Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

Bir gün böyle bir başlık açacağım aklıma gelmezdi. Sabah aldığım bir haberle yıkıldım. Arayan Emrah'a motorunu satan başka bir siteden arkadaşımdı. Ruhsatta kendi adı yazdığı için jandarma onu arayıp Emrah'ın vefat ettiğini söylemiş.

Arkadaşımız Aprilia Pegaso motosikleti ile bilinmeyen bir sebepten hakimiyetini kaybetmiş ve bariyerlere çarparak yaralanmış. Kendi çabasıyla 112 yi aramış. Ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 04.35 te aramızdan ayrılmıştır.

Başımız sağolsun :pale:

Sabah Çayımı simidimi dedim mutfakta yemiyeyim, oturup forumu okurken afiyetLE yerim.. Şimdi boğazImdan her bir susam tanesi eze eze geçiyor..
Yakınlarına Allah sabır versin..

Detayları aldım arkadaşlar, Ankara Yenimahalle jandarması aramış arkadaşımı.

daha yeni aramıza katılmıştı yanlış hatırlamıyosam.. bu yılın başların da... geçen bu gezinin resimlerini atarım size demişti yaaa :salut:

geri de kalanlarına allah sabır versin...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun :)

Şu an Murti06 ile msn den konuşuyoruz tüylerim diken diken oldu inanasım yok hala.Allah rahmet eylesin,tahsilatını affetsin.Çok genç tertemiz bir arkadaşımızdı.En son Karagöl gezisinde görmüştüm.Çok kötü oldum yaa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah Rahmet eylesin .

ankara mt çok şirin bir insanı kaybetti.cidden çok çok üzgünüm.bu saatten sonra ne desek boş.allah sevnlerine ve tüm dostalara baş sağlığı dilesin.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Geride kalanlara sabır diliyorum.
Her acı kaybımızın bize daha dikkatli olmamızı gösterdiğine inanıyorum.Çünkü bi gün geziye birlikte gittiğim arkadaşımın kayıp başlığını açmak istemiyorum.

Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar