Emrello’nun Kaçış Rotaları 10 – Mudurnu, Göynük ve Civarları

vay emrello bizim memlekete gelmişsin güzelce gezip anlatmışsın ama pas geçtiğin bir yer olmuş kanımca çubuk gölü ne uğramamışsın orasıda mükemmel tıpkı gezdiğin yerler gibi tekerine sağlık taraklı da büyük olmasada görülmesi gereken bi ilçe diyebilirim klavyene sağlık:cat:

Aslında pas geçtiğim bir sürü yer oldu. Çubuk Gölü, Sülüklü Göl, Abant civarındaki yaylalar... Ama kısıtlı zamanda bu kadar oluyor işte. :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Güzel gezi olmuş tebrikler :) Boluluyum çok uzun süredir gitmedim oralara :) Hatta motosikletle hiç gitmedim :)

Ben yerinde olsam oraların altına üstüne getirirdim. Çok güzel yerler var çevrede.

Yine bir Emrello klasiği olmuş.Nezih ve tam tadında...
Paylaşımınıza ve emeğinize sağlık...

Meaşallah meaşallah :)

Yalnız ben ayrı sebeplerden ötürü tebrik ve takdir ediyorum seni bu gezi için..
Abi valla tebrik ediyorum seni bak ne diyim :)

Çok güzel anlatmışsın gene. Yeni foto makinanda hayırlı olsun bu arada :mrgreen:

Kısmet diyeyim ne diyeyim..

Meaşallah meaşallah :)

Yalnız ben ayrı sebeplerden ötürü tebrik ve takdir ediyorum seni bu gezi için..
Abi valla tebrik ediyorum seni bak ne diyim :)

Çok güzel anlatmışsın gene. Yeni foto makinanda hayırlı olsun bu arada :mrgreen:

Kısmet diyeyim ne diyeyim..

:) Sağol Engin. Yengen vizesini kastediyorsan, gerekli evraklar tamamlanmıştır! :p

Makine yeni değil yav, 6 senelik bildiğin makine işte.

Hocam ne güzel bir anlatım, çok güzel fotoğraflar eline sağlık. Çok kıskandım valla :D

GEÇEN YIL AYNISINI AYNI MOTORLAN BENDE YAPMIŞTIM SĞKĞKLĞ GÖLÜ GERÇEKTEN ÇO GÜZEL AMA YOL STABİLİZE VE TEHLİKELİ

Güzel bir gezi olmuş , ayrıca site için verdiğin emeğe sağlık.Sanki bende gezmişim gibi hissettim :)

Harika bir yazı olmuş! Elinize ayağınıza sağlık ikinizin de! Belki yine karşılaşırız bir yerlerde, kim bilir... :)

En iyisini sen yapıyorsun:) bizim ta lar kapı önünde yatıyor yatmaktan akü bitiyor :)) pazar günlerine denk gelirse haberimiz olursa katılmak isteriz... selamlar

harıka gezı olmuş paylaşımınız için teşekkürler

Beğendiğinize sevindim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

En iyisini sen yapıyorsun:) bizim ta lar kapı önünde yatıyor yatmaktan akü bitiyor :)) pazar günlerine denk gelirse haberimiz olursa katılmak isteriz... selamlar

Valla şehir içinde kullanıyorum ben de şu aralar. Geziler uzunca bir süre bekleyecek gibi. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar