Emrah Kurtoğlu (V max)

soa

Bu sabah EMRAHIN DAYISI beni aradı. Numaramı nerden buldu bilmiyorum belkide emrahın telinden görmüştür. gölcükteki emrahın motorunu toplayan ustanın numarasını istedi bende yok dedim motorun kitlemesinden şüphelenmişler ben kocaeli dışında olduğumdan tamirciye ulaşamıyorum numarasını bilen varsa ulaştırsın. motorcunun adını unuttum şimdi şu gölcük iskele yolunda sağdaki tamirci taksi durğının hemen orda ışıkları geçince.

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Sabah dayısının aradığı numara 0533 626 5776 bu tamirciyinin numarasını bulan falan olursa bu numaradan ulaşabilir.

Murat usta ile görüşmüşler bugün onun yanındaydım. Motoru vermek istememiş o sanayiye gittiği zaman kendisi almış motoru emrah abi. Hatta motorunun daracık 1 yerden çıkarmış orayıda gösterdi hala boş duruyor motorunun yeri. kendi çıkarmış motoru usta gelmeden gitmiş:(...

Bu gun tam olarak ayni yerde ve ayni noktada. karamurselden firinci bir agabeyimizinde araciyla kaza yaptigini ogrendim ve resimleri paylasirken genisce beton elektirik diregini yiktigini ve o kazada esini kaybetmis olldugunu ogrendim o gun rahmetlinin taihsizligini anlamak icin resimlerken yikik beton elektirik direginin neden yikildigina anlam verememistim.

Bu civardaki o şekilde yapılan tüm trafik ışıkları baştan sona imalat hatası, başka bişey demiyorum. Emrah kardeşim de gece muhtemelen uzaktan gelirken bakıyor kendisine yeşil yanıyor, sağda solda önünde hiç araç yok belkide, önü zaten boş ve hızını düşürmeye gerek duymuyor, düz bi geçiş olduğunu düşünüyor, trafik ışığı tabelası var ama tehlikeli viraj uyarı tabelası yok. Nereden bilsin kavşak içinde gizli ve keskin sol viraj olduğunu. Virajı fark ettiğinde hızıda yüksek her şey geç oluyor, belkide fark edemiyor bile. Yazık günah, bu ışıklar daha çok can alacak. Ben çok güzel anlamlar veriyorum, Karamürsel merkez ışıkların İzmit ten gelirken sağ tarafını kaç kere yaptılar, kamyonlarmı devrilmedi ohoo. Ayrıca başka yönlerden de saçma bi sistem, ışıklardan sola çıkıcan yavaşlama şeridi yok, sağa çıkıcan yavaşlama şeridi yok. Hangi mühenedis, hangi otorite yaptıysa o ışıkları mezoniyet ve deneyimlerini sorgulamak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------

Murat usta ile görüşmüşler bugün onun yanındaydım. Motoru vermek istememiş o sanayiye gittiği zaman kendisi almış motoru emrah abi. Hatta motorunun daracık 1 yerden çıkarmış orayıda gösterdi hala boş duruyor motorunun yeri. kendi çıkarmış motoru usta gelmeden gitmiş:(...

Abi olay motor klitlemesi falan değil, motor kilitlese lastik kayma izi falan olur, kazanın oluş şekli, kazanın olduğu yer motor kilitleme ihtimalini bana kalırsa ortadan kaldırıyor. Aşırı hız ve virajın fark edilmemesi veya geç fark edilmiş olsa da tepki verecek zamanın veya mesafenin artık kalmaması sebepli. Düz yolda hiç bi sebep yokkken, lastik ve fren izi eşliğinde bi kaza olsaydı motor kilitlemiş diyebilirdik ama bu durumda ben böyle bi yorum yapamıyorum. Kazanın olduğu yer itibariyle kaza sebebi gayet açık ve net.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

O noktaya 130 km/h ile sağ şeritten girdiyse zaten çıkması imkansızdı :( Ama yolu o ışıkların o tehlikesini bilerek sol şeride geçseydi virajdan güvenle çıkabilirdi :(

Kocaeli İl Temsilcisi

geçtiğimiz kış ayından beri heyecanla sabırsızlanıyordu ve bekliyordu motorunun çıkmasını , bir akşam üstü yaklaşık , yanlış hatırlamıyorsam 2 ay kadar evvel ..... telefon açtı bana abi nerdesin ben karamürseldeyim oraya geldim seni göreyim dedi ,

geldiğinde hep konusu geçen motoru görünce şaşırdım , konuşmak başka sohbet başka , ama gerçekte yakından görünce aygır gibi duran motor insanı ürkütüyordu , meğer bana göstermek için gelmiş ve denemek için gazladım soluğu burda aldım demişti ,

granajlar filan yoktu neysede ön farın olmaması hemen dikkatimi çekmişti , aslında yanan sadece çıplak 55 vat holojen ampuldü sokete takılmış , aslında güçlü ışık vermesine karşın , ışığı dağınık bir şekilde veriyordu lamba, durması gereken bir açısı var lambanın ama durması gerektiği gibi durmuyordu, ancak sallanıyordu ve ampulde far tası olmadığı için dolayısı ile ileriye odaklanmıyordu ışık hüzmesi , sıkı sıkı her konusu açılınca, her buluşmada bir an önce bu sorunun hallalması gerettiği gerçeğini söyledim , makina hızlı bir makina ve 1 viteste 100 küsür kmleri rahatlıkla gören bir alete göre o aydınlatma yetersizdi,

kızdım kendisine fazla vaktim yok diyerek dönmek istedi , evin altına kadar getirdim hiç olmazsa ışık hüzmesini odaklayacak ve ampulü doğru konumda tutacak bir far tası uydururuz diye düşündüm ki elimde honda beat komple ön far tası vardı , kendiside bir yandan acele ediyordu geri dönmek için , bu arada far tasını kafaya yerleştirmek onlara ayak ve bağlantı demirlerini yapmak bir kaç saati alacaktı , o kadar bekleyemem abi dedi , böyle olmaz dedim , ampulü far tasına uydurmaya çalıştım idareten iş görsün diye ,

far tasını telle tutturacak yine tutturacak ama onu öyle yollamayacaktım , ampulü far taasına bir şekilde takınca, orjinalinde 22 vatlık armut ampüle göre tasarlanmış naylon far tası , 55 vatlık ampulün ısısıyla erimeye başlayınca anladımki buda çözüm olmayacak elde imkan yoktu , rahmetlide abi olmayacak işte zaten granajları buldum yurdışında bir yerde bana boyasız bir halde gelecekler, hem zaten orjinal far tasını granaja takılıyor başka türlü takılmaz deyince bende yapılacak başka bir şey olmadığını anlamış oldum,

sıkı sıkı tembihledim bu makina hızlı bir makina aman dikkat et , bilhassa gece bu şekilde kullanma diye içerledim kızdım ,

o günden sonra hep o granajları bekledi durdu ama 4 ağustos iftar gecesinede, daha önceki görüşmelerimizede hep o şekilde geldi , izmit seka park toplaşmasında kendisini artçım olarak almıştım ,

3 haziran yuvacık etkinliğinde eşimle gittiğim için artçım olarak alamamıştım , halbuki yine görüşmüştük , o yüzden motorunu çok seviyordu ve bir an önce çıksın diye sabırsızlanıyordu ,

artık ne desek elbette boş belki bunlarda gereksiz şeyler ama hala hepimiz merak içerisindeyiz ve bir görgü tanığı yada görsel elle tutulur gören duyan yok, mobesa kameraları zaten iptal süs olsun diye duruyorlar sanırım direklerin tepelerinde ,

artık herkezin kendine göre bir yorumu oluyor tabiki ama hem emrah kardeşimi az çok tanıdığım ve içinde bulunduğu koşulları bildiğim için aklıma ilk gelen şeyler ilk önce görüş açısının hızına göre yetersiz olduğu yönünde , aşırı hızdan dolayı görüşünde yeterli olmadığı için yolun virajını kestirememiş olması ,
2 . seçenek başka bir aracın kendisini sıkıştırarak , kendini kurtarayım derken sağa kaçması ve sonucunda yan bankete çarpmasıyla kazanın oluşması , ama bu 2 ci seçenekte yine bir acayiplik olabilir , çünki bahsettiğimiz makina sağdan cbf gibi, gidecek bir makina değil ,

3 seçenek olarak ve yol durumu teknik durumlar, kardeşimizin ruhsal durumu olabilir , uyuklamış olabilir, gece çalışan biri olarak uykunun ağır bastığı 4-7 arası olduğunu iyi bilirim ,

acaba uykusu geldiği için bir an önce varayım diye biraz hızlandıysa , ? bütün olumsuzluklar ve kazaya sebebiyet verecek etkenler yavaş yavaş bir bir hazırlanmış ve düzenlenmiştir, her şey sizin için hazırdır artık, bunada azraille kucaklaşmak diyebiliriz , benim algıladığım , gelişen maddi manevi her şeyden çıkardığım sonuç budur , ama ne önemi varki artık !

halen şu an bile inanmak istemiyorum aslında ben uyuyorum şimdi bana biri seslenecek irfan kalksana lan öğlen oldu diyecek , uyanacağım ve anlayacağımki bir kabus görmüşüm çok üzülmüşüm ohbe rüyaymış diyeceğim rahatlayacağım , ferahlayacağım .

gece kaza yaptığı için gören olmamış mı hastaneye götürelememiş mi nolmuş orasını anlayamadım

soa

geçtiğimiz kış ayından beri heyecanla sabırsızlanıyordu ve bekliyordu motorunun çıkmasını , bir akşam üstü yaklaşık , yanlış hatırlamıyorsam 2 ay kadar evvel ..... telefon açtı bana abi nerdesin ben karamürseldeyim oraya geldim seni göreyim dedi ,

geldiğinde hep konusu geçen motoru görünce şaşırdım , konuşmak başka sohbet başka , ama gerçekte yakından görünce aygır gibi duran motor insanı ürkütüyordu , meğer bana göstermek için gelmiş ve denemek için gazladım soluğu burda aldım demişti ,

granajlar filan yoktu neysede ön farın olmaması hemen dikkatimi çekmişti , aslında yanan sadece çıplak 55 vat holojen ampuldü sokete takılmış , aslında güçlü ışık vermesine karşın , ışığı dağınık bir şekilde veriyordu lamba, durması gereken bir açısı var lambanın ama durması gerektiği gibi durmuyordu, ancak sallanıyordu ve ampulde far tası olmadığı için dolayısı ile ileriye odaklanmıyordu ışık hüzmesi , sıkı sıkı her konusu açılınca, her buluşmada bir an önce bu sorunun hallalması gerettiği gerçeğini söyledim , makina hızlı bir makina ve 1 viteste 100 küsür kmleri rahatlıkla gören bir alete göre o aydınlatma yetersizdi,

kızdım kendisine fazla vaktim yok diyerek dönmek istedi , evin altına kadar getirdim hiç olmazsa ışık hüzmesini odaklayacak ve ampulü doğru konumda tutacak bir far tası uydururuz diye düşündüm ki elimde honda beat komple ön far tası vardı , kendiside bir yandan acele ediyordu geri dönmek için , bu arada far tasını kafaya yerleştirmek onlara ayak ve bağlantı demirlerini yapmak bir kaç saati alacaktı , o kadar bekleyemem abi dedi , böyle olmaz dedim , ampulü far tasına uydurmaya çalıştım idareten iş görsün diye ,

far tasını telle tutturacak yine tutturacak ama onu öyle yollamayacaktım , ampulü far taasına bir şekilde takınca, orjinalinde 22 vatlık armut ampüle göre tasarlanmış naylon far tası , 55 vatlık ampulün ısısıyla erimeye başlayınca anladımki buda çözüm olmayacak elde imkan yoktu , rahmetlide abi olmayacak işte zaten granajları buldum yurdışında bir yerde bana boyasız bir halde gelecekler, hem zaten orjinal far tasını granaja takılıyor başka türlü takılmaz deyince bende yapılacak başka bir şey olmadığını anlamış oldum,

sıkı sıkı tembihledim bu makina hızlı bir makina aman dikkat et , bilhassa gece bu şekilde kullanma diye içerledim kızdım ,

o günden sonra hep o granajları bekledi durdu ama 4 ağustos iftar gecesinede, daha önceki görüşmelerimizede hep o şekilde geldi , izmit seka park toplaşmasında kendisini artçım olarak almıştım ,

3 haziran yuvacık etkinliğinde eşimle gittiğim için artçım olarak alamamıştım , halbuki yine görüşmüştük , o yüzden motorunu çok seviyordu ve bir an önce çıksın diye sabırsızlanıyordu ,

artık ne desek elbette boş belki bunlarda gereksiz şeyler ama hala hepimiz merak içerisindeyiz ve bir görgü tanığı yada görsel elle tutulur gören duyan yok, mobesa kameraları zaten iptal süs olsun diye duruyorlar sanırım direklerin tepelerinde ,

artık herkezin kendine göre bir yorumu oluyor tabiki ama hem emrah kardeşimi az çok tanıdığım ve içinde bulunduğu koşulları bildiğim için aklıma ilk gelen şeyler ilk önce görüş açısının hızına göre yetersiz olduğu yönünde , aşırı hızdan dolayı görüşünde yeterli olmadığı için yolun virajını kestirememiş olması ,
2 . seçenek başka bir aracın kendisini sıkıştırarak , kendini kurtarayım derken sağa kaçması ve sonucunda yan bankete çarpmasıyla kazanın oluşması , ama bu 2 ci seçenekte yine bir acayiplik olabilir , çünki bahsettiğimiz makina sağdan cbf gibi, gidecek bir makina değil ,

3 seçenek olarak ve yol durumu teknik durumlar, kardeşimizin ruhsal durumu olabilir , uyuklamış olabilir, gece çalışan biri olarak uykunun ağır bastığı 4-7 arası olduğunu iyi bilirim ,

acaba uykusu geldiği için bir an önce varayım diye biraz hızlandıysa , ? bütün olumsuzluklar ve kazaya sebebiyet verecek etkenler yavaş yavaş bir bir hazırlanmış ve düzenlenmiştir, her şey sizin için hazırdır artık, bunada azraille kucaklaşmak diyebiliriz , benim algıladığım , gelişen maddi manevi her şeyden çıkardığım sonuç budur , ama ne önemi varki artık !

halen şu an bile inanmak istemiyorum aslında ben uyuyorum şimdi bana biri seslenecek irfan kalksana lan öğlen oldu diyecek , uyanacağım ve anlayacağımki bir kabus görmüşüm çok üzülmüşüm ohbe rüyaymış diyeceğim rahatlayacağım , ferahlayacağım .

keşke abim gerçekten berbat 1 şaka içinde gibiyim günlerdir biri bize iğrenç 1 şaka yapıyor sanki. Yine migrosun orda buluşup karamürsele gelcekmişiz gibi geliyor hep :((.

sabah memeleketten gelmiş motoru almış gelmişler gece tekrar yola çıkmış bünye accayip yorgun. dinlenik bile olsan insanın algısının zayıflaydığı ve trafikte en tehlikeli saatlerin içinde, motorun aydınlatma eksikliği, hız, ve çok kötü yapılmış 1 yol. Emrah abi çok bilmiyordu o yolları iftarda istanbuldan gelenleri karşılamak için gittigimizde topçulara bana öyle demişti sen önden git ben bilmiyorum o tarafları diye. vs vs vs.... diyecek sözler çok ama ne desek boş. Sanki yıllardır tanıdığm 1 insanı, yada çok yakın 1 akrabamı kaybetmiş gibi dağalmış durumdayım. yarın tek ders sınavım var haberi aldığımdan beri doğru düzgün uyuyamıyorum geceleri bölük pörçük. Sitede okuyorduk tanımadığımız insanlar olunca bile boğazımız düğümleniyordu. Ama tanıdık olunca çok zormuş. Güler yüzlü güzel abim nur içinde yat mekanın cennet olsun...

Değirmendere'de mevlüt okutup helva dağıtmayı planlıyoruz. Şuan dualarımızdan başka bişi yardımcı olamaz ona. Kesinleşince haber veririz herkese..

Başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin. Çok üzücü bir durum insanları derinden etkiliyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gece kaza yaptığı için gören olmamış mı hastaneye götürelememiş mi nolmuş orasını anlayamadım
Olay çok geç saatlerde olmuş.
Sabaha karşı 4 gibi.
Bir bekçinin sesi duyup polisi aramasıyla ulaşmışlar Emrah Abi'nin naaşına..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah taksiratını affetsin.

allah rahmet eylesin,
gerıde kalanlarada sabır ihsan etsin...

Arkadaşlar Kazanın Nasıl Olduğu Hakkında Bilgisi Olan varmı???

kaç gündür internete giremiyordum az önce girdim ve şoktayım gezilerde tanışmıştık çok iyi çok efendi bir insandı Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.
En son 25 Ağustos'ta foruma girmiş ve 26 Ağustos tarihinde artık yok. Çok üzücü :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin,
gerıde kalanlarada sabır ihsan etsin...

Arkadaşlar Kazanın Nasıl Olduğu Hakkında Bilgisi Olan varmı???
http://www.motosiklet.net/forum/taz...vmax-nicli-emrah-kardesimizi-kaybettik-3.html
Bu sayfada İrfan abinin gösterdiği resimlerdeki güzergahta oldu kaza.
Kavsağı donerken tam yolun düzleştiğini sandığınız noktada kaldırım çıkıyor önünüze.
Buradan virajı alamadı diye dusunuyoruz..
İznik'e gitmeden bi kac saat önce memleketten yeni donmustu,yol yorgunuydu.
Tabi hala kafamızda supheler var.
Birisi mi sıkıştırdı,yorgunluktan konstrasyonu mu azaldı yoksa motosiklette teknik bir sıkıntı mı vardı..
Bunlar hep soru işareti..

Allah rahmet eylesin..Suanda ne desek ne yapsak,Hepsi bos,, tanımıyoruz.. bu yazıyı yazdıkdan sonra unutucaz.. devam edicez öyle olmuyor işte..Ülkemizin yolları 120 yi gecmeye olanak vermiyor..Gecincede cezası bu !!.. Su anda ne yazzam duygularıma tercüman. olmuyor..

Su işe bi acıklık getirelim.. Kaskı motordan fırlamıs dendi..Kask kan içindeydi denmiş..Takmısmıs takmamısmı ?

Bi haberde ben vereyim.. 4 Gün önce izmirden-manisaya gelen .. Bi motorcu kardesimizin gecirdigi kaza sonucu . Bacagı kopmus, Motoru parcalanmıs.. Ybr 125

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar