Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Her ölüm içimde feryattır benim,
Dilim tutulur kalır.Diyebilmirem.
Öyle bir ellerim yok olur benim,
Gözümün yaşını silebilmirem....

emrahto2.gif

bugun herkesın emrah arkadaşımızın resmını avatarına koymasını ıstıorum umarım yazdıklarımızı goruodur umarım keşke keşke bugra ve emrenın sozunu dınleyıp buyuk cc lı motora gecmeseydım dıorsundur
buğracım biliyormusun o avatarı senin emrahla çekilmiş bir fotondan kestiydim.madem yeri geldi bil istedim:
grnt064ll1.jpg

Super Moderator
önce Ankara MT dostlarının sonrada tüm motosiklet camiamızın başı sağolsun
okudum tüm topiği ve çok üzüldüm arkadaşlar
sürat bir gencecik arkadaşımızı daha aramızdan aldı kalbinin temizliği yüzüne yansımış bir arkadaşımızı daha yitirdik allah geride kalanlarına ve ailesine sevdiklerine sabırlar versin
umarım bu kaybettiğimiz son arkadaşımız olur
lütfen çok dikkat edin yola çıkınca ve hep aklınızda sevdikleriniz ve geride bırakacaklarınız olsun belki elciği ona göre çeviririz hepimiz
çok üzgünüm allah günahlarını affetsin arkadaşımızın:salut:

allah rahmet eylesin allah taksiratını affetsin allah geride kalnlara sabır versin mekanı cennet olsun

Şimdi motosiklet il gruplarına baktım.Emrahın naaşı Ordu Perşembe de kaldırılacak.Ordu MT yok.Civar illere baktım en yakın Trabzon ve Samsun MT ler var.Motosikletçi dayanışmasını göstermek ve son yolculuğunda yanında olmak isteyen motorcu dostlar varsa lütfen yardımlarını esirgemesinler.

buğracım biliyormusun o avatarı senin emrahla çekilmiş bir fotondan kestiydim.madem yeri geldi bil istedim:
grnt064ll1.jpg

murat abi o gun hatırlıyorsan biz egmıre gıdıyorduk emrah görmüştü kaskını senın oldugunu ogrenınce hayat kurtaran kaskını sana verebılmek ıcın elınden gelenı yaptı murat abı zaten herkesın kullanması ıcın o resmı koydum.

Ben de arkadaşımızı 3 haftadır görmüyordum ve motosikletini değiştirdiğini dahi bilmiyordum. Yoğun iş temposundan sonra bu hafta Çarşamba günü toplantıda onu da görmeyi umuyordum, ama maalesef sabah aldığım bir telefonla yıkıldım. İlk önce neler olduğunu anlayamadım, gerçek olmasın istedim. Tekrar tekrar (maalesef) gerçekti.

Allah rahmet eylesin. Seni çok kısa bir süre tanıdık ama hiç unutmayacağız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar habertürk de bi kaza haberi izledim.bi taksi ile motosiklet çarpışmış.motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmiş.motosikletli sürücünün ismi yamlış hatırlamıyosam emrah oduncu idi.emrah abinin soy ismi neydi biliyomusunz.o ise araçla çarpışmış.kendi kendine düşmemiş

Emrah'ın soyadı Özbütün. İzlediğin haberdeki kaza İstanbul'da olmuş olabilir mi? Sabah radyoda duymuştum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar habertürk de bi kaza haberi izledim.bi taksi ile motosiklet çarpışmış.motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmiş.motosikletli sürücünün ismi yamlış hatırlamıyosam emrah oduncu idi.emrah abinin soy ismi neydi biliyomusunz.o ise araçla çarpışmış.kendi kendine düşmemiş

Emrah Özbütün. Zaten Emrah'ın yaptığı kazada başka bir araç yok. Motorun hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpmış

bugra (morveötesi) kardeş dogru söyllüyosun en son buluşmamızda bana yüksek cc motor alacagını söyledi bende biraz tecrübe lazım kardeş demiştim.alacagını söyleyince bende dikkat etmesi gerektigini söyledim.. çeşkee çeşke sözlerim bi engel saglasaydı :salut::salut:
murat abi olacagın önüne gecilmez ama biraz büyük cc konusunda dikkat etmesi konusunda uyarsaydınız aslında uyarmışsınızdır yinede :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hım anladım.demekki bugün 2 motorcu emrah ebimizi kaybettik.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah sabırlar versın,yakınlarına ve bızlere sabır.

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Son derece üzücü bir durum..Allah Emrah'a rahmet eylesin ve geride kalanlarına da sabır versin..

allahu teala mekanını cennet onun ıcın edılen duaları kabul eylesın.cümlemızın en yakınındakılerın, ailesının,butun motorcu kardeslerımızın başı saolsun.taksiratını affetsin mevlam.günahlarını bagıslasın mevlam.kabrıne gunesler dogsun kardesımızın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar