamamının linkini 5. bölümün başında bulabilirsin:

    http://www.motosiklet.net/forum/etki...kefken-vs.html
    Ağır metal insanı...

  19. #19
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    trakya üniversitesinde okumuştum, evim kaleiçindeydi ve köfteci osmanbana yakındı...
    ama o malum evin yolunu nasıl da tutturdun öyle yahu, oldukça sapa bir yerdeydi diye anımsıyorum... ( yok valla, düşündüğünüz gibi değil )
    yalnız, edirnede bir akşam kalmalıydınız ama yaz mevsimind değil, okullar açıkken sonbahar başında veya haziran başlarında....

    aklımda hep motosikletle bir trakya gezisi var, diplamamı almalıyım artık... acaba kimler kaldı ki oralarda bizimkilerden...

    ( hüzün bastı yaaaa, 1994-1999 yıllarım oralardaydı )
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  20. #20
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trakya üniversitesinde okumuştum, evim kaleiçindeydi ve köfteci osmanbana yakındı...
    ama o malum evin yolunu nasıl da tutturdun öyle yahu, oldukça sapa bir yerdeydi diye anımsıyorum... ( yok valla, düşündüğünüz gibi değil )
    yalnız, edirnede bir akşam kalmalıydınız ama yaz mevsimind değil, okullar açıkken sonbahar başında veya haziran başlarında....

    aklımda hep motosikletle bir trakya gezisi var, diplamamı almalıyım artık... acaba kimler kaldı ki oralarda bizimkilerden...

    ( hüzün bastı yaaaa, 1994-1999 yıllarım oralardaydı )
    :

    Ya valla nasıl buldum oranın yolunu ben de şaştım! Daha önce Edirne'ye gelmiştim, Meriç kıyısında çay bahçesi gibi yerler olduğunu biliyordum. Kıyıyı izlersem bulurum derken orayı bulmuşuz işte. Ama çok komikti, hem gülüyorum kendime hem kızıyorum. Kapıdaki çocuğun hali de ayrı komikti. Ben elemana anlamsız anlamsız bakıyorum, o da "manyak herhal" şeklinde bakıyor bana...
    Ağır metal insanı...


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler