arkadaşlar ben emrahın teyzesi olarak okuduklarıma cevap vermek istiyorum:
öncelikle yavrumuzda kesinlikle alkol olmadığı tespit edildi.sanırım motorunun elektrik aksanında bir arıza varmış ve o arızadan dolayı motor birden kendini kilitlemiş ve kilitleyincede yavrumuzu üzerinden savurmuş.acısı çok çok büyük nasıl alışacağız allahım bize sabır versin.ailesiyle az önce görüşüp sizlerin yazdıklarınızı ve slayt gösterisini anlattım çok buruk oldular ve babasının hepinizden ricası var lütfen diyor slayt gösterisindeki ve buradaki diğer resimleri bir cd ye aktarıp bize ulaştırabilirlermi diyor adres ver
verelim diyor.lütfen cevap yazın lütfen
tabiki
àğaçlandırmayı nerede yapmayı düşünüyorsunuz.ben isterseniz anne ve babasyla görüşüponların görüşlerini size aktarıyım
Emrah'ı binlerce fidanda yaşatacağız inşallah :cat: yer konusundaki görüşme nasıl bir sonuca ulaştı Onur?
ben Emrah Özbütün'ün kuzeniyim. öncelikle hepimizin bası sağolsun.Emrah Özbütün 20 Haziran 2008 Cuma gecesi istanbula gelmis ve 22 Haziran 2008 Pazar günü yola çıkmıstı. 23 Haziran 2008 pazartesi günü saat 01.00 civarında birliğine 10 km. kala motorunun eliyle bağlayıp İstanbul'da tamir ettirmediği bir kablosu birbirinden ayrılrnca motoru aniden durmuş ve emrah ağabeyimi üzerinden fırlatmıştır. Kuzenimin bilinci saat 04.00 civarına kadar açıktı ama iç kanama geçirdiği anlaşılamadığı için değerli kuzenim aramızdan ayrılmıştır. Hepimizin tekrar tekrar başı sağolsun.
Detaylar için çok teşekkür ederiz. Biz de aslında nasıl kaza yaptığını anlamamıştık, çünkü anlatılan yerde kaza yapılacak herhangi bir durum yoktu.
Hepimizin tekrar başı sağolsun. 1-2 ay içerisinde oluşturacağımız Emrah Özbütün Ağaçlandırma Alanı'na sizlerin de katılması bizleri çok mutlu edecektir.