Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

başımız sağolsun inanamadım ya pırlanta gibi çocuktu büyük oturak gezisinde tanışmıştık allah taksiratını affetsin

BİR MELEĞİMİZ DAHA VAR ARTIK :salut:

allah rahmet eylesin çok üzgünüm genç bi arkadaş daha yitti gitti aramızdan kalanlararına sabır diliyorum. Arkadaşlar daha dikkat lütfen...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne diyeyim bilmiyorum.... Yazık.... Kaybettik... :pr::pr:

Melek gibi bir insandı.
Çok nazik ve beyefendiydi.
Kimseye kötü söz söylemeyi bırak kötü bile bakmayacak birisiydi.
İçine kapanık ama sohbetiyle bir o kadar cana yakındı.
Korumasız motora binmezdi.
Bir kere hatırlarım telefonunun şarjı bitmişti telefon etmesi gerekiyordu ıkına sıkına telefonu isteyebildi verdim aradı görüştü. Yüzü kıpkırmızı olmuştu ve ne kadar teşekkür etti anlatamam. Hala böyle insanların varmı diye düşünmüştüm..
En çok -Emrah senin nick nasıl okunuyor sorusuna cevap veremeyişini severdik.

Ailesi cidden mükemmel bir insan olarak yetiştirmiş. (Helal olsun onlara)
Yeni motorunu görmek bile nasip olamadı bana.
Ufak tefek düşme kalkmaları olurdu motorla ve onunla uğraşırdık, kızardı, bozulurdu ama ses edemez etmezdi.
Onu tanıyan hiç kimsenin hakkında kötü hiçbir düşüncesi olamaz. Eminimki iş yerinde ve özel hayatında herdaim takdir edilen bir insandı.
Komutanım derdim, takılırdım ona.
Her buluşmaya gelişinde kaç kişi olursa olsun ---Eee kimse gelmedimi derdi?
Eymir gölünde beni görünce ooo abi sen aştın artık olayı demiş sonra da kızmadın dimi abi şaka yaptım demişti. Ula sana nasıl kızılırdıki?

Aramızdan ayrıldığına hala inanamıyorum.
Yaptığı kazanın raporunu görmedim ama kim ne derse desin kesinlikle eminimki hiç bir kusuru yoktu. Hızlı gitmiyordu yada dikkatsiz sürmüyordu. Ya biri sıkıştırdı yada başka bişey oldu adım gibi eminim.

Allah(cc) Rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun...
Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.

Full koruma olmadan asla binmezdi motoruna...
dsci0044zb6.jpg

dsci0034cd9vc7.jpg

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
başımız sağolsun. korumalıkları ihmal etmeyin arkadaşlar..

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin.
Gerçekten zor bir durum bu. Gencecik bir insan, hayalleri umutları, çabaları var dünyada. Belki yarın için planları..Anlık bir hata her şeye son verebiliyor bir anda. Çok zor..yazmakta..okumakta...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Geride kalanlara sabır.. Fizik kuralları keşke bu tutkumuza biraz daha esnek olsaydı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin..toprağı bol olur inşallah...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine Allahtan sabır vermesini dilerim. Allah günahlarını affetsin. Böyle yüce bir meslekten, güzel bir insanın aramızdan ayrılmış olması çok üzücü. :pale:

Tekrar başımız sağolsun. Şu an kimsenin bilgisi yok ama acaba motorda bi sorun olmuş olabilir mi? Daha önce Pegasoyla ilgili bi forumda bi yazı okumuştum baya arayıp buldum.
Büyük geçmiş olsun.Arkadaşlar birşey eklemek istiyorum.

Bu olayı ilk defa duymadım.Geçenlerde bornovalı bir arkadaştan duymuştum.Geçen sene sanırım tarihten emin değilim aynı olay onun arkadaşının başına gelmiş.Beraber seyahat ediyorlarmış.Ama MODEL farklı MARKA aynı olay aliaga yolunda oluyor sanırım Aprilia Pegaso aynı bu konuda anlatılan gibi amatisörlerde kırılma gibi birşey oluyor.Arkadaş ağır yaralanıyor.Fazla ayrıntıları soramadım.Ama arkadaş iyileşmiş diye biliyorum.

Bir başka olayda ikiter motosiklet grubundan bir arkadaş APRİLİA PEGASO ile kaza yapması sonucu vefat etmişti.Ve kazanın nedeni tam olarak bilinmiyor.Motorun refujlara vurması ile meydana geliyor.Olay sırasında yalnız seyahat ettiği için ve görgü tanığı olmadığı sebebi pek bilinmiyor.
"Olay Torbali yakinlarinda , otobanda olmus. Refujlara yandan vurmasi ile Pegaso 200m suruklenmis. Motorda sadece karenajda cizik varmis. Herhangibir arac veya dis etki gozukmuyormus.

Bu 2 olayda izmirde oluyor.Umarım yanlış anlaşılmam.Sadece bilgi vermek istedim.Bu olaylar neticesinde aprilia'dan soğudum.İzmirde aprilia dendiği zaman motorcu arkadaşlar aman dikkat derler.Yane bu olayların arka arkaya gelmesi şüphe uyandırması normal sanırım.Bende bu motorların üretim hatası yada kalitesiz malzeme mi kullanıliyor düşüncesi ağır basıyor.

Kaynak : http://www.motordelisi.com/ftopic-4264-days0-orderasc-75.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar