Emrah Özbütün (Pararescue)

Allah rahmet eylesin Emrah'a.

Bu bölüme mesaj yazarken boğazımız düğümlenir ne yazalımda
içimizdekileri arkadaşlarımıza haykıralım diye kendimizi kasarız..

Ama ben şimdi şöyle diyorum...

Emrah!:rendeer:
sen bence sadece uzun bir geziye çıktın..
Başlık açmanı sabırsızlıkla ve yılmadan bekleyeceğim.:wiinkk:.

Allah Rahmet Eylesin... Tanışmamış olsakta İyi Bir İnsandı Eminim... Mekanı Cennet Olsun..

allah rahmet eylesin geride kalanlar sabır versin , mt tshirt istemişti iki tane giymek nasip olmadı offfffff...

Son düzenleme:
Valla ne yazacağımı bilemiyorum....şok oldum doğrusu:salut:
Büyükoturak Kampında tanışmıştım kendisiyle.Çok efendi ve saygılı biri olduğu hemen dikkatimi çekmişti ve öyleydi de:pale:

Allah gani,gani rahmet eylesin ve taksiratını affetsin,geride kalan tüm yakınları ve arkadaşlarına sabır diliyorum........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun :pale:

:salut: :salut::salut::salut::salut::salut: söyleyecek söz bulamıyorum. Allah rahmet eylesin kardeşimize :(

Uykum ağırdır.Top atsan duymaz türünden.Onun içinde hatırladığım hiç doğru dürüst rüya görmem.Ama Pazar gecesi öyle karışık rüyalar gördümki ne gördüğümü öyle net hatırlıyorum ki olmaz böyle birşey.Rüyamda düşüyorum elim çiziliyordu.elime bakıtığımda iki tane ince hareket halinde kurtcuklar vardı panikle birini çıkarıp attım diğerini çıkaramadım canım acımıştı. (Bu gün internetten rüya tabirlerine baktım.Rüyada vücuttan kurtlarin çikmasi, üzüntü. keder ve zararin gitmesine isarettir.şeklindeydi.) Sabahınada acı haberi murat verdi.Halen inanasım gelmiyor.Emrah kardeşimizin Mekanı cennet olsun.Allah günahlarını affetsin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:pale::pale:
Daha genç yaşında, bu sevdaya yeni gönül vermiş bir insanı kaybetmek ne kadar acı doğrusu:salut::salut::salut:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ne kadar acı birşeydir bu? Buna dayanmak mümkün mü gerçekten? Gencecik, daha hayatının baharında, gerçek hayata yeni yeni adımını atmış, hatta atamamış bir insanın hayatını kaybetmesinden acı ne olabilir ki? Emrah kardeşim, Allah senin tüm günahlarını affetsin. Umarım mekanın cennet, toprağın bol olur. Nur içinde yat güzel kardeşim. Allah sevdiği kullarını çabuk alırmış yanına. Sen de sevilen kullardanmışsın. Allahım ailene ve tüm sevenlerine sabırlar versin... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Uykum ağırdır.Top atsan duymaz türünden.Onun içinde hatırladığım hiç doğru dürüst rüya görmem.Ama Pazar gecesi öyle karışık rüyalar gördümki ne gördüğümü öyle net hatırlıyorum ki olmaz böyle birşey.Rüyamda düşüyorum elim çiziliyordu.elime bakıtığımda iki tane ince hareket halinde kurtcuklar vardı panikle birini çıkarıp attım diğerini çıkaramadım canım acımıştı. (Bu gün internetten rüya tabirlerine baktım.Rüyada vücuttan kurtlarin çikmasi, üzüntü. keder ve zararin gitmesine isarettir.şeklindeydi.) Sabahınada acı haberi murat verdi.Halen inanasım gelmiyor.Emrah kardeşimizin Mekanı cennet olsun.Allah günahlarını affetsin.

Pazar gecesi yattım ve tam 01:00'de uykum kaçtı. Saat 04:00'a kadar uyuyamadım :pale: Tam da Emrah'ın kaza yaptığı ve ameliyata alındığı saatlermiş :pale: Oof of... :salut:

Ölüm acısını algılamak-yaşamak biz insanlara mahsus...

Evrenin varoluşundan bu yana yaşam uğruna verilen mücadelede bir can daha düştü hayat siperinden..

Anlamlı yaşamlar dilerim herkese

Motor anlamlı yaşatır hayatı bizlere.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar hastaneye gidip gelmiş biri olarak, şu halde tüm yazılanları okuyamadım ama ortada bir tartışma olduğu belli :pr:

Ben de alkollüymüş diye duyduğumda bir yanım çok kızdı bir yanım yok oldu gitti sanki Emrahla. Onu ara bunu ara derken grubun yanına gittiğimde bacaklarım hala titriyordu. Gençti, güler yüzlüydü, ağır başlıydı, cesurdu. Yine cesur davrandı,
yola yalnız çıktı.
Virajı alamadı kaza yaptı, yine cesur davrandı, ambulansı kendisi aradı. 3 kez kalp masajına tepki verdi. 4.de yenik düştü.
Duyduğum öğrendiğim bunlar. Ağladım ettim ama işte son ama son söylenecek şey, BAŞIMIZ SAĞOLSUN :salut:

Eğer dün Ankarada olsaydı geç de olsa düğüne gelecekti, gelemedi, dün düğün ve doğum derken sevindik, bugün de buuuu.
Ailesine telefon numarası verilirken Emrah arkadaşımızın numarasını yazmayı düşündüler, isim benzerliği diye vazgeçtiler.
O viraja girerken,bu kadar düşünceli arkadaşlarını, abilerini, ablalarını, beni, anneni, babanı hiç düşünmedin mi :salut:

Saat 2 de dersim olduğu için mecburen iş yerime döndüm. Şimdi dersten çıktım, dışarıdan motosiklet sesi geliyor.
Aklımda Emrah ve yola YBR ile çıksaydı acaba kurtarır mıydı düşüncesi. Kurtarırdı belki, bizi de böyle üzmezdi.
Ama hepsi temenni de kaldı, artık yoksun işte, yaklaşık 3 - 4 aydır tanışıyoruz, seni özleyeceğiz Emrah,
dualarımız seninle :salut:

Yüklenmiş fotoğrafların arasında sırasıyla bulabildiğim birkaç fotoğraf ......

Benim de senden alacağım fotoğraflar vardı, unuttun mu Emrah :salut:

DSCI0009.jpg

DSCI0018-1.jpg

DSCI0036.jpg

Aslında yazmak istediğim çok şey var ama ancak bu kadar toparlayabildim arkadaşlar ...... Sürc-i lisan ettiysem af ola :salut:

:salut: :salut: :salut: :salut:

Son düzenleme:
Şurada yazılanları okudukça tanımasam bile gerçekten içim kötü oldu.Sanki kendi canımdan kanımdanmış gibi üzüldüm diyebilirim.Hem tanımadığımdan dolayı hemde böyle durumlarda beynim durduğu için söyleyecek birşey bulamıyorum.Allah tahsilatını affetsin ve gani gani rahmet versin...Geride kalanlara sabır versin ve hepinizi korusun yarabbim :pale:

abi çok ama çokçok üzüldüm gerçekten. allahım mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin inşallah. (ruhuna fatiha)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar